Şimdi Ara

Support oyunculara ne sormak istersiniz ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oOWaRTiMeOo

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Annie sup viable mı viable sa neden sadece pasifindeki stundan mı ?

Bana göre saçma bi pasifi ultiye bekletip ultiyle 4 kişiye stun atmak için hero yu yazık etmeye gerek yok

tabi pasifi ultiye bekletmeyip e basarak adamlara w q yaparak dabıl stun vermek yazık oluyor.hemde yanında iyi bi dmg ile ve annie range i süper olan bi şampiyon early game için biraz ad koymak runelere karşı bot lanei darma dağan ediyo.oyum mekaniğin çok düşük kusura bakmada.

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Ben burda iyisini birak support goremiyorum. Support dedigin ego manyagi olmaz. Evet support oyuncusuyum. Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim.

'' Support dediğin ego manyağı olmaz. '' '' Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim. ''

Cevabını vermiştim. Tekrar uğraşamam.

18 yaşındayım her şeyin farkındayım

Sinirlenme afacan

• quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

daha rahat oyun yapabileceğin supportlar 2-3 adım öndedir bence annie-fiddle-tresh-blitz s4'te değerlerine değer katıcaklar güven bana

Sona da olabilir. Çok iyi ap ratioları var ve biraz apsi olunca manyak vuruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LoL_Game

yere düşen wardları ne yapıyorsunuz?

Orijinalden alıntı: Whoper0

how to play janna ?
    genellikle kalkan veren champlerle oynayamıyorum ne yapmak lazım

O q ile uçan jarvan'ı,leona'yı,nautilus'u,lee'yi engellemenin zevki başka kimde var.
    O ibretlik ultisi ile kaç hayat kurtardım kim bilir.
    E skilinin olayı sadece kalkan değil bu arada çok güzel bir ad bonusu var. Adc harrasslayacaksa basarım kalkanı.

Not: Janna mainim. Çok da iddialıyım/iddaalıyım (hangisi ?).
  • Tek şey soracağım. ben de support olarak iyi oynadığıma inanıyorum fakat diğer rollerde de öyle düşünüyorum. Hatta main imi sup olarak belirledim.

Farklı rollerde ne kadar üstünlük sağlasam da oyunumdaki support ları nadiren beğeniyorum. içim rahat olmuyor yani. aynısı sizde de oluyor mu merak ettim .

Orijinalden alıntı: Shateiel

Tek şey soracağım. ben de support olarak iyi oynadığıma inanıyorum fakat diğer rollerde de öyle düşünüyorum. Hatta main imi sup olarak belirledim.

Farklı rollerde ne kadar üstünlük sağlasam da oyunumdaki support ları nadiren beğeniyorum. içim rahat olmuyor yani. aynısı sizde de oluyor mu merak ettim .

Tabi ki oluyor

Orijinalden alıntı: mavister

quote:

Orijinalden alıntı: Whoper0

how to play janna ?
    genellikle kalkan veren champlerle oynayamıyorum ne yapmak lazım

O q ile uçan jarvan'ı,leona'yı,nautilus'u,lee'yi engellemenin zevki başka kimde var.
    O ibretlik ultisi ile kaç hayat kurtardım kim bilir.
    E skilinin olayı sadece kalkan değil bu arada çok güzel bir ad bonusu var. Adc harrasslayacaksa basarım kalkanı.

Not: Janna mainim. Çok da iddialıyım/iddaalıyım (hangisi ?).

Bi kaç saat önce üzerimize ucan tekme atmaya gelen Lee havada kaldı. Bunu gören Dari durur mu? Ultisiyle alley oop attı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abnop

1-Leonayi yenmek icin hangi sampiyonla nasil oynamak gerekiyor?
    2-koridor safhasinda nereleri wardliyorsun?

Leona'ya çalı bırakma. Leona'nın bir skill'i mi tuttu direkt karşı adc'ye yönel yaklaşmamasını sağla.

Duruma göre değişir yeri gelir nehirdeki çimen yeri gelir o çimenle ejder arası. Karşının mor totemine bağlı. Eğer karşı sup çimene hakimse minyonların bukunduğu pozisyona göre duvar dibi çimenleri de wardlarım ama duvar dibi çimene genellikle oyun başı gelen 1dk'lik ward atarım amacım s. git burası benim mekanım demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 18 Kasım 2013; 2:54:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Shateiel

Tek şey soracağım. ben de support olarak iyi oynadığıma inanıyorum fakat diğer rollerde de öyle düşünüyorum. Hatta main imi sup olarak belirledim.

Pek bakmam ama dün başıma geldi bana adc aldım karşıda leona vardı adam sona aldı yanıma alma patates ederler dedim raat ol dedi dk 12 kendisi 0/7

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

Hocam ben gold çektim büyükleride bana yararsız gibi görünüyor bu rünler paso 1 dakikada 18 gold ?

Evet biraz useless gibi duruyor gold cevherler.Uzun zamandır ben de goldla oynuyorum.Şu sıralar kırmayı düşünüyorum onları.Bi kaç run page dizmeyi düşünüyorum.Genelde gold yerine health daha iyi olabilir sanırım.Çünkü 20 dakika da totalde 360 gold giriyor cebine ve bu da azar azar geliyor.Ama 78 health fazla başlamak lanede çok şeyi değiştirebilir sanırım ki kafa kafaya giden bot lanelerde genelde dip can kala öldürürsünüz adamları onlarda armut toplamıyorlar ya sonuçta.O yüzden 78 hp daha iyi olur sanırım.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben burda iyisini birak support goremiyorum. Support dedigin ego manyagi olmaz. Evet support oyuncusuyum. Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim.

'' Support dediğin ego manyağı olmaz. '' '' Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim. ''

Sinirlenme afacan

Senın neyine sinirleneyim? Kimsin ki sen? Bana afacan diyorsun da senın en az 30 olman gerekiyor onu diyebilmen için. Komik şey seni

• yanındaki adcnin oyun kompozisyonu olarak ne yapmasını istersin

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hı hı eminim best supportsunuzdur.

A: Ben bist tiriişim bisit bist

(Oyun boyunca thresh in tutan Q su 2

Gold V e nasıl çıktıysan aylardır ordasın eastte plat oynuyoruz be canım

Gold 5 cıktıktan sonra oynamayı bıraktım. Lig sıfırlanana kadar oynamıcam. + Laf ım sana değildi niye üzerine alındın seninle 1 kere oynadık oda nami idin. Benim dediğim şeyi anladı onlar

kötüsün limonata kabul et

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaphart

quote:

Hocam ben gold çektim büyükleride bana yararsız gibi görünüyor bu rünler paso 1 dakikada 18 gold ?

Evet biraz useless gibi duruyor gold cevherler.Uzun zamandır ben de goldla oynuyorum.Şu sıralar kırmayı düşünüyorum onları.Bi kaç run page dizmeyi düşünüyorum.Genelde gold yerine health daha iyi olabilir sanırım.Çünkü 20 dakika da totalde 360 gold giriyor cebine ve bu da azar azar geliyor.Ama 78 health fazla başlamak lanede çok şeyi değiştirebilir sanırım ki kafa kafaya giden bot lanelerde genelde dip can kala öldürürsünüz adamları onlarda armut toplamıyorlar ya sonuçta.O yüzden 78 hp daha iyi olur sanırım.

Gold runeleri dusundugunuz kadar useless degil karsida blitz leona thresh felan varsa oyunun daha basinda ilk recallu cektiginiz de anlayacaksiniz tek wardlik goldunuz kaldigini farkediceksiniz aqlayacaksiniz ama is isten gecmis olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Masterieslerin doğruysa ve gold per sec itemi alınca 10 saniyede 9 altın geliyor. Öyle düşün

quote:

Bi insan bu kadar kendiyle tezat olabilr mi 6-7 kelimede hemde

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Orijinalden alıntı: oOWaRTiMeOo

quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Annie sup viable mı viable sa neden sadece pasifindeki stundan mı ?

Bana göre saçma bi pasifi ultiye bekletip ultiyle 4 kişiye stun atmak için hero yu yazık etmeye gerek yok

tabi pasifi ultiye bekletmeyip e basarak adamlara w q yaparak dabıl stun vermek yazık oluyor.hemde yanında iyi bi dmg ile ve annie range i süper olan bi şampiyon early game için biraz ad koymak runelere karşı bot lanei darma dağan ediyo.oyum mekaniğin çok düşük kusura bakmada.

Abicim ben annie dihil her champ le support denedim sezon 1 biterken başladım oyuna sezon 2 nın yarısından beri support oynuyorum benim tercihlerim beni etkiler sen istediğin şekilde annie oynayabilirsin ama yinede teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sinirlenme afacan

Senın neyine sinirleneyim? Kimsin ki sen? Bana afacan diyorsun da senın en az 30 olman gerekiyor onu diyebilmen için. Komik şey seni

6 BENCE YETERLİ UFAKLIK

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.