Şimdi Ara

Support mavimi çaldı diye afk kaldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nichole

Oyunun asıl amacı eğlenmek bana göre, başkalarının saygısızlıklarını alttan almak değil. Ben almak üzereyken gelip çalan adama asla oyun vermem. Keyfimi kaçıranın keyfini kaçırırım iyi yapmışsın.

Geri kalan 3 kişinin suçu ne ?
  • Şu konuyu yaksakta toxiclerden kurtulsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid morde bizim sup morgana blue aldı diye maçı satmıştı.Hayatında adını duyabiliceğin herşeyine küfür etmiştim bende.
  • Hll qnq spr dvm .s.s senin beynini.....

• Gelmis bizim lowlar actigi konuya bak, 3 kurusluk elon var onuda mahvediyosun

• Azcık beyni olan midlane jungler hariç kimseye çaldırmaz o blue yu. Oyundaki nuker denilen karakterlerle supporta blue çaldırıyosan çöpsün zaten alma o blueyu.

Ayrıca o buff alınmadan önce bakılır ben nasıl oynuyorum diye. Feedleme anlamında söylemiyorum turnuvalarda anivia oynayan midlanerım gözyaşı alırsa blueyu sen al diyor mesela bana. Biliyor çünkü farm yapmak dışında bişey için kullanamayacak o buffı 0 etkisi olacak ve belki benim udyrim jarvanım vi ım buffsız kalacak. Onun için önce düşünebilmek gerek.

Yok midgame de jungler buffı bıraktı support velkoz vardı geldi çaldı diyosan belki de support velkozdan daha az hasar vuruyorsundur. Ya ne alakası var çok kötü oynuyodu adam diyosan çok kötü oynayan adama nasıl buff çaldırdın. Ya saçmalama kötü dediğim habire ölüyodu fln .s .s diyosan demek ki trollemiş adam afk kalmak için yeterli bahane değil. Hiçbirşey afk kalmak için yeterli bahane değil. West çok iyi yhaaa dersin ama westte şunu yapsan direk ceza alıyorsun. Trye laf edilmesinin sebeplerindensin şunu bil.

• hll qnq spr dvm
  • O anivia sen miydin lan vay low

• en dogrusunu yapmissin dur demek lazim bir yerde akli basina gelsin yalvarsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

''İyi yapmissin, bende boyle yapiyorum, sana oyun yok oc'' diyen arkadaslara ithafen yaziyorum. Sen maviyi caldi diye feedliyorsun ya, kimseyi kandirma, bir sure sonra karsi lanedeki adam seni ezdiginde bilerek feedliyorum diyip iyice oyunun icine ediyosun, halbuki sen bilerek feedlemiyorsun yeteneksizsin ve bunu kabullenemeyip dalgaya vuruyorsun. Siz ve sizin gibiler yuzunden (genelde hafta sonlari sayiniz 10 katina cikiyor) bu oyundan zevk alamiyorum

Sen kimsin lan bana sizin gibiler diyorsun,benim oyun tarzimda benim blue calan adami reportlarim ve oyunu bozdugu icinde feedler yada afk kalirim gercek hayattada benim olan biseyi izinsiz alan adama sebebini sorarim laf cambazligida yaparsa doverim bu kadar basit,olum siz hayal aleminizden cikan artik, birak proyum ayaklarini,kisas bilicen gerekli yerde kisas yapican yerim oyunuda senin gibi laf cambazi veledi de uza lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 29 Mart 2015; 1:38:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raydric

quote:

''İyi yapmissin, bende boyle yapiyorum, sana oyun yok oc'' diyen arkadaslara ithafen yaziyorum. Sen maviyi caldi diye feedliyorsun ya, kimseyi kandirma, bir sure sonra karsi lanedeki adam seni ezdiginde bilerek feedliyorum diyip iyice oyunun icine ediyosun, halbuki sen bilerek feedlemiyorsun yeteneksizsin ve bunu kabullenemeyip dalgaya vuruyorsun. Siz ve sizin gibiler yuzunden (genelde hafta sonlari sayiniz 10 katina cikiyor) bu oyundan zevk alamiyorum

Sen kimsin lan bana sizin gibiler diyorsun,benim oyun tarzimda benim blue calan adami reportlarim ve oyunu bozdugu icinde feedler yada afk kalirim gercek hayattada benim olan biseyi izinsiz alan adama sebebini sorarim laf cambazligida yaparsa doverim bu kadar basit,olum siz hayal aleminizden cikan artik, birak proyum ayaklarini,kisas bilicen gerekli yerde kisas yapican yerim oyunuda senin gibi laf cambazi veledi de uza lan

