Şimdi Ara

Superonline nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Superonline geçmeyi düşnüyorumda nasıl iyi mi ?

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

Bu soruyu sormak ayıp artık ama İyi ne kelime ; mükemmel mükemmel

adsl icin de gecerli mi bu?
    ben haftaya baglatmak istiyorum ama
    ttnet adsl mi superonline adsl mi karar veremedim
    1 yil icinde gelmesi muhtemel olan sol fiber kablolarini da gözardi etmememek gerekir

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Adsl TTNet altyapısından verildiği için hiç bir fark yok adsl alıcaksanız TTnet almanızı tavsiye ederim Arıza durumunda ttnet geliyor çünkü

Arkadasa tamamen katılıyorum fakat fiber altyapı mevcut ise ınternetın ne olduğunu tamamen anlamıs olucan okadar eminim birde buna SOl kalitesi eklenınce Türkiye'de iyi şeylerde yapılıyormus dıyeceksın . . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masteyen -- 10 Ağustos 2012; 21:29:55 >
  • Adsl alcaksan ttnet le aynı alt yapı kullanıyolar farