Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
337
Cevap
3
Favori
57.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DMUKKS

quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

bunun Global Crisis ek paketi varmış yükleyip oynayan var mı ?

Ben şuan oynuyorum. Ayrıca bir sorum olacaktı benim ülke zenginleştikçe üretim maliyetleri çok fazla oldu 130 dolara petrol üretip 210'a satarken şuan 211'e üretip 210'a satıyorum Bunu düşürmenin bir yolu yok mu ayrıca enflasyonu nasıl düşürebiliriz son olarak da şu reserve olmayan askeri birlikler çok petrol harcıyor bunları nasıl yakıt harcayamıyacak duruma getiririz???

İyi hocam oynuyosan bir şey sorucaktım ben normal oyunu yüklemiştim ama çok bug olduğu için oynayamadım bu oyunun ek paketi olan global crisis oyunu adam etmişmi ? yeni bir şeyler eklemiş mi ?bugları azaltmış mı ek paketin ne gibi getirisi var kabaca anlatırsan sevinirim

Valla ben ek paket ve onun 6.5.8 yaması ile oynuyorum pek bir hata göremedim alt-tab kıllıkları hariç

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

oyunu tam çözemedim.tank-gemi-uçak nasıl yapılıyor.birde şuan sadece kıbrıs benim gemilere tankları yükleyip çıkarma yapabilirmiyim?

Tank gemi vs. için fabrikalar var onları yapıyorsun, ayrıca asker üretmek için emir vermene gerek yok fabrikalar kendileri zaten uygun olanı üretiyorlar. Asker çıkarmak için transport uçakları falan var onlarla oluyor sanırım ben hiç ihtiyaç duymadım şuana akdar

teşekkürler fabrika yaptım ama gemi yapamadım

• Uplayalım canlandıralım konuyu
  • Ya ben Türkiye ile süper bir ekonomi kurmuştum herşey tıkırında gidiyordu ama son yıllarda kişi başına düşen milli gelirin artmasıyla bir malı üretme maliyetim pazar fiyatından yüksek oldu yani zararına satmaya başladım şimdi mecburen satışları durdurdum ve vergilerle ayakta duruyorum ama bu hiç iyi bir gelir kaynağı değil. Üretim maliyetlerini nasıl düşürebiliriz bilen var mı??

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]
  • Neyse gerek kalmadı ben sorunu çözdüm. Belki merak edenler vardır diye anlatayım. Birincisi kişi başına düşen milli geliri düşürdüm,ikincisi enlfasyonu düşürdüm, üçüncüsü ve bence en önemlisi işsizliği arttırdım ayrıca sağlık yatırımlarını arttırarak nüfus artış oranını hızlandırdım. Böylece çok fazla işçi kapasitem oldu ve daha ucuza üretim yapabiliyorum. İşsizliği arttırmak, milli geliri düşürmek içinse sosyal yardımları kısın ve vergileri yükseltin böylece baya kazançlı çıkabiliyorsunuz, ama oy oranına dikkat edin yüksek vergi düşük hizmet sistemini belli aralıklarla yapın çünkü oy oranınız müthiş bir hızla düşüyor bu aralıklarda Bu sistemle çok kısa zamanda trilyonlarca dolar kar ettim

• quote:

Neyse gerek kalmadı ben sorunu çözdüm. Belki merak edenler vardır diye anlatayım. Birincisi kişi başına düşen milli geliri düşürdüm,ikincisi enlfasyonu düşürdüm, üçüncüsü ve bence en önemlisi işsizliği arttırdım ayrıca sağlık yatırımlarını arttırarak nüfus artış oranını hızlandırdım. Böylece çok fazla işçi kapasitem oldu ve daha ucuza üretim yapabiliyorum. İşsizliği arttırmak, milli geliri düşürmek içinse sosyal yardımları kısın ve vergileri yükseltin böylece baya kazançlı çıkabiliyorsunuz, ama oy oranına dikkat edin yüksek vergi düşük hizmet sistemini belli aralıklarla yapın çünkü oy oranınız müthiş bir hızla düşüyor bu aralıklarda Bu sistemle çok kısa zamanda trilyonlarca dolar kar ettim

Hocam tam profesyonelce oynuyosun.Nerelere kadar fethettin ?

• Valla tamamını çekemedim çünkü ülke sınırları kayboluyor zoom geri alınca daha fazla, ama büyük bir kısmını çekebildim bunun dışında Sudan ve Kazakistan'ın biraz gözükmeyen kısımları benim genelde petrol veya yeraltı zenginlikleri olan yerlere girmeye çalışıyorum imkanlar el verdiğince..

• quote:

Valla tamamını çekemedim çünkü ülke sınırları kayboluyor zoom geri alınca daha fazla, ama büyük bir kısmını çekebildim bunun dışında Sudan ve Kazakistan'ın biraz gözükmeyen kısımları benim genelde petrol veya yeraltı zenginlikleri olan yerlere girmeye çalışıyorum imkanlar el verdiğince..

muhteşem...

• Oyun cok güzel bence, Geopolitical simulator'da bi türlü crack çıkmadı, o yüzden tekrar bu oyuna başlayacağım, en son Türkiye ile oynadıgımda ortadoğunun nerdeyse tümünü ( Irak,iran, suudi arabistan,lübnan,azerbeycan, Rusyanın tamamını aldım), hiç bir yer fethetmeden Türkiyede açılan petrol kuyularıyla dünyanın en büyük 2 ya da 3. rezervine sahip ülkesi olabiliyorsunuz, oyun çok detaylı ve herşey birbirini etkiliyor, avrupa ülkelerinde enerjinin çoğu nükleer santrallerden sağlanıyor, bu yüzden uranium talepleri cok fazla eğer ki günlük uranium arzının tamamını alırsanız kısa bir sürede dünyada enerji kıtlığı çıkıyor ve elektrikte inanılmaz bir talep cıkıyor ihracat yaparken malları biriktirip yüksek fiyata satmak en mantıklısı bunu dışında bi ülkeye saavş açınca bütün dünyanın size savaş açması sinin bozucu ancak nükleer caydırıcılıgınız ve amerika avrupa ilişkilerinizi iyi tutarak bunun da önüne geçebilirsiniz.

• quote:

Valla tamamını çekemedim çünkü ülke sınırları kayboluyor zoom geri alınca daha fazla, ama büyük bir kısmını çekebildim bunun dışında Sudan ve Kazakistan'ın biraz gözükmeyen kısımları benim genelde petrol veya yeraltı zenginlikleri olan yerlere girmeye çalışıyorum imkanlar el verdiğince..

Petrolü bol yerleri almışsın hocam helal

• Yalnız bir sorum vardı uluslar arası denizlere benim dışımdaki ülkeler oil derrick yapabiliyor ama ben sadece kendi sularıma yapabiliyorum acaba nasıl yapıyoruz uluslararası denizlere petrol tesisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

LAn ben böle şerefsizlerin Kürdistan var oyunda

Varsa işgal ederiz her işin kolayı var

Oyunu indirdim yükledim cracki yok heralde demo fln dedi
  • bu oyun için bi rehber fln var mı
  • Acaip sarmış vaziyetteyim oyuna. Sadece dün rahat 8 saatimi vermişimdir. Ama elektrik olayını çözemedim hala tavsiyesi olan?
    Şunun orjinalini edinebileceğimiz bir yer var mı? Ne shopto da bulabildim ne de steam de?
  • Bence ön önemli kaynaklardan biri elektrik onu diyeyim ilk önce. Bunun en ucuz yolu da kömür santralleri. Elektrik olmazsa sanayi de olmuyor ben birkaç yıl elektrik olmadan idare etmeyi denedim ama olmadı en sonunda borç alarak öyle bir elektrik santrali ve kömür madeni kurma işine girdimki 1 yılın sonunda en dünyanın en büyük elekrik ihracatçısı oldum sana da bunu tavsiye ediyorum borç almaktan korkma ödenir nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 30 Temmuz 2009; 12:25:02 >

• Ohannesburger! Usta naptın sen ya. Anadolu santral olmuş.
    Döşemeye başlıyorum şimdi. Bir de nasıl milletle ittifak kuruyoruz?
    Ben formal alliance teklif ettiğimde ne yaparsam yapayım kabul etmiyorlar. Bu işin bir ince noktası var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feverfire

Ohannesburger! Usta naptın sen ya. Anadolu santral olmuş.
    Döşemeye başlıyorum şimdi. Bir de nasıl milletle ittifak kuruyoruz?
    Ben formal alliance teklif ettiğimde ne yaparsam yapayım kabul etmiyorlar. Bu işin bir ince noktası var mı?

Zaten bazı ülkelerin poltikasına zıt geliceksin mecbur. Onlarla zaten dost olamazsın mesela bende Çin öyle ne teklif etsem dost olmuyorlar. Diğerleri ile dost olmazk için mal satacaksın onlara, karşılıklı free trade fln yapıcaksın daha sonraları ilişkiler ilerleyince 1-2 milyar dolar para vererek dost olabilirsin. Aslında dost olmanında pek bi fayadsı yok küçük ülkelerle; özellikle büyüklerle ol çünkü teknoloji alırsın ucuzdan...

• Eyvallah sağolasın.
  • quote:

Neyse gerek kalmadı ben sorunu çözdüm. Belki merak edenler vardır diye anlatayım. Birincisi kişi başına düşen milli geliri düşürdüm,ikincisi enlfasyonu düşürdüm, üçüncüsü ve bence en önemlisi işsizliği arttırdım ayrıca sağlık yatırımlarını arttırarak nüfus artış oranını hızlandırdım. Böylece çok fazla işçi kapasitem oldu ve daha ucuza üretim yapabiliyorum. İşsizliği arttırmak, milli geliri düşürmek içinse sosyal yardımları kısın ve vergileri yükseltin böylece baya kazançlı çıkabiliyorsunuz, ama oy oranına dikkat edin yüksek vergi düşük hizmet sistemini belli aralıklarla yapın çünkü oy oranınız müthiş bir hızla düşüyor bu aralıklarda Bu sistemle çok kısa zamanda trilyonlarca dolar kar ettim

Dostum milli gelirle enflasyonu nasıl düşürdün? Biraz açıklayabilir misin?

• Arka sayfalarda açıklamalarım var boş yere elektirkle filan uğraşmayın derim... Su ve Petrol, bunlar olmadan ömür boyu oynarsınız kalkınmak için...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.