|
Merhaba arkadaşlar. Sistemime virüs bulaşmıştı. İçime sinmedi format attım, temiz kurulum yaptım (Win 7 32 bit) Chrome ile winrar indireyim diyorum "Bağlantınız gizli değil Saldırganlar www.win-rar.com üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartları). Daha fazla bilgiNET::ERR_CERT_DATE_INVALID" hatası verip duruyor. Gelişmiş seçeneğine tıklıyorum "www.win-rar.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanır. Chrome bu sefer www.win-rar.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan www.win-rar.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir. www.win-rar.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır." diyor. Başka seçenek yok. Bir kaç bilindik sitede daha bu şekilde uyarılar verdi tadım tuzum kaçtı. Birde bilgisayar saati sorunu yaşıyorum. Şuan bilgisayar saati normal saatten 1 saat geride. Saat ayarlarına girip bölge istanbul +2 seçiyorum, kış saatini uygulama diyorum (uygula desemde değişmiyor) saati güncelliyorum. Bu defa web siteleri saatiniz ileri diyor. Saat ayarlarından windows internet saatiyle güncelliyorum, saati 1 saat geri alıyor. Bu defada saat yanlış oluyor. Ne oluyor nerde hata var çözemedim. Şuan saat 20.30 ama pc'de 19.30. Onu 20.30 yaparsam siteler saatin yanlış diyor. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt