Şimdi Ara

Supreme Ruler Ultimate Türkçe Yama Çıktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunla ilgili piyasada herhangi bir yama olmadığından yamayı kendim yapmaya karar verdim.

Nasıl Kurulur?

"Localize" ve "Graphics" klasörlerini oyunun ana klasörüne kopyalayın ve gelen uyarıda tüm dosyaları değiştir deyin.

Türkçe yamanın devreye girmesi için oyunun dilini Almanca yapmanız gerekiyor. Bunun için oyunu açıp My Options -> Files -> Game Language bölümünü Deutsch olarak değiştirin.

NOTLAR;

- Oyunun ana menüsü grafik olarak tasarlandığı için Türkçeye çeviremedim ama diğer bölümler Türkçe yapıldı. Bu yüzden ana menüyü değişmedi diye endişelenmeyin. İlerde vaktim olursa onu da Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum.

- Türkçeleştirme oranı %100 olmasada büyük bir bölüm ve özellikle önemli kısımlar türkçeye çevirildi.

- Makine çevirisidir.

- Yama gördüğünüz hataları bana bildirirseniz düzeltirim.

İndirme Linki: https://dosya.co/afg3eurrrjwx/Supreme_Ruler_Ultimate_Türkçe_Yama.zip.html

VirusTotal Linki: VirusTotal - File - 1c3f2c089e0306e9ffc8492f8956b00b967861daecc630fd7220ded304e9431f

Yamadan Ekran Görüntüleri:

Yama yapımcısı: Muhammed Uğun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugunmuhammed -- 9 Temmuz 2025; 15:3:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.