bağcıklar sırayla geçirilmiş ya en alt kısmı bende baya sıkı gibi duruyor bolartamadım nasıl yapacağım onu? bu beyaz modeli var bende ona uyacak tarz hangisi sizce türlerden?
yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben düz bağlıyorum böyle çapraz bağlamıyorum. İpleri bende dar sevmiyorum ayakkabı değişik duruyor. Aldığımda eve gelip ilk işim ipleri söküp tekrardan bağlamak oluyor. Sende hepsini sök tekrar bağla.
Mesela şimdi ayakkabıları silip lacivert ip takacam, bayramda giyeceğim pantolon ile gömlek lacivert.
Bendeki bu ayakkabıdan değil yalnız sırf beyaz başka bir renk yok.
Dediğim gibi düz bağ yapacaksın ve geniş bırakacaksın ipleri
SuperStar II Siyah kullanıyorum mesala tam adidas yazan dil taraf kot pantolun dışında kalıyor bagcıkları dil kapagının arkasına koyuyoruz ve şekil bir duruş alıyor dar paça kot olucak yanlız düz kot olursa amele tarzı bişey oluşuyor.
bundan kullanıyorum dedigim şekil yapıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Ben düz bağlıyorum böyle çapraz bağlamıyorum. İpleri bende dar sevmiyorum ayakkabı değişik duruyor. Aldığımda eve gelip ilk işim ipleri söküp tekrardan bağlamak oluyor. Sende hepsini sök tekrar bağla.
Mesela şimdi ayakkabıları silip lacivert ip takacam, bayramda giyeceğim pantolon ile gömlek lacivert.
Bendeki bu ayakkabıdan değil yalnız sırf beyaz başka bir renk yok.
Dediğim gibi düz bağ yapacaksın ve geniş bırakacaksın ipleri
quote:
Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender
SuperStar II Siyah kullanıyorum mesala tam adidas yazan dil taraf kot pantolun dışında kalıyor bagcıkları dil kapagının arkasına koyuyoruz ve şekil bir duruş alıyor dar paça kot olucak yanlız düz kot olursa amele tarzı bişey oluşuyor.
yorumlarınız iin teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme