Şimdi Ara

Support Lux

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler adc koruma açısından q su adamı bağlıyor e si yavaşlatıyor w lüsüde kalkan veriyor ultisinin damageside çok iyi ama fazla kullanılmıyor neden tank olmadığı çin mi anlayamadım

• Lux dağıtımından sonra konular
  • Çünkü sup lux oynayanlarla sup nidale oynayanlar aynı kafadalar
  • support aldımmı alırım lux ' ı öyle nida aynı kafa falan dinleme sen kalkan fulluyorsun snare e yapıyorsun harras acısından zaten snare tuttumu adcde bi iki vursa tamam iste ward itemı alıp sonrasında ap kasıyorum wardımı eksik etmiyorum hep adc koruyorum hem op dmg atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

support aldımmı alırım lux ' ı öyle nida aynı kafa falan dinleme sen kalkan fulluyorsun snare e yapıyorsun harras acısından zaten snare tuttumu adcde bi iki vursa tamam iste ward itemı alıp sonrasında ap kasıyorum wardımı eksik etmiyorum hep adc koruyorum hem op dmg atıyorum

Bende senin gibi yapıyorum ama lux seçtiğimde takım hep bir ön yargılı oluyor bu önyargı neden bence lux gerçekten çok iyi bi supoort
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimsizKullanıcı55

quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

support aldımmı alırım lux ' ı öyle nida aynı kafa falan dinleme sen kalkan fulluyorsun snare e yapıyorsun harras acısından zaten snare tuttumu adcde bi iki vursa tamam iste ward itemı alıp sonrasında ap kasıyorum wardımı eksik etmiyorum hep adc koruyorum hem op dmg atıyorum

Bende senin gibi yapıyorum ama lux seçtiğimde takım hep bir ön yargılı oluyor bu önyargı neden bence lux gerçekten çok iyi bi supoort

adc koruyabiliyor damage atabiliyor e ward da atıyoruz yetmezmi
  • rünlü kalkan ( gidecek ) kasmayan supportun gözümde yeri yok olmadı ben alırım rünlyü solari alsın arkadaş 1 vard itemi alıp full ap kasınca aura itemleri nerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    First Pick Mid Yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Çünkü sup lux oynayanlarla sup nidale oynayanlar aynı kafadalar

Supp Lux, Nidalee gibi troll bir seçenek değil karşılaştırman yanlış olmuş.Oyunda birazcık CC ve harassı olan nerdeyse her chample supp oynanabilir.Ki Lux'da Snare(x2) + Aoe slow + Aoe Shield (x2) +Vision (e) + Pasifi aktive etmeyi başarırsan iyi harass + Ultiyle Baron/Dragon ve gerekirsede kill secure olayı var.Ve range sayesinde assist almak o kadar kolayki supp itemlerinin yanında rahat +10 stack mejai ile dolaşabiliyorsun
    Çok daha iyi supplar var ve ilk tercih Ap mid olmalı ama Lux oyunda en iyi karakterlerden karşı takımı zonelama açısından.Rankedda almam açıkcası çünkü herkes çok antipatik bakıyor.High eloda insanlar bizim gibi değil Lux'ı bırak, Lb,Voli,Malphite gibi champlerle support oynuyorlar.Streamlerde falan görülmeseydi düne kadar fiddleda trolldüya neyse işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hornymeydan -- 26 Temmuz 2013; 0:34:57 >

• quote:

beyler adc koruma açısından q su adamı bağlıyor e si yavaşlatıyor w lüsüde kalkan veriyor ultisinin damageside çok iyi ama fazla kullanılmıyor neden tank olmadığı çin mi anlayamadım

hem stun'ı hem heal'ı hem armor'u hem de aura'sı olan taric varken neden lux ? üstelik daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

beyler adc koruma açısından q su adamı bağlıyor e si yavaşlatıyor w lüsüde kalkan veriyor ultisinin damageside çok iyi ama fazla kullanılmıyor neden tank olmadığı çin mi anlayamadım

hem stun'ı hem heal'ı hem armor'u hem de aura'sı olan taric varken neden lux ? üstelik daha ucuz.

Ama Taric Gay

• ben birkere support luxa ezildim ama 1 kere. support luxa counter support ne picklenebilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitTheLights

ben birkere support luxa ezildim ama 1 kere. support luxa counter support ne picklenebilir?

Leona counters everything

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BHW

rünlü kalkan ( gidecek ) kasmayan supportun gözümde yeri yok olmadı ben alırım rünlyü solari alsın arkadaş 1 vard itemi alıp full ap kasınca aura itemleri nerde ?

Support nidale, zyra, lux gibi şampiyonlar pickleniyorsa ap rünlerle girilir ve genel olarak ap kasılır zaten.Aura item yükünü toplane ve jungle oyuncusu paylaşır.Çünkü bu şampiyonları alıyorsan asıl amaç hasar potansiyellerinden yararlanmaktır ve klasik sup build yaparsan bu hasarı vermen imkansız hale gelir.Bu supportlar takımın ward ve oracle görevini yapar sadece. Tabiki thresh nami gibi supportlar varken bunlarla oynamak sadece zevk içindir.
  • Verdiği shield sıfır, damagesi sıfır. Skillshotları zor, tutturamazsan adcyide koruyamazsın. O yüzden useless support Lux.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarzgert

Verdiği shield sıfır, damagesi sıfır. Skillshotları zor, tutturamazsan adcyide koruyamazsın. O yüzden useless support Lux.

bunu alın burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarzgert

Verdiği shield sıfır, damagesi sıfır. Skillshotları zor, tutturamazsan adcyide koruyamazsın. O yüzden useless support Lux.

Support Lux
  • ap kasan support mu olur lan adı üstünde support senin mid oyuncun zaten ap kasıyor sende git bi solari bi bulwark ne bilim zeke shurelya felan kasta takımına faydan olsun supportu sadece ward atmaktan ibaretmi sanıyosunuz ayrıca thresh leona nami böyle supportlar varken vede güzelim lux ve nidalee midde oynanabilecekken support yapayımki
  • Saçmalıyorsunuz, shield istiyorsan Janna, damage istiyorsan Zyra support oynayabilirsin. Lux supportun üstün bir yanı yok.
  • Support dediğin gider Shurelya alır, Solari alır, Rünlü Kalkan alır, Keşiftaşı alır. Support demek sadece heal basmak değildir. Aura itemlerinde koruyacaksın takımını.
  • Oynayın oynayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.