Şimdi Ara

Superonline ve Bina Yönetimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbir şey olmaz fazla kafaya takmayın.

Orijinalden alıntı: Avatar88

Peki dava açacak olsa kime açar ? Turkcell'e mi , Yöneticiye mi , abone olanlara mı ( yani bana ) ?

Dava açacak bir bahanesi olmaz, hadi baz istasyonunu sağlığa zarar verebilir diye bahane ettirebilir ama bodrumda kendi halinde çalışan zararsız bir cihaz ve binada bu cihaz ile hizmet alan aboneler varken dava falan açamaz.

O kutu radyasyon yayar diyenin evinde internet var mi ki acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma komik tipmiş... bizim apartmanda o tipten çıksa hasteneye bile varamazdı...
  • ne güzel işte bina yönetimi izin vermemiş , bizimkiler izin verdi de ne oldu ki? deldiler çektiler fiber, aboneside oldum ilk haftalar iyi idi, hız vesaire, ama verdikleri modem yüzünden bağlantı sorunları yaşıyorsun, torent desen o daha beter

neyse kendime iyi bir modem alayım bari dedim onu kullanırım kesin modemdendir bu sorun diye, güzel bir modem aldım, müşteri hizmetlerini aradım kullanıcı adı ve şifremi öğrenmek için, ilk başta vermediler, sonra hatta biraz beklettiler bahane olarak onu bizde görmüyoruz dediler, biraz ısrar edince bizim verdiğimiz modemden başkasını kullanamazsınız dediler. modem arayüzünden şifre ve kullanıcı adımı aldım kendi kendime, yeni modemi taktım kullanıcı adı ve şifre girdim fakat ip almadı modem bir türlü, birçok yöntem denedim olmadı bende mecbur gittim modemi iade ettim. ardından da kendi modemimi kullanmama izin vermedikleri için iyice gıcık oldum onlara aboneliğimi iptal ettirdim. beni bu şekil sınırlandırmasalar aboneliğimi iptal ettirmezdim.

biraz komik gelebilir yaptığım şey ama valla çok pis gıcık oldum onlara o değil birde verdikleri modem sizin olmuyor abonelik iptalinde 10 gün içinde çalışır vaziyette ve aparatları tam şekilde iade etmek zorundasınız yoksa modem ücreti son faturanıza yansıyor. modemin garantisi vesaire fayda etmiyor yani.

fiyatları iyi ucuz hızları da iyi, ama onların verdiği modeme muhtaç kalmak bana uygun değil
    bu tutumlarından vazgeçerlerse belki tekrar düşünürüm

birde şu var; diyelim taşındınız nakil ettirmek istiyorsunuz interneti, nakil ücreti 100 lira istiyorlar yanlışım yoksa, bu ücreti almadılar diyelim, ama yeni taşındığınız yerde fiber yok , adsl e geçmek istiyorsunuz ama fiberi kapattırdığınız için sözleşmeye uymamış sayılıyorsunuz. bir kaç kişide bu sorunları gördüm.

sonuç olarak bunları kötülemek için değil yaşadığım sorunları belirtmek için yazdım, bu üstteki tutumlarını değiştirmedikleri sürece benim için superonline yok
    emanet modem kullanamam ben

benim durum daha komik @kuyu0kazici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 26 Mart 2015; 0:17:31 >

• Yönetici ol ve benim AKK'sız 1000 mbps aylık 31 lira projemi gerçekleştir.
  • tabi tabi TTNET tayfasından değilsindir... çamur at izi kalsın...

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

tabi tabi TTNET tayfasından değilsindir... çamur at izi kalsın...

çamur atmak mı ne çamur atması?sanırım sol kullanmadığımı iddaa ediyorsun, aşağıda son faturamı ekledim, kullandığım tarifeyide belirteyim, aylık 25mbps hız 100 gb akk aylık 54 lira taahütsüz,
    ben yaşadığım durumu belirttim, eve kadar fiber çektiler, 2 modem bağladıklarından dolayı farklı bir modem kullanamıyorsunuz işleri biraz karıştırmışlar,ethernet kablosu çekmiş olsalar neyse modem arayüzünden aldığım şifre işe yarardı ama 2 modem olduğundan işe yaramadı. 3 farklı fiber modem denedim olmadı en sonunda kapattırdım. emanet modem kullanılır mı? hele bu emanet modem huawei ise.

ayrıca merak ediyorsan ara müşteri hizmetlerini wan kullanıcı adı ve şifremi istiyorum verirmisiniz başka bir modem kullanmak istiyorum diye söyleyin bakalım ne cevap verecekler, verdiğimiz modemlerden başkasını desteklemiyoruz derler, o kullanıcı adı ve şifresini bizde görmüyoruz derler.
    hatta dün aradılar beni tekrar neden kapattırdınız diye, kendi modemimi kullanmama izin vermediğiniz için kapattırdım dedim, bir kaç teklifde bulundular ama nafile iş işten geçtikten sonra bedava verseler bile kullanmam, benim derdim para değil çünkü

Superonline ve Bina Yönetimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 27 Mart 2015; 21:18:19 >

• Arkadaşlar bina yöneticine kampanya yapmışlar..... ye internet +tv diye.. Yönetici de interneti almış tv yi bizim daireye kurulum yaptı lar...... Şimdi tv yi kuranlar interneti kullanmayın dedi
    .. Yoksa 1 gb a 10 TL ödersiniz dedi.... Ama internet sınırsız..... Sizce de bi mantıksız lık yok mu.....

Şuan kullandık biraz bakalım fatura nasıl olacak
    var mı bu olayla ilgili bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 27 Mart 2015; 21:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Angelica

Yönetici ol ve benim AKK'sız 1000 mbps aylık 31 lira projemi gerçekleştir.

Kardeş senin o dediğin şu an ki upload hızlarıyla imkansız. Hala proje diyorsun.
  • "bilmiyorsanız kullanamayacaksınız" suçu sol a atmayın
    malesef bilmeyen arkadaşlar farklı router kullanamıyorlar ama şu güzelim forumu biraz okusanız herşeyin çaresi olduğunu göreceksiniz.
    daha bu ayın başında fiber internet hizmeti sitemize verilmeye başlandı, önceden eve kadar fiber kablo çekilmişdi zaten (ethernet değil fiber)
    superonline hangi routerları veriyor bi araştırın ilk önce
    huawie? tilgin? vs. hepsinin içinden pppoe k.adı ve şifresinin alma yolu var programla, araştırırsanız görürsünüz (sizin aldığınız k.adı şifre yanlış çünkü arayüzünden alınmıyor bu markalarda)
    ama yeni vermeye başladıkları router innbox marka olanda programa bile ihtiyaç olmadan arayüzünde açık açık yazıyor.
    servis gelmeden önce aradım innbox istiyorum dedim, her getirdiklerini kabul edecek değilim, hem bu router 5ghz wifi desteğide var belki ilerde işimede yarabilirdi.
    servis bağlayıp gittikden 5 dk sonra ben tplink routerımla bağlanıp innbox routerı dolaba kaldırmıştım bile
    kısaca söylemek gerekirse isp ler kullanıcılarını herzaman izlemek kısıtlamak isterler fakat sizin öğrenme isteğiniz varsa bu sınırları onlara sormadan aşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 27 Mart 2015; 21:43:24 >

• mac clone diye olay var solun verdiğinin mac adresini kullanacağın routera gir kullan bitti... online işlemde o şifreleri alabilirdin... ben hemen aldım... huawei modem gerçekten çöp... ama elimizdeki en iyi modem o diyorlar... yakında pişman olursun... TTNET pişmanlıktır...
    yok öyle bişey
    eve direk fiber geliyorsa mac kısıtlaması koymuyorlar genelde ben yoktu

kullanıcı adı ve şifremi zaten aldım programlarla vesaire, ama bi işe yaramadı

zaten abone olmam o kadar hızlı olduki ben bile anlamadım geldiler bağladılar hemen , farklı modem çeşitleri vesaire bu sorular sorulmadı bana, kullanıcı adı ve şifremi istediğim zaman bile farklı bir model verelim denmedi böyle bir seçenek sunmadılar bana. zaten benim derdim emanet modem kullanmamak, sonuçta modemin bir arızası olur açar tamir ederim. ama emanet bir modemi açıp tamir etmeye kalkmam.

sol da ttnet te vodafonda uydunette sonuçta benim babamın şirketi değil, bana birşey kazandırmıyorlar. ben yaşadığım durumu belirtiyorum. hızları iyi ona birşey demiyorum ben, bu şekil kısıtlama yaptıkları için vazgeçtim ben

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

mac clone diye olay var solun verdiğinin mac adresini kullanacağın routera gir kullan bitti... online işlemde o şifreleri alabilirdin... ben hemen aldım... huawei modem gerçekten çöp... ama elimizdeki en iyi modem o diyorlar... yakında pişman olursun... TTNET pişmanlıktır...

mac clone vesaire herşeyi denemiştim, bende 2 modem bağlı idi

en son birşey denedim bundan sonra karar verdim kapatmayı.

hg253 ün arayüzünden şifre ve kullanıcı adını aldım önce, sonra şifreyi sildim. şifreyi kendim girdim hg253 ün arayüzüne kaydettim. kendi modemleri bile şifreyi kendim girdiğim zaman ip almadı.
    daha sonra hg253 modemi çıkardım. hg253 e hattı bağlamadım ayarları sıfırlayıp, arayüzüne girdim kullanıcı adı fiber@fiber oldu, şifre kısmına baktım şifre değişmemişti. bundan sonra uğraşmaktan vazgeçtim. direk fiber kablonun bağlandığı modeme de müdehale etsem bile yapabileceğim bişey olmadığından pes etmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 27 Mart 2015; 22:09:50 >

• yok kimse sormaz zaten şu routerlar var hangisi istersin falan diye, ben bunları buradan okudum öğrendim hangi marka verdiklerini sonrada herbirinin sitesinden özelliklerini araştırdım.
    ufak olan gpon o her evine fiber gelende oluyor, bi nevi dönüştürücü fiberi ethernete çeviriyor diyelim (bunun daha büyüğünü, evine sadece ethernet kablosu gelenlerde binanın altına koyuyorlar) neyse onun huawie veya farklı bi marka olması önemli değil önemli olan onunla bağlanan router
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.