Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.558
Cevap
85
Favori
341.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hg255s 'den h3600 v9 'a geçtim. (bir sorundan dolayı değişim gerekiyordu ). ancak h3600 v9' da smb mevcut mu? bilen var mı?

• Merhaba abimle alt üst interneti kullanmayı düşünüyoruz alt kata

Huawei HG8245X6 modem verildi üst katta aynı odemi verip bağlantı yapabilirsiniz dedi böyle bir şey olabiliyor mu turkcell kendisi kurmuyormuş modemi veririz kendiniz yaparsınız dedi nasıl olacak bilmiyorum iki modem kablosuz olarak bağlanabilir mi ?

• Bende bu modem var eski uyeligimden kalma. Şehir dışında oldugum için 3 gün içerisinde teslim edemedim 1200 TL fatura kestiler bende kaldı modem. İyi dedim zaten bikaç aya yeni eve geçecem orda kullanırım. Fakat yeni abonelikte eski modem kullanamayacagımı soylediler, ayı marka model yeni modemi parayla satacaklarmış. Halihazırda kutusunda duran ve parasını geçtigimiz yaz ödedigim modemin aynısından neden almak zorundayım bilen var mı?

• Informed I kullanıcısına yanıt

Hocam superonline wifi 6 kullanıyorsunuz sanırım bu modem 5 ghz mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei HG8545x6 modemler WİFİ 6 ayarı kısıtlanmış şekilde gelir. Varsayılan olarak 80 Mhz olarak ve AX modu kaplıdır. Resimdeki ayarları yapın sorun çıkmaz.
    Ülke Panama sebebi Daha yüksek dbm frekans vermesi.
    Yapılması gereken ayarlar. AX ve 160 Mhz seçmek.
    WİFİ 2.4 Ghz ve 5 GHz isimlerini ayrı olsun sadece 5 GHz bağlanır.
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 17 Mart 2025; 1:13:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Superonline 500mbit İnternet kullanıyorum. Modemim ve telefonum WiFi 6 destekliyor, modemin dibinde olmama rağmen aldığım hız 250 300mbiti bile geçmiyor. Ne yapabilirim? modemim LG8245X6-20

• Lucifer kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız veya öğrenin başka router kullanın.Yan odada ben kablolu/kablosuz 800/930 mbps alıyorum.

Dahili ont li huaweide ise routerin yanında kablosuzda 1.047 mbpsleri, kabloluda ise 948 mbps eri gördüm.Ama onunda kablosuz menzili iyi değildi.Dns girilemiyordu.İpv6 da çalışmıyordu.

Huawei HG8245X6-10 gpon terminal dahili ont li süperonline router ile aynı oda aldığım hızlar.Kablosuz menzili pek iyi değil.Yan odaya geçince hız düşüyor.

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

Ax5400 routerlerde ax3000 ve ax1800 routerlere göre daha yüksek hızlar verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 23 Mayıs 2025; 14:13:24 >

• Aktif olarak Superonline'da olan en iyi WI-FI 6 modem hangisi? Halihazırda TP-LINK EX530v kullanıyorum. Başka bir modem alabilirim. Bayi tanıdık, istediğimi veriyor. WI-FI 7 modem hariç. Bu modemde kalmalı mıyım yoksa başka modeme geçeyim mi? 1000 MBPS paket kullanıyorum.

• Saligia kullanıcısına yanıt

Kablolu kablosuz hızlar nasıl?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Kablolu 950 mbps

Kablosuz 700 Mbps hocam.

Teşekkürler hocam

Bende zte h3600 v9 var. Abimin evinede sizdeki model kurulmus. Ben 2.4 ghz ile 5 ghzi ayirarak kullaniyorum. Tp linkte bunu kapatmislar. 2.4 yada 5 ghz secimi sinyale gore degisiyor. Bu da arka odaya giderseniz 2.4 ghzden devam etmesi anlamina geliyor. 1000mbit paketim olan yerde 300 mbiti gecememem anlamina geliyor. Evim cok buyuk degil. 2.4 ghz ihtiyacim olmaz derseniz zte secebilirsiniz. Yoksa cok fark olmayacaktir.

• Bende Süperonline 1000/50 kullanıyorum modem olarak LG8245X6-20 modeli var, TP link Deco x50 3lü set almayı düşünüyorum Modemi devre dışı bırakıp kullanabilir miyimiz veya en saglıklı yöntem ne olur ?

Arka odaya 20mt cat7 kablo ile baglıyım tp link ax23 router ile evde 2x wifi agı kullanıyorum tek ag yaratıp en yüksek hızı ev içerisinde almak istiyorum

Ev 120MT2, Modem Oturma odasında router benim odamda en son oda baya duvar vs var benim odamdan modemin wifi hiç görmüyor bile oda laptop,tv,ps5, masaüstü, vs bir çok cihaz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 6 Haziran 2025; 13:19:56 >
  • Superonline 1000 mb hıza yeni geçiş yaptım. ZTE ZXHN H3600 modem var ama WİFİ kalitesi çok düşük. Marcusys range extender var ama bir işe yaramıyor. Bu konuda bir çok şey okudum kafam karıştı. Çok da teknik işlere girmeden en kolay çözüm nasıl olur? Mercusys halo h80x 2'li gibi mesh mi kurmak lazım, yoksa kineetic hooper ax1800, TP-Link Archer AX53, TP-Link Archer AX23, Mercusys MR70X, Xiaomi AX3000T vb bir router mi alayım. Evde sürekli bir internet kötü muhabbeti dönüp duruyor, iyice sıkıldım. Bir an önce çözüp kurtulmak istiyorum. Ev 110 m2, ZTE modem salonda ama ev biraz uzunlamasına olduğu için arka odalarda sıkıntı mevcut. Ancak 40 Mbit hız alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erergin -- 7 Temmuz 2025; 23:35:19 >

• erergin E kullanıcısına yanıt

Bende 1000 mbps süperonline fiber kullanıyorum.Keenetic hopper ax3000 ana router + 2 tane xiamio ax3000t kablosuz ağ genişletici olarak kullandım.2 li ve 3 lü ax3000t mesh de kullandım. Şimdi ise tp link be230 wifi 7 ana router yine2 tane xiamio ax3000t kablosuz ağ genişletici olarak kullanıyorum.Be230 de internet daha hızlı gibi geldi.2.ci be230 aldım, gelince EasyMesh denieyeceğim. Hepsinden memnun kaldım.Tavsiye ederim.

• opua O kullanıcısına yanıt

Merhabalar, bende zte h3600 var. Hangi TP link ürünü ile başardınız bunu ve nasıl bağladınız acaba?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, ben de Superonline 1000 mbps'e geçtim. Turkcell'in verdiği modem harici bir modem kullanılabiliyor muyuz? Kullanıcı adı ve şifre paylaşıyor mu Superonline?

• Ürün iyi

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.