Şimdi Ara

Superonline ve Taahhüt sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Şöyle bir sorunum var.
    9. ayda bağlattığım 12 ay taahütlü bir superonline fiber internetim var. ama Şuan iptal ettirmem gerekiyor. Cayma bedeli çok çıkarttı müşteri hizmetleri ortalama 1000 tl gibi bir tutar çıkardı. Bende dedimki 9 ay kaldı zaten 9 ay *90 tl =810 tl öderim daha iyi. Geçenlerde aradılar Reeder tablet göndereceğiz size aynı ücret ve hız karşılığında diye tamam dedim bende. 3 4 gün sonra adres teyidi için aradılar ve aklıma bu taahhüt olayı geldi sordum ve öğrendim ki tablet kampanyası karşılğı 24 ay taahhüt yapmışlar bana. Tableti de kampanyayı istemiyorum dedim hiç teslim almadım eski kampanyama geri alın beni dedim şikayet kaydı oluşturdu ve kapattı. Bugün aradılar ki ses kaydınız dinlendi ve onay vermişsiniz yapacak bir şeyimiz yok dedi.

    Sorum şu: Ne yapabilirim bu konuda. Cayma bedelini sağolsunlar çok yüksek çıkarıyolar ki faturada kılıfına uydurmuşlar. Aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

    Superonline ve Taahhüt sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 15 Ocak 2019; 16:39:21 >







  • Uzaktan onay işleminde her türlü cayma hakkınız var hakkınızı arayın, ayrıca madem ses kaydı dinlediler madem sorun bakalım konuştuğunuz mh elemanı size taahhüt uzatılacağını söylemiş mi.
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    Başka bir müşteri hizmetlerinin yardımı ile ki hiç tahmin etmemiştim böyle bir fikir vereceğini iptal ettirdim internetimi hiç bir cayma bedeli ödemeden.
    İkametgah adresimin olduğu yerde sadece vodafone fiber var turkcell in altyapısı yok. Bu adresi kullanarak alt yapının bulunmadığını belirterek aynı hizmeti de alamayacağımdan dolayı bir dilekçe gönderdim. Şimdi mesaj geldi. Ürün iptal işlemi 7 gün içinde gerçekleşecektir diye. Kurtulmuş oldum bu sayede :)
  • Geçmiş olsun hocam, çok başınız ağrımadan kurtuldunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.