Şimdi Ara

Superonline Taahhüt bitiyor, Türk.net’e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.05.2018 tarihinde taahhüdüm bitiyor ve Türk.net’e geçmeyi planlıyorum.

Bazı arkadaşlar iptal ettirmeden taşıyın yazmış. Bunu nasıl yapacağız?

Belge işini falan nasıl halledeceğini?

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiberse kendiniz iptal ettirmeniz lazım, geçiş olmuyor. adsl/vdsl ise 88 ile başlayan 10 haneli devre numaranızı öğrenip (xdsl hizmet no da denir) https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik/ buradan başvuru yapacaksınız. (Arkadaşını getir kampanyası için davet kodunu başvuru aşamasında girmeniz lazım yoksa hakkınız kaybolur, öbür ay çift fatura çıkar, bunu zamanında öderseniz ve sizi davet eden kişinin de gecikmiş faturası olmazsa üçüncü faturanız 0 gelir) İlerleyen adımlarda sabit hattım yok, sabit hattım var ve yalın dsl abonesiyim olmak üzere 3 seçenek çıkacak. "Yalın dsl abonesiyim" seçip yukarıda bahsettiğim devre numaranızı gireceksiniz. Evraklarınız ona göre oluşturulup mail adresinize gönderilecek. Eksiksiz olarak çıktı alıp imzalayarak (bir adet de kimlik fotokopisi ekliyorsunuz) firmanın verdiği adrese kargoluyorsunuz. Mevzuat gereği telefonla arayarak geçiş onayınızı alıp kaydedecekler. Superonline üzerinden (modeme bağlı olarak) sabit telefon kullanıyorsanız numaranız iptal olur (numara sadece tt'ye geçiş yapılabiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 5 Haziran 2018; 13:58:39 >

• İlk olarak müşteri hizmetlerini arayarak veya internet sitesi üzerinden aboneligin ilk işlemini gerçekleştir.

Sonra mail adresine 7 sayfa belge atıyorlar imzalanıcak olanları imzalayıp kargo ile karşı ödemeli türknete yollicaksınız.

Ekstradan hat sahibinin kimlik fotokopisini turknet online işlemlere yüklemeniz gerekiyor.

Şuan için bende bu aşamadayım ilerisini bilmiyorum :D Fakat başka birşey yok heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.