Şimdi Ara

Support oyunculara ne sormak istersiniz ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
1
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oOWaRTiMeOo

quote:

Orijinalden alıntı: Zaphart

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Kat

quote:

Orijinalden alıntı: Ahşap5

Rünlerde karar veremiyorum. Mesela sona gibi bir karaktere,gp10s mi ap mi karar veremiyorum.Aynı şey masteriesler içinde geçerli. Ne düşünüyorsunuz?

Gp10s şart. Masteries+run+itemla 10saniyede 9 altın kasıyorsun. 1 dakikada 54 gold yapar 20 dkda 1080.

Rünleri çıkar 20 dakikada 650 altın.Demek ki şart değil :)

İşlevsel rün hesaplamaları doğru değildir yani 3 tane cevher altın kazancıysa oyunda gerçekten on saniyede 3 gold gelmiyor denedim o cevherlerı çıkartıp base de bekledim birde takıp bekledim dakikada 18 gold fazladan vermiyor eminim

Kaç veriyor yani?1 dakikada 18 fazladan mı veriyor diosun sen?Daha mı az veriyor anlamadım

Hesaplarsan dakikada 18 gold veriyor ama 18 vermiyor onu bir kaç defa katlıyor. Ben bunu çok denedim takımımla gold rünleri yokken onlar 3 itemdeyken ben ikiye yeni geçmiş oluyorum ama rünler varken itemlerimiz eşit sayıda gidiyor

Yani benim söylediğim kadar etkisiz değil gold rün illaki belli bi etkisi var tabi ama.SEnin söylediğin gibi uçuk bi etki de yaratmıyor.Bende denedim çok Ap rün zyra supp + gold rün zyra supp falan arada gold veya item farkı açısından sıkıntı pek çekmedm yani.Ama lane harassı mükemmel oluyor ap ye bide mana reg ve cd eklersen.

Hocam uçmuyorum 4 tane rün sayfam var her biri farklı hepsini denedim gold rünü çok fazla etki ediyor. Tabi o sana kalmış kişisel tercihin haras konusuna gelince dediğin doğru olabilir ama ben genelde uzakçı support larda düz atakla haras lıyorum benim için sıkıntı olmuyor yakın yani leona gibi hero larda zaten tuttummu kill gerek kalmıyor. Ama onuda denemek lazım. Gold işine gelince gerçekten yararı fazla jungler la son itemi beraber çıkıyoruz. Denemeni öneririm. Bir kere çıkar rünleri öyle gir sonra takıp gir

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soru varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.