Şimdi Ara

Support oyunculara ne sormak istersiniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Etni'Que

Support oynamaktan ne zevk alıyosun? Bana hiç zevkli gelmiyo. Bot laneden komple nefret ediyorum. O yüzden genelde assassin oynayıp karşı ADC-Supa sataşıyorum sürekli.

G.tumden ayrilmayan o assasin sendin demek...

Bütün assasinlerden tiksiniyorum oyunu oynanmaz hale getirdiler.Bi red alalim diyoruz 2 sn sonra bi bakmisim karşı Zed beni alıp ucup gitmiş bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BattleTag: Lethium #2404
  • quote:

Orijinalden alıntı: oOWaRTiMeOo

quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

Support oynamaktan ne zevk alıyosun? Bana hiç zevkli gelmiyo. Bot laneden komple nefret ediyorum. O yüzden genelde assassin oynayıp karşı ADC-Supa sataşıyorum sürekli.

Bende support olmadığım oyunda huzursuz oluyorum hep bizim sup neler yapıyo ona bakıyorum neler yapmalı onları söylüyorum jungle da zaten supdan farklı oynamıyorum isteyerek yaptığım bişey değil

Benim support oynamamamın sebebi ADC nin bana ayak uyduramaması, ADC alınca da tam tersi. Ben support olunca rakip ormanı resmen takımın gözüne sokuyorum, harita kontrolü üst seviye ama kimse iplemiyo. ADC oynasam sup 2 ward alıyo oyun boyunca o. Duo girmeyide denedim arkadaşımla ama yok 2 kişi bi lanede olunca kötü oluyorum ben, yapamıyorum

O Zed ben olabilirim... olmayabilirim de Hatırladım... Senle aynı oyuna denk gelmiştik ama aynı takımdaydık O Zed ben değilim

@-Kratos-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 17 Kasım 2013; 12:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yokkan

quote:

Support'um merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz soruları bana veya bu konudaki arkadaşlara sorabilirsiniz

farm kaçıran adc yi nasıl kastırırsın?

Farmı kaçırma sebebi sürekli ölmekse o benim suçumdur ilerleyen zamanlarda rahat farm yapması için lane in her girişini wardlarım diğer bot lane oyuncuları da burdaysa biraz saldırgan oynıycaksın ama abartmadan bu arada adc rahat farm yapar bu şekildeyken sadece jungler değil diğer lane oyuncularıda gank atarsa oyun normale dönmeye başlar adc yavaş yavaş toparlar

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

Orijinalden alıntı: mstf_l

Pick screen'e "sup or feed " yazanlardanım, soruları falan almıyorum kendinize saklayın.

Bütün maç size fb'yi aldığınız için size küfredip 20 dk 65 cs yapan adc'leri ne yapıyorsunuz?

edit: devrik ötesi cümle

Kendime bi arkadaş buluyorum gayet iyi ikiliyiz fb alsamda np duo bul kendine

Lig ne kardesim

Orijinalden alıntı: mustacix

quote:

quote:

Pick screen'e "sup or feed " yazanlardanım, soruları falan almıyorum kendinize saklayın.

Bütün maç size fb'yi aldığınız için size küfredip 20 dk 65 cs yapan adc'leri ne yapıyorsunuz?

Lig ne kardesim

Tr gold3 east plat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Duo olmadan sup oynamam zaten. Ayrıca sup kill almaz diye bişey yok fb aldın diye konuşuyosa o adamı bloklayıp geciceksin

Benim oynadığım arkadaş öyle şeylerle uğraşmaz bile o bana ne yapıcağımı söyler yaparım

Neden o söylüyor ki. Kapattığımız takım plat daydı ama takım hala kurulu kaptan benim support olmama rağmen bot lane değil bütün lane de neler yapılıcağını ben söylüyorum

Ben ona söylemeden adamın kafasına atlatsam olmaz dimi ona görede uygun pozisyon olmalı sadece bana göre değil

Sen bileceksin adc en içinde o initiationu yapman size yarar mı sağlayacak, yoksa zararlı mı çıkacaksınız.Lanede ne zaman gireceğinize ne zaman çıkacağınıza karar veren supporttur.Aksi durum bulunan bi lane genellikle low support-pro adc ikilisidir.BENCE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 17 Kasım 2013; 14:10:54 >

• Bence en iyi support nami q su çok iyi stün w su hem iyi hasar hem iyi heal veriyor e si iyi bir saldırı hızı veriyor uoksa hareket hızı mıydı neyse ultisi de çok iyi bir stün tflerde çok iş görüyor.

Sence en iyi support hangisi (her yönden) ?

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hı hı eminim best supportsunuzdur.

A: Ben bist tiriişim bisit bist

(Oyun boyunca thresh in tutan Q su 2

Keke parantez açık kalmış.

DH LOL CORKI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaphart

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Duo olmadan sup oynamam zaten. Ayrıca sup kill almaz diye bişey yok fb aldın diye konuşuyosa o adamı bloklayıp geciceksin

Benim oynadığım arkadaş öyle şeylerle uğraşmaz bile o bana ne yapıcağımı söyler yaparım

Neden o söylüyor ki. Kapattığımız takım plat daydı ama takım hala kurulu kaptan benim support olmama rağmen bot lane değil bütün lane de neler yapılıcağını ben söylüyorum

Ben ona söylemeden adamın kafasına atlatsam olmaz dimi ona görede uygun pozisyon olmalı sadece bana göre değil

Sen bileceksin adc en içinde o initiationu yapman size yarar mı sağlayacak, yoksa zararlı mı çıkacaksınız.Lanede ne zaman gireceğinize ne zaman çıkacağınıza karar veren supporttur.Aksi durum bulunan bi lane genellikle low support-pro adc ikilisidir.BENCE.

Uff ezdin beni qnq tama gidip ben leona alıp 1 levelda dive atıcam pozisyon uygun bana göre bb.

• o nedemek güzel abim ?

Orijinalden alıntı: Julimezar

Bence en iyi support nami q su çok iyi stün w su hem iyi hasar hem iyi heal veriyor e si iyi bir saldırı hızı veriyor uoksa hareket hızı mıydı neyse ultisi de çok iyi bir stün tflerde çok iş görüyor.

Sence en iyi support hangisi (her yönden) ?

O kişiden kişiye değişir nami nin ultisi late de güzel gelebilir lane de de iyi ama sonra q atıyosun bitiyor w öyle fazla damage atmaz verdiği heal da sadece early game de işe yapıyor oda çok az. Ben daha çok tresh leona ve janna yı tercih ediyorum bu champler lane de rahat olmanın yanında oyun sonunda ne kadar geride olursanız olun oyunu döndürebilir. İşlevsellikleri fazla diyim ben sana lulu da çok iyidir nami de ama ben tercih etmiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Türkiyede iyi sup oynayna sınırlı kişilerdenim soruları alayım

Thresh ile videolarını kesinlikle izle dediğin oyuncular var mı?

Medlife izle mutlaka

MED
    MEDMED
    MEDMEDMED
    MEDMEDMEDMED
    MEDMEDMED
    MEDMED
    MED

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Türkiyede iyi sup oynayna sınırlı kişilerdenim soruları alayım

Thresh ile videolarını kesinlikle izle dediğin oyuncular var mı?

Medlife izle mutlaka

MED
    MEDMED
    MEDMEDMED
    MEDMEDMEDMED
    MEDMEDMED
    MEDMED
    MED

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

Ben burda iyisini birak support goremiyorum. Support dedigin ego manyagi olmaz. Evet support oyuncusuyum. Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim.

'' Support dediğin ego manyağı olmaz. '' '' Hepinizden iyi olduguma da kalibimi basarim. ''

Cevabını vermiştim. Tekrar uğraşamam.

18 yaşındayım her şeyin farkındayım

• _____________________________
    DONANIM GURUSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

http://www.lolking.net/summoner/tr/2344942#history

ben bir manyağım

Neden ki hocam ne var bunda bronz olmak suçmu

• Yere düşen vardları ne yapıyorsunuz?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.