Şimdi Ara

superonline ping değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan uydunet 10mbit 80gb tarifesindeyim ama ping değerleri adana tarafında berbat ve superonline adsle geçmeyi düşünüyorum fiber aptde henüz yok.Aradım 8mbit hızın tamamını rahat alırsınız dediler ping değerleri önemli adanada tarafında kullanan var mı?Bilgilendirirse sevinirim ör:LoL,Counter strike oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

arkadaşlar şuan uydunet 10mbit 80gb tarifesindeyim ama ping değerleri adana tarafında berbat ve superonline adsle geçmeyi düşünüyorum fiber aptde henüz yok.Aradım 8mbit hızın tamamını rahat alırsınız dediler ping değerleri önemli adanada tarafında kullanan var mı?Bilgilendirirse sevinirim ör:LoL,Counter strike oynuyorum

Adana'yı bilmem ama ben İstanbul'da stabil bir ping alamıyorum. Dota 2 oyuncusuyum ben de. Oyunun başı 40-60 ms alırken bir anda 600-700 lere fırlıyor ve oyun zevkimin içine ediyor açıkçası. Yani superonline a geçerken iyi düşün derim. Ttnet de bile daha iyi bir oyun tecrübesi yaşıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende eski bir Smile (Dsmart) Kullanıcısı olarak Süperonline den şikayetçiyim. Diğer İSS leri denemeni tavsiye ederim.
  • World of warcraft oyuncusu olarak ms değerlerinden bende şikayetçiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşük ama birden yükselen cinsten mi?
  • Düşük derken atıyorum smile kullanırken oyunda 15 ms ise süperonlinede de 15 ms ama haftanın 4 günü düşükse 3 günü sıkıntılı 40 50 ms lere çıkıyor. Yurt içi serverlerinden bahsediyorum. Smile de hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Fiyat cazip geldiği için süperonline tercih ettim yalnız tahattüt bitince bu firmayla daha işim olmaz..

- Önemli -
    Birde ADSL altyapısı aynı olduğu için hangi İSS geçersen geç aynı hız aynı kaliteyi alırsın yanlışlığı var. Forum da herkes bu şekilde beyan ediyor. Bence yanlış bir beyan tamam altyapı kablo vs. aynı olabilir ama her İSS nin kendine ait Pop noktaları, merkezleri vs. farklıdır. Buda azda olsa ping değerleri ve kaliteyi etiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 27 Mart 2013; 13:49:55 >
  • quote:

arkadaşlar şuan uydunet 10mbit 80gb tarifesindeyim ama ping değerleri adana tarafında berbat ve superonline adsle geçmeyi düşünüyorum fiber aptde henüz yok.Aradım 8mbit hızın tamamını rahat alırsınız dediler ping değerleri önemli adanada tarafında kullanan var mı?Bilgilendirirse sevinirim ör:LoL,Counter strike oynuyorum

kardeş bu ankara adsl 3km santralhttp://www.speedtest.net/result/2603733582.png
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VodafoneNet ping sorunu
    3 ay önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnx

Düşük derken atıyorum smile kullanırken oyunda 15 ms ise süperonlinede de 15 ms ama haftanın 4 günü düşükse 3 günü sıkıntılı 40 50 ms lere çıkıyor. Yurt içi serverlerinden bahsediyorum. Smile de hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Fiyat cazip geldiği için süperonline tercih ettim yalnız tahattüt bitince bu firmayla daha işim olmaz..

- Önemli -
    Birde ADSL altyapısı aynı olduğu için hangi İSS geçersen geç aynı hız aynı kaliteyi alırsın yanlışlığı var. Forum da herkes bu şekilde beyan ediyor. Bence yanlış bir beyan tamam altyapı kablo vs. aynı olabilir ama her İSS nin kendine ait Pop noktaları, merkezleri vs. farklıdır. Buda azda olsa ping değerleri ve kaliteyi etiliyor.

kardeş yanlışın olabilir mi ben ttnetde aynı yapı (adsl) 60ms ping di ankaraya superonline geçtim hem download arttı hem ping. ping 15http://www.speedtest.net/result/2603733582.png

• Ben zaten süperonlime ping yüksek demiyorum kardeş ama daha önce olmayan anormal artışlar oluyor. CS oynuyorum yerli server da kimse de problem yokken süperonline kullanan kim varsa hepsinin pingi genelde yüksek. Yukarda da belirttim 4 gün iyise 3 gün sıkıntılı diye. Birde speedtest ile oyun içi ping ayrı hocam. Speed teste 10 ms çıkıyor bende de o zaman sayfaların hemen açılması lazım ama nerde 6mbithız var 10 ms çıkıyor birde gel gör bekliyorum sayfanın açılmasını :)
  • quote:

Ben zaten süperonlime ping yüksek demiyorum kardeş ama daha önce olmayan anormal artışlar oluyor. CS oynuyorum yerli server da kimse de problem yokken süperonline kullanan kim varsa hepsinin pingi genelde yüksek. Yukarda da belirttim 4 gün iyise 3 gün sıkıntılı diye. Birde speedtest ile oyun içi ping ayrı hocam. Speed teste 10 ms çıkıyor bende de o zaman sayfaların hemen açılması lazım ama nerde 6mbithız var 10 ms çıkıyor birde gel gör bekliyorum sayfanın açılmasını :)

valla hocam altyapıyla alakalı galiba burda uydunet çok kötü superonline ping değerleri iyi durumda ama bilemiyorum adsl konusunda nasıl olucak yarın gidip modemi teslim alacam başvurdum.Bağlanır galiba 1-2güne
  • Valla hocam sen bilirsin ama ben yinede söylim bugune kadar karşılaşmadığım sorunlarla süperonline karşılaştım. Bir ara upload hızı krizi çıktı neymiş sistemlerinde sorun varmış. Tüm türkiyede süperonline kullanan herkes ne video izleyebildi ne online oyun oynayabildi yaklaşık 2 3 ay. Diğer İSS lerde ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hız konusu dışında.
  • quote:

Valla hocam sen bilirsin ama ben yinede söylim bugune kadar karşılaşmadığım sorunlarla süperonline karşılaştım. Bir ara upload hızı krizi çıktı neymiş sistemlerinde sorun varmış. Tüm türkiyede süperonline kullanan herkes ne video izleyebildi ne online oyun oynayabildi yaklaşık 2 3 ay. Diğer İSS lerde ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hız konusu dışında.

tamamen şans işi diyebilirim ttnet kullandım hergün kopuyordu 1 saat sonra geri geliyordu uydunete geçtim çok yoğun kullanılıyor burda ve aşırı yoğun olduğundan hızlar yerlerde....... superonline kullanımı az ve bu benim işime gelir :) kullananlar var çevrede pingleri oyunlarda iyi durumda inşallah bizde de bi sıkıntı çıkmaz
  • bu söyledikleriniz superonline ın adsl i için mi yoksa fiber i için mi geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

bu söyledikleriniz superonline ın adsl i için mi yoksa fiber i için mi geçerli.

geneli fiber adsl kullanan bi tanıdık var memnunum sıkıntı yok demişti hayırlısı diyelim :)
  • quote:

Ben zaten süperonlime ping yüksek demiyorum kardeş ama daha önce olmayan anormal artışlar oluyor. CS oynuyorum yerli server da kimse de problem yokken süperonline kullanan kim varsa hepsinin pingi genelde yüksek. Yukarda da belirttim 4 gün iyise 3 gün sıkıntılı diye. Birde speedtest ile oyun içi ping ayrı hocam. Speed teste 10 ms çıkıyor bende de o zaman sayfaların hemen açılması lazım ama nerde 6mbithız var 10 ms çıkıyor birde gel gör bekliyorum sayfanın açılmasını :)

kardeş fiber isen sorun var adslisen ztn ttnet in altyapı o ttnet in sorunu
  • quote:

quote:

Valla hocam sen bilirsin ama ben yinede söylim bugune kadar karşılaşmadığım sorunlarla süperonline karşılaştım. Bir ara upload hızı krizi çıktı neymiş sistemlerinde sorun varmış. Tüm türkiyede süperonline kullanan herkes ne video izleyebildi ne online oyun oynayabildi yaklaşık 2 3 ay. Diğer İSS lerde ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hız konusu dışında.

tamamen şans işi diyebilirim ttnet kullandım hergün kopuyordu 1 saat sonra geri geliyordu uydunete geçtim çok yoğun kullanılıyor burda ve aşırı yoğun olduğundan hızlar yerlerde....... superonline kullanımı az ve bu benim işime gelir :) kullananlar var çevrede pingleri oyunlarda iyi durumda inşallah bizde de bi sıkıntı çıkmaz

kardeş aynı altyapı superonline'ye geçince sana ayrı bir bant açmıyor ttnet de neysen superonline de o yani bir nevi ttnet müşterisi sayılırsın adsl de

• quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

quote:

kardeş aynı altyapı superonline'ye geçince sana ayrı bir bant açmıyor ttnet de neysen superonline de o yani bir nevi ttnet müşterisi sayılırsın adsl de

Öyle değil işte kardeş yukarda bahsettim altyapı aynı olabilir ama Süperonline Dsmart TTNET vs. ayrı ayrı pop noktaları ve merkezleri var bunlarda kalite ve performansı etkiliyor. Örnek vermek geçenlerde ttnet saldırı olmuştu ama diğer İSS ler takır takır çalışıyordu altyapı aynı ama her İSS nin kendine ait pop noktaları ve merkezleri ip çıkışları olduğundan hepsini ayrı ayrı değerlendirmek gerek ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

quote:

Öyle değil işte kardeş yukarda bahsettim altyapı aynı olabilir ama Süperonline Dsmart TTNET vs. ayrı ayrı pop noktaları ve merkezleri var bunlarda kalite ve performansı etkiliyor. Örnek vermek geçenlerde ttnet saldırı olmuştu ama diğer İSS ler takır takır çalışıyordu altyapı aynı ama her İSS nin kendine ait pop noktaları ve merkezleri ip çıkışları olduğundan hepsini ayrı ayrı değerlendirmek gerek ;)

kardeş ben ttnet den superonline ye geçtim fiyat azaldı ping azaldı download aynı :S bu arada pop noktası nedir??

• arkadaş doğru söylüyor hepsi aynı alt yapı ama ping değerleri uçurum gibi ttnette pingim aynı oyunda 40 50lerdeydi ve sürekli kopuyordu uydunete geçtim daha farklı bi altyapısı var onda hız yavaş orta dereceliydi superonline geçtim bugün uçak gibi anlatılmaz yaşanır :) ping değerleride fena değil
  • @bertu190700

Pop noktası İSS lerin belirli bölgelerde ki internet omurgasına doğrudan erişim sağladıkları ana bağlantı noktalardır.

@kamyonmuro
    Aslında performans olarak süperonline biraz daha iyi gelebilir ama stabilite yok işte onlarda da saçma saçma arızalar çıkıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.