Şimdi Ara

Sürat kargo farklı adreslere kargo gönderiyor (genel sorun var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi zebramo dan bir ürün almıştım bugün dağıtıma çıkınca fark ettim teslimat adresinden farklı olarak benim çok önce bulunduğum bir adrese kargo yollamışlar . Yani ürün şuan bana gelmiyor. Herhalde şubedeki arkadaş benim isim soyisim ile kaydedilmiş farklı adresimi seçerek kargoyu oraya göndermiş diye düşündüm fakat geçen hafta Hepsiburada dan verdiğim sipariş aklıma geldi. O da sürat kargoydu , teslimat adresinde ayrıntılı şekilde A adresi yazıyorsa bile kargo yine onlarda kayıtlı olan B adresine yola çıkmıştı ... Yani sürat kargo sizlerin adınıza kayıtlı eski adreslerinizi kullanıyor (e ticaret sitelerinde)

Haberiniz olsun . Bir ürünüm iki koli halinde 26-29 desi . Kendim alamıyorum arabaya da sığmaz . Geri giderse tüketici heyetine başvurmayı düşünüyoruz (kargo parası için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürat kargo berbat. İade halı vermiştim, ertesi gün işe bir gittim, halı odamda. İade ettiğim malı tekrar getirmişler.

• Sorun şu şekilde halledildi .
    Kargo takip kodu ile takip ederseniz yanlış adres çıkıyor , müşteri hizmetlerini ararsanız onlar da takip kodu ile yanlış adrese gittiğini zannediyor satıcı yanlış göndermiştir diyor halbuki kargolar doğru adrese gidiyor. Yani internet üzerinden veya müşteri hizmetlerinden kargo adresi kontrolü işe yaramıyor . Kısacası sistemleri bozuk sürat kargonun .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.