Şimdi Ara

Sürekli ÇINLAMA sesi duyuyorum [CIDDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ne zaman tuvalete girsem kulağıma kesintisiz bi çınlama sesi geliyor en az 20 defadır böyle, düğünlerde çalışıyorum ordaki ses yüzünden oluyor desem neden sadece tuvalette oluyor bu? Artık cidden sinir bozmaya başladı, aranızda böyle bi durum yaşayan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuvaletiniz lanetli.Banyo seni çağırıyoo

• Düğünlerde çalışmayı acilen bırak hocam bu kulak rahatsızlığının başlangıcı.Doktora acil koş.Haftada en az 3 gün o yoğun sese maruz kalıyorsunuz bu yüzden kulak zarınız hasar almış olabilir.Niye tuvaletteyken bilemicem ama sadece tuvalette değildir ara sırada oluyodur.Ha derseniz düğün tek işim şu inşaat işçilerinin taktığı kulaklıklardan takın.Doktora Bi görünün kesinlikle.

• Kapı açık mıçarsan bişe olmaz

• Dean Wincheaster kullanıcısına yanıt
    Isin garip tarafı sadece kendi tuvaletimde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dandanakandankalanadam -- 10 Ağustos 2014; 1:56:30 >
  • nasıl bir beddua yediysen artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuvalette genelde ses olmadığı için kulaktaki çınlama daha rahat duyulabiliyor.sessiz bir odaya geçin ama hiçbir ses duyulmasın yine aynı sesler geliyorsa doktora görünmenizde fayda var.

eğer doktor çınlamaya tanı koyarsa maalesef dostum hiç bir tedavisi yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 10 Ağustos 2014; 1:57:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uğultu sesi duyuyorum !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuvalette olmuyor tuvalet sessiz olduğu için orda farkediyosun

• sürekli sesli ortamlara alıştığınız için tuvalet gibi fayans olan sessiz ortamlarda bu gibi durumların olması normaldir endişe etmeyin
    kulakta ağrı falan oluyorsa dexday 50mg tablet sabah akşam tok karnına kullanabilirsiniz
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: adalar42

Düğünlerde çalışmayı acilen bırak hocam bu kulak rahatsızlığının başlangıcı.Doktora acil koş.Haftada en az 3 gün o yoğun sese maruz kalıyorsunuz bu yüzden kulak zarınız hasar almış olabilir.Niye tuvaletteyken bilemicem ama sadece tuvalette değildir ara sırada oluyodur.Ha derseniz düğün tek işim şu inşaat işçilerinin taktığı kulaklıklardan takın.Doktora Bi görünün kesinlikle.

Herkesin doktora görün demesi biraz ürküttü açıkçası en güzeli kısa zamanda doktora görünmek umarım ciddi bişey değildir

• Kardeşim konuyu gördüğümden beri sana saydırıyorum duyuyo musun çınlamayı?
  • çok basit sen tuvalete girince çok osuruyosun ev halkıda kokuyu alınca ebeni anıyor seninde kulaklar çınlıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.I.G.

Kardeşim konuyu gördüğümden beri sana saydırıyorum duyuyo musun çınlamayı?

Durduk yere nedir bu laf atmalar ? gel tek yumrukla istediğin kulağını çınlatayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Orijinalden alıntı: T.I.G.

Kardeşim konuyu gördüğümden beri sana saydırıyorum duyuyo musun çınlamayı?

Durduk yere nedir bu laf atmalar ? gel tek yumrukla istediğin kulağını çınlatayım ?

Tamam nereye geliyorum yaz özelden.
  • Dostum wc ye girdikten sonra bir besmele cek . Ve isine odaklan.

•  Sürekli ÇINLAMA sesi duyuyorum [CIDDI]
  • klozet küfrediyor birader
  • Düğünlerdeki fazla sese maruz kaldiğin için kulak zarin zarar görmüş tuvalete girdiğinde ıkınıp kendini zorlayınca kulağın da kasılıyor ve zarar gördüğü için de çınlıyor. Ben öyle düşünüyorum. ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.