Şimdi Ara

support önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar böyle zevkli bir support istiyorum hangisi uygun sizce aklımda janna var ama lulu nasl sizce ?

• lulu gerçekten güzel. Oynaması gayet zevkli.janna bana göre oynaması zor. Ayrıca duyduğuma göre karmayı yeniden yapılandıracaklarmış karmada iyi supporttur.
  • ben son cıkan champı oynamadım ama gördüğüm kadarıyla cok zevkli ve yararlı bi champ :)
  • lulu gerçekten çok iyi ultisiyle felan ama nerf gelebilir ayrıca bi support a 6300 verilirmi diye düşünüyorum :/ jannada heal basmyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucogarsi

quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

lulu gerçekten çok iyi ultisiyle felan ama nerf gelebilir ayrıca bi support a 6300 verilirmi diye düşünüyorum :/ jannada heal basmyor.

Janna kalkanı 40 AD veriyor ve koruma , knockout , knockback var slow var , ultisi heal basıyor. Daha ne istiyon .

yok ben sona gibi direk heal basmıyor diyorum o yönden kötü.
  • Alistar'ı deneyebilirsin, Youtube'da riot games e abone olarak bedava olarak ve bir skin ile beraber alabilirsin.
  • ben pro support janna gördüm oyunu taşıdı takımına kazandırdı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Yayıncı Setup Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence mutlaka sorakayı dene. Belki luluya kafa tutamayabilir ama 2 heal skilli ve mana skilliyle arkadaşıyla birlikte çok rahat lanede kalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 30 Mart 2012; 5:50:01 >
  • yeni support oynamaya başlıyorsan soraka iyidir. Heal, mana basarsın ama sıkıcı, ve çok çirkin bir hanımefendi.

zevk olarak taric, alistar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBender

Alistar'ı deneyebilirsin, Youtube'da riot games e abone olarak bedava olarak ve bir skin ile beraber alabilirsin.

Bu dedigini biraz acarmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kisiler

quote:

Orijinalden alıntı: FireBender

Alistar'ı deneyebilirsin, Youtube'da riot games e abone olarak bedava olarak ve bir skin ile beraber alabilirsin.

Bu dedigini biraz acarmisin ?

youtube üyeliği açıp riotu beğeniyorsun subcribe mi redeem mi artık neyse. Sonra ordan bir kod geliyor.onu da lol hesabına giriyorsun. Bedava alistar skini birlikte senin oluyor. Skini almak için önceden alistarı almana gerek yok. Skinle beraber champ da geliyor,
    Forumda arama yap daha detaylı bilgi var.
  • Kesinlikle alistar çok eğlenceli ve kesinlikle çok etkili bir support, supportta olması gereken her şey var nerdeyse
  • lulu tercih edebilirsin ama hem ucuz hemde iyi istiyorsan favorilerim alistar ve janna,bunları tercih edebilrsin
  • Bence Taric Stun Skilide var teamfightta daha yararlı olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

merhaba arkadaşlar böyle zevkli bir support istiyorum hangisi uygun sizce aklımda janna var ama lulu nasl sizce ?

ranked oynuyorsan ekle beni arada duo yapalım, 5v5 teamimiz içinde support arıyoruz. iyi olur :)
  • alistar dene tek yapman gereken w ve q tutturmak gerisi kolay ultiyi açınca ölümsüz oluyosun nerdeyse heal de cabası
  • Taric iyidir stunu ile adamı deli ediyor zaten.Pasifindende vurdukça mana geliyor.Dene derim
  • hepsiyle beraber oynadım, bir ad carryi en güvende hissettiren support alistar bence, ardından da janna geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

yeni support oynamaya başlıyorsan soraka iyidir. Heal, mana basarsın ama sıkıcı, ve çok çirkin bir hanımefendi.

SORAKAMI ÇİRKİN NE DİYON LAN SEN ANANLA KARIŞTIRDIN GALİBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soraka -- 30 Mart 2012; 22:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soraka

quote:

Orijinalden alıntı: SutluCikolata

yeni support oynamaya başlıyorsan soraka iyidir. Heal, mana basarsın ama sıkıcı, ve çok çirkin bir hanımefendi.

SORAKAMI ÇİRKİN NE DİYON LAN SEN ANANLA KARIŞTIRDIN GALİBA

Allahım ya adam soraka fanatiği.

Alistar bana göre en eğlenceli support gayet etkilide. Zilean hiç yazılmamış zileanda çok eğlenceli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.