Şimdi Ara

Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
3
Favori
57.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bilan

Arka sayfalarda açıklamalarım var boş yere elektirkle filan uğraşmayın derim... Su ve Petrol, bunlar olmadan ömür boyu oynarsınız kalkınmak için...

Peki elektrik olmadan bu su ve petrol tesislerinin enerjisini nasıl karşıladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 24 Mayıs 2009; 23:08:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

quote:

Orjinalden alıntı: Syclopse

quote:

Orjinalden alıntı: JCB

Sil bir daha kurmayı dene yani pek yapılcak bir şey yok zaten, ya da üzerine diğer yamaları da kurmayı dene.

hepsini kurdum, daha öncedende patch 2 yi yüklediğimde olmuştu :(

Üzülme bro çözümü buldum. Hala nasıl aklıma geldi şaşıyorum, eski Paradox oyunlarını oynamanın bir yararı galiba
    Aynı hatayı bana da verdi Önce serial ya da crack aradım cıx çözüm yok, daha sonra HOI2'de yaptığım yöntem aklıma geldi

Başlat>Çalıştır>Regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths kısmına giriyoruz ve App Paths klasörünün üzerine sağ tıklayarak yeni anahtar oluşturup bu anahtarın adını SupremeRuler2020.exe olarak giriyoruz.
    Daha sonra SupremeRuler2020.exe anahtarına girip varsayılan değere sağ tıklayıp SupremeRuler2020'nin kurulu olduğu yerdeki SupremeRuler2020.exe dosyasının tam linkini kopyalıyoruz. Daha sonra bir dize değeri oluşturup adını Path koyuyoruz ve bu sefer sadece bulunduğu klasörün linkini giriyoruz aynen şöyle.

Örnek resim;
    Supreme Ruler 2020 (2008) [ANA KONU]

Hadi oyuna kaçtım ben

Artık tüm yamaları da yükleyebilirsin

Dostum dediklerini yaptım önce sonra patchleri yukledm
    3 gun sonra demo bitti dedi napmam lazım

• Direk son patch'i kurmak yeterlimi yoksa hepsi sırayla mı kurulacak?
  • Beyler birilerine saldırdığımda adamlar direk benim toprakları alabiliyor ama benimkiler ele geçiremiyor. Özel bir emir falan mı var şehri ele geçirmeleri için çözemedim bu mevzuyu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feverfire

Beyler birilerine saldırdığımda adamlar direk benim toprakları alabiliyor ama benimkiler ele geçiremiyor. Özel bir emir falan mı var şehri ele geçirmeleri için çözemedim bu mevzuyu?

Öyle bir emir yok. Bazen bi şehir veya tesis olur içinde birlikler olur o şehir veya tesisler düştüğü zaman etrafındaki bölge de senin olur...
  • İşgal sırasındaki taktikleriniz neler?
    Adamların (Irak) topraklarına top tüfek tank giriyorum, benimkiler mortu çekiyor arkasından karşı taraf engineer tayfasıyla benim toprakları alıyor.
    Çözemedim mevzuyu. Birlikleri nasıl sokuyorsunuz düşman sahasına?
  • ya ben bir türlü asker üretim yerlerini artıramıyorum nasıl yapabilirim bunu çok az asker bulundurabiliyorum suriyenin bile benden çok askeri var
  • ARKADAŞLAR BU OYUNU BAYA SEVDİNİZ BEN DE BU GÜN GÖRDÜM GÜZEL BİR ŞEYE BENZİYOR ANCAK BÖLE YAN KONUDA KONUŞMAK OLMUYOR ŞÖYLE GÜZEL Bİ KONU AÇSANIZ ORAYADA OYUNUN ÜRETİMİ KİMİN YAPTIĞI NASIL OYNANDIĞI SONRA İNDİRMEK İÇİN YERLER SİTELER ((YASAK AMA İDİREBEİLECEĞİMİZ BİR ŞEYLER YAPARSINIZI))TAKTİKLER NASIL GÜÇLENEBİLİRİZ BENİM BU OYUNA KANIM BAYA ISINDI OYNAMAYI DÜŞÜNÜYORUM HEM AÇTIĞINIZ KONUDA İNSANLARADA YARDIM EDERSENİZ ÇOK GÜZEL Bİ ÜST KONU OLUR RAHAT RAHAT BU OYUN HAKKINDA SOHBET EDEBİLİRİZ HEMDE HERKES FAYDALANMIŞ OLUR NE DERSİNİZ ??
  • Biz şuan bir aradaşımla birlikte multiplayer oynuyoruz ve baya zevkli eğer aranızda oynamak isteyen tecrübeli oyucular varsa benimle irtibata geçebilirler ama tekrarlıyorum lütfen oyunu bilenler olsun öğretmek zorunda kalmak istemiyorum en baştan...

Not: Ayrıca Supreme Ruler Global Crisis ek paketi ve bu ek pakete ait 6.5.8 yaması kurulu olmalı...

Not2: Daha farklı strateji oyunlarıda oynayabiliriz Europa Universalis 3 vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 31 Temmuz 2009; 22:59:25 >
  • Beyler bende size yardım etmek istiyorum.. öncelikle foruma yeni katıldım sebebi bu oyun hakkında bilgi öğrenmek ve paylaşmak

oyunun 2010 versiyonunu da oynamıştım biraz bilgim var. öncelikle bütün ülkeler baktığım kadarıyla UN birleşmiş milletlere üye olmuş AB ye girmişiz...

En cok sorulan sorulara gelince birimlerinizi deniz taşımacılığı yaptırmanız için birimleri seçiyoruz mavi dairemizle karşı bölgeye sağ tıklayınca

move
    patrol
    air transport
    Sea Transport diye menü açılıyor oradan istediğimizi seçiyoruz

2. Neden herkes bize saldırıyor??

çünkü yayılmacı politika izliyoruz ALMANYA 2.Dünya Savaşında neredeyse bütün dünya ile iyi ilişkisi yoktu... üstte AB de bütün ülkeler var demiştim eğer savaş açarsanız zaten ab hemen mesaj atıyo düşmanınla aranı düzelt yoksa atılırsın... birnevi ittifak olmuş ab bunu Medieval total wardaki papalık sistemine benzetebiliriz...

Bilan arkadaşımız ekonomiyi çözmüş ben ise biraz savaş tarafına odaklanıyım.

Teknoloji ÇOOOK önemli

eğer rakibinizi yenmek istiyorsanız teknolojiye önem vermelisiniz öncelikle Nükleer Füze araştırması yapın bazı arkadaşlarımız sormuş nasıl atıcağız diye fırlatma binasını inşa etmelisiniz adını tam hatırlamıyorum ama ---launch Pad diye bişey olmalı---(Launch padden Nükleer füze atılmıyor) bunuda araştırmalısınız eğer araştırdıysanız bunla uydularıda uzaya göderebilirsiniz...

tabi bu işlem size baya tuzlu gelicektir... bilanın taktiklerini çalalım hemen abdyle ittifak olmaya çalışın bu teknolojilerin çoğunu yapmış ucuz ve kısa zamanda meyveleri toplarsınız..

Ha bu nükleer füzeleri oyunun başındaki menüde liberal moderate fln var orada Penalty diye bir bölüm var onu düşürün Tabi atıcaksanız, atmıyacaksanız yüksek tutun size atılmasın bu penaltı ülkenizin diğer ülkelerle nükleer füze attıktan sonra ilişkisinin düşmesidir. AB den atılabilirsiniz....
    alien world ün dediği gibi: :D

quote]Orijinalden alıntı: alienlord

ben buldum anlatıyım
    ilk önce nükleer silah kullanımına izin vermeniz gerekiyor defence bölümünden, ondan sonra yine defence bölümünde ''deploy'' yani yerleştirme kısmına geliyoruz...burda ürettiğimiz füzeleri uçak, gemi, denizaltı ve çeşitli füze atabilen kara birimlerine yüklememiz gerek. orda deploy all missiles diye bir seçenek olması lazım ona tıklayınca bütün füzeleri yükler.Sonra 'unit command' bölümünden füze yüklediğiniz bir birimi seçiceksiniz(füze olan birimde füze resmi çıkar yanında) sonra atmak istediğiniz yere sağ tıklayıp 'fire missle' a tıklıycaksınız nükleer füze atınca ekran 1 sn kadar bembayaz oluyor ordan anlarsınız, ayrıca nuke kullanmak UN ile ilişkileri çok kötü bozuyor ve her ülkeye sizin için casus belli hakkı veriyor

Son olarak Diplomatik ilişkilerinizi güçlü ülkelerle yüksek tutun unutmayın güçlü olmak 2020 AMACIDIR...

Yardım isteyen varsa soruları bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR2020 -- 8 Ağustos 2009; 15:46:28 >

• Aklım takılan birşey vardı ben daha önce Türkiye ile oynadığımda nufüs yüksek olduğundan işssizlik ve enflsyon fazla sorun olmuyordu, şuan multiplayer oynadığımız için arkadaşım Türkiye ben Azerbeycan ile oynuyorum. Nufüs çok az olduğundan azıcık yatırım yapsam işsizlik aşırı düşüyor ve enflasyon fırlıyor bu da üretim maliyetlerine yansıyor. Enflasyonu düşürmek için vergileri arttırıp, yardımları kıstığımda GDP/c düşüyor bu da domestic satışları çok kötü etkiliyor (en azından öyle düşünüyorum) ayrıca vergiler yüksekken ve yardım azken nufüs dışa göç veriyor ve sonuç olarak yine işsizlik düşüyor. Enflasyonu düşürmenin kolay bir yolu yok mu bunun dışında...
  • oyunu indiriyorum
    İng yok bakalım neler yapcaz
  • Savaşlara Giderken Fazla Asker , Tank Filan Nasıl Çıkartabiliriz ?
    2000'i Geçik Reserve Units Var.. Deploy All Units Diyorum.. En Fazla 200 Tane Filan Çıkıo :S Savaşlarda Çok Kayıp Veriyorum Böyle :( Tüm Askerleri Çıkarmanın Bir Yolu Yok mu ?
  • 200 Unitle defence menüsünde sağ tarafta grab territory yerine stealt mode seç böylece o 200 unitle düşman toprağını ele geçirmeden ilerleyebilirsin.... düşmanın başkentine git defenceden stealt modu kaldır. başkenti ele geçir... 200 unitle zorlanmadan yapabilirsin diye düşünüyorum.... Resimini çekip foruma gönderirim
  • Yada en kısa yoldan defence başkanının resmine tıkla --massive buildup-- olanı işaretle...

