Şimdi Ara

süperonline yeni abonelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni aboneyim 1 hafta oldu eve kadar fiber bağlatalı imzaladığım taahhütname'nin fotosunu çektim sonradan okudum. bana kutulu modem gelmedi ethernet kablosu verilmedi eski bir zte modem geldi yanındaki Nokia G-010G-P fiber Ont üst kapak ayrık ileride teslim ederken sorun çıkarırlarmı sözleşme
    13. İşbu Taahhütname’yi onaylamamla beraber, eğer yeni abone isem Fiber İnternet Hizmeti ile uyumlu bir adet Modemi kutusu hiç açılmamış, yırtılmamış ve/veya hasar görmemiş halde, aylık kullanım ücreti alınmak kaydıyla teslim aldığımı, söz konusu Modemin çalışır halde bulundurulması sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, Modemin sadece Fiber İnternet Hizmeti aboneliğim süresince kullanabilmem amacıyla tarafıma aylık kullanım ücreti alınmak kaydıyla teslim edildiğini bildiğimi, Taahhüt Süresi içerisinde herhangi bir sebeple TURKCELL SUPERONLINE aboneliğimin sonlanması halinde eğer yeni abone isem işbu Taahhütname ile teslim edilen, eğer mevcut abone isem tarafıma öncesinde TURKCELL SUPERONLINE tarafından sağlanmış olan Modemi herhangi bir TURKCELL SUPERONLINE bayisine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak 10 (on) gün içerisinde teslim etmekle yükümlü olduğumu, Modemi TURKCELL SUPERONLINE bayisine zamanında teslim etmemem veya kurulumda sunulan parçaları eksik/bozuk şekilde teslim etmem halinde tüm vergiler dahil 300 TL (ÜçyüzTürkLirası) tutarındaki Modem bedelinin TURKCELL SUPERONLINE tarafından tarafıma tek seferde faturalandırılacağını,

süperonline yeni abonelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 4 Ağustos 2020; 13:51:31 >

• hocam ben de tahhütnamede belli bir gün cayma hakkı olur ya onu göremedim, kaç gün acaba superonline da

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.