Şimdi Ara

sürekli boğazlarım ağrıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boğazlarımla ilgili çok büyük sorun yaşıyorum.boğazlarım rüzgar gördükçe boğazım şişiyor ve öyle bir şişiyor ki boğazlarım baya ağrıyor.boğazlarımı ruzgardan korumak için çoğu zaman boğaz korumalı ceketlerle dolaşıyorum mesela insanlar hareket eden aracın camından kafasını çıkarıp rüzgarı hissediyorlar ya ben onu yapsam boğazlarım ağrır ve şişer sırf hasta olmamamak için boğaz korumalı ceket kullanmak zorundayım ve her gün boğazlarımı yumuşatmak için bitki çayları içiyorum.boğazlarım şişiyor sonra doğal yontemlerle tedavi sonra boğazım tekrar şişiyor bu yıl boyunca döngü olarak devam ediyor.bu boğazım yüzünden hayatı tam olarak yaşayamıyorum.bu boğazlarımın ne sorunu olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizde 1 tane bogaz var ona bile zor bela sahip cıkıyoruz
  • merhaba
    arkadaşımda da buna benzer rahatsızlıktan dolayı doktora gitti ve kan tahlili yaptırdı. gerçi onunkisi devamlı ağrıyan boğaz ağrısıydı. o üşüttüğünü zannetti ve antibiyotik kullandı. Kan tahlili olduktan sonra Lösemi yani kan kanseri olduğunu öğrendi. 3 hafta sonrada ne yazıkki vefat etti. Doktora gitmediyseniz hemen doktor gözetiminde kapsamlı kontrolden geçin bence. Allah korusun kötü birşey çıkmaz ins
    geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.