Benim sorunum ise casus belli herkesin bana full casusu var ben kimseye yapamıyorum... teknolojide strongly opposite (kesinlikle karşı) çıkıyolar. ama elin mısırı osu busunun teknoloji lvl bizden daha iyi neyse dedim çin uçtu bu sefer 70 000 000 000 trausry var. boşver dedim anlaşma yapamıyorum doğru düzgün bende girdim herkese... Un attı doğal olarak ama bayağı ilerledim 50 tane tank fabrikası var nüfus 322 Milyona çıktı arap yarım adası ve ukraynaya kadar ilerledim ama casus belli yüzünden anlaşma yapamıyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: general222

Savaşlara Giderken Fazla Asker , Tank Filan Nasıl Çıkartabiliriz ?
    2000'i Geçik Reserve Units Var.. Deploy All Units Diyorum.. En Fazla 200 Tane Filan Çıkıo :S Savaşlarda Çok Kayıp Veriyorum Böyle :( Tüm Askerleri Çıkarmanın Bir Yolu Yok mu ?

Araç sayısı fazladır da o araçlara yerleştirecek askeri personelin yoktur. Mesela bir tank ortalama 100 personel istiyor zaman ilerledikçe personelin artar askeri harcamaları arttırırsan daha kısa sürede araçlara personel yerleştirirsin...
  • Resim yapıştıramadım
  • Hah başardım buradan Recommed(Gerekli olan para) in altındakini recommedle yanyana tutarsan staff (yani çalışanlar) artıcaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Aklım takılan birşey vardı ben daha önce Türkiye ile oynadığımda nufüs yüksek olduğundan işssizlik ve enflsyon fazla sorun olmuyordu, şuan multiplayer oynadığımız için arkadaşım Türkiye ben Azerbeycan ile oynuyorum. Nufüs çok az olduğundan azıcık yatırım yapsam işsizlik aşırı düşüyor ve enflasyon fırlıyor bu da üretim maliyetlerine yansıyor. Enflasyonu düşürmek için vergileri arttırıp, yardımları kıstığımda GDP/c düşüyor bu da domestic satışları çok kötü etkiliyor (en azından öyle düşünüyorum) ayrıca vergiler yüksekken ve yardım azken nufüs dışa göç veriyor ve sonuç olarak yine işsizlik düşüyor. Enflasyonu düşürmenin kolay bir yolu yok mu bunun dışında...

Sağlığa önem verebilirsin doğum ölüm oranlarını dikkate al derim

• Orijinalden alıntı: SR2020
    En cok sorulan sorulara gelince birimlerinizi deniz taşımacılığı yaptırmanız için birimleri seçiyoruz--(Düzeltme)-- (Birlikler sea pierde olması lazım) mavi dairemizle karşı bölgeye sağ tıklayınca

move
    patrol
    air transport
    Sea Transport diye menü açılıyor oradan istediğimizi seçiyoruz
    ---((SORUN))--- -----------OYUNUN BAZI SÜRÜMLERİNDE SEA PİERDE TAŞIMA GEMİSİ GELİYOR VE YÜKÜ ALMAYABİLİYOR-----------
    eğer rakibinizi yenmek istiyorsanız teknolojiye önem vermelisiniz öncelikle Nükleer Füze araştırması yapın bazı arkadaşlarımız sormuş nasıl atıcağız diye fırlatma binasını inşa etmelisiniz adını tam hatırlamıyorum ama ---launch Pad diye bişey olmalı---(Düzeltme)--(Launch padden Nükleer füze atılmıyor ve füze atmak için teknoloji levelin artması lazım) bunuda araştırmalısınız eğer araştırdıysanız bunla uydularıda uzaya göderebilirsiniz...

tabi bu işlem size baya tuzlu gelicektir... bilanın taktiklerini çalalım hemen abdyle ittifak olmaya çalışın bu teknolojilerin çoğunu yapmış ucuz ve kısa zamanda meyveleri toplarsınız..

Ha bu nükleer füzeleri oyunun başındaki menüde liberal moderate fln var orada Penalty diye bir bölüm var onu düşürün Tabi atıcaksanız, atmıyacaksanız yüksek tutun size atılmasın bu penaltı ülkenizin diğer ülkelerle nükleer füze attıktan sonra ilişkisinin düşmesidir. AB den atılabilirsiniz....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.