Oncelikle yazdiklarimi tekrar okumani tavsiye ederim, cunku hicbir sey anlamamissin. İkinci olarak buraya proyum ayaklari yapmaya gelmedim, zaten yorumumda da oyle bir cumle kurmadim. Ucuncu olarak evet ''sen ve senin gibiler'' yuzunden bir cok oyun kaybediliyor, flameleniyor. Ve son olarakta veled demissin, adim soyadim nickimde zaten yaziyor, istersen bakabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 29 Mart 2015; 2:58:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oncelikle yazdiklarimi tekrar okumani tavsiye ederim, cunku hicbir sey anlamamissin. İkinci olarak buraya proyum ayaklari yapmaya gelmedim, zaten yorumumda da oyle bir cumle kurmadim. Ucuncu olarak evet ''sen ve senin gibiler'' yuzunden bir cok oyun kaybediliyor, flameleniyor. Ve son olarakta veled demissin, adim soyadim nickimde zaten yaziyor, istersen bakabilirsin :)

Kisasa kisas verirsin,ucunda winde lose olsa onemli degil,eger benim oyun zevkimi biri bozuyorsa ben oynamam ve oyunu beter ederim oyun sonucta gercek hayat degil bu kadar basit,takim arkadasin ne diye calar ki blue bilir sinirlencegini hic te umruma gelmez yani, oyuzden benim gibiler yuzunden (!)oyunda kaybedersin ligde dusersin bu bu hatayi baslatanin sorunu, bende evimin tabusunu , aylik maas bodrosunu , dukkanin vergi levhasini mi koyiyim? Senin yaptigin seyde bunu yapmak gerekir once insan olsun az ya ne zubbe insanlarsaniz

Edit: ustumde ki jip marka plakasi ozel arabasini koydu ona veled dedigim icin hani sen hayirdir diyor ben boyleyim forum filan takildigima bakma kafalari ama senn katildigin yerlerde ben cenabet geziyordum oyuzden yazdim bende sunumu bunumu koyiyim diye vesselam

Kardesim ya sen arizalisin yada okudugundan hicbir sey anlamiyorsun, jeep marka arabam yok resminide koymadim. Olsa bile bu konu ile arabanin ne ilgisi var. Mobilden giriyorum yorumumu gonderdim ve altinda bir resim cikti, ben de yorumu tekrar duzenleyip resmi kaldirdim hepsi bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kisasa kisas verirsin,ucunda winde lose olsa onemli degil,eger benim oyun zevkimi biri bozuyorsa ben oynamam ve oyunu beter ederim oyun sonucta gercek hayat degil bu kadar basit,takim arkadasin ne diye calar ki blue bilir sinirlencegini hic te umruma gelmez yani, oyuzden benim gibiler yuzunden (!)oyunda kaybedersin ligde dusersin bu bu hatayi baslatanin sorunu, bende evimin tabusunu , aylik maas bodrosunu , dukkanin vergi levhasini mi koyiyim? Senin yaptigin seyde bunu yapmak gerekir once insan olsun az ya ne zubbe insanlarsaniz

Edit: ustumde ki jip marka plakasi ozel arabasini koydu ona veled dedigim icin hani sen hayirdir diyor ben boyleyim forum filan takildigima bakma kafalari ama senn katildigin yerlerde ben cenabet geziyordum oyuzden yazdim bende sunumu bunumu koyiyim diye vesselam

Kardesim ya sen arizalisin yada okudugundan hicbir sey anlamiyorsun, jeep marka arabam yok resminide koymadim. Olsa bile bu konu ile arabanin ne ilgisi var. Mobilden giriyorum yorumumu gonderdim ve altinda bir resim cikti, ben de yorumu tekrar duzenleyip resmi kaldirdim hepsi bu.

Seni seviyorum canim kardesim, bence ikimizde kendimizce hakliyiz tesekkur ederim

• Acayip merak ettim, yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Acayip merak ettim, yaş kaç ?

merak edilcek sey yas olmamasi lazim, neden soruyorsun

• O soruyu bize sormadan önce oyundakilere soracaktın sen. Yaptığın şeyden bir pişmanlık duyuyorsun ki konu açmışsın.
  • Bu durumda senin değil junglerin afk kalması daha kabul edilebilir bir bahane.
  • Vay ben ben bile EU da ilk blue yu adama vermek istiyorum sen al kasamazsın diyor, TR de afk kalıyorlar.

Lig silverdan hallice olduğu belli.
  • ben de yapıyorum ve doğru buluyorum. Birisi sizi trollüyorsa oyunu bırakın gidin bunu bir daha yapmaz.

oyun başında allah kitap küfür eden adamı tehdit ettiğim zaman özür dileyip allah aşkına gel dediğine şahit oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 29 Mart 2015; 10:22:42 >
  • silver ve gold elo gezginlerine söylüyorum böyle yok buff ımı çaldı yok kill salmadı diye afk kalıyorsanız yaşınız gereği parklarda kendinizi eğlendirin bu oyuna zararsınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.