Şimdi Ara

Süre yetiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir dersten süre yetiştirme sıkıntım olmuyor . Fizikten biraz oluyordu onuda hallettim . Geometri zaten koskoca 60 dk ondada artıyor fakat matematikte süre yetiştiremiyorum . Belkide yetiştirsem hedeflediğim 40 nete çıkıcam . Süre yetişmeyince bir soruda takılınca aman allahım şimdi diğerleri aksayacak ne yapıcam derken oradanda süre gidiyor . veya bir soruda çok oyalanıyorum . Bu süre mevzusunu nasıl ayarlamalıyım . Sizler ne yapıyorsunuz bana yardımcı olursanız sevinirim . Çünkü artık son integral sorularına gelince onlara bile 2. kere işlem yapamıyorumki süre bitti bitecek kıvamına geliyor ve bu yüzden geri dönüp boş bıraktıklarıma bakamıyorum .

• Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up aynı sıkıntı bendede var fenler 30 dakikada bitiyor geo da aynı matda soru lara takilinca patliyor yetismiyor

• ÖSYM ye dilekçe verin Fenlerden 5 er dakka kessin matematiğe eklesin
  • matematik yetişmiyor benim geometri sıkıntı olmuyor
  • benim de sürem matematikten artıyor geometri ucu ucuna yetiyor, bahsettiğiniz şey konu eksiğiyle yahut soru eksiğiyle alakalı sanırım.
  • Heyecan+pratık eksıklıgı=zaman kaybı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @kofulpasa pratik nasıl yapayım daha hergün deneme çözüyorum artık bugünden sonra hem dershane hemde evde seri denemelere geçiyoruz umarım bu sürede hallederim .

@ahbeazizim

konu eksikliği yok ama hocam galiba heyecan panik yapıyorum hemen . heleki üst üst 2 boş gelirse bir anda panik artıyor . veya çok kasıldığım soruda çok uğraşıyorum . kestirip atmayı bilsem çok iyi olcak . siz bunu nasıl ayarlıyorsunuz matematikte ?
  • O geometrideki zaman artışı piyasa denemelerinde oluyor.
    2013 gibi bir geometri gelsin, o zaman zaman arttırın.
  • Evde çözdüğün denemelerde baktın aklına bir şey gelmiyor soruyla ilgili, boş bırak geç. ama mutlaka geç. Ben ilk yarım saatte ortalama 25. soruda oluyorum ve 2 yahut 3 de boş bıraktığım oluyor - çözdüğüm denemelerde ygs kısmı inanılmaz zorluyor:) - 40 a gelince bir posta optiğe işaretliyorum bu sırada nefesde alıyorum kafamı toplayıp türev integralleride çözüp işaretleyip ygslere dönüyorum, onlarıda çözemesem bile en kötü 2 şık arasında kalıp rastgele işaretliyorum, şıkları azaltamıyorsam hiç sallamakla uğraşmıyorum bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes geometriden zaman artırıyorum demiş de şuan piyasadaki hiç bir deneme 60 dklık değil zaten bence olduğunuz denemelere 45 dk zaman verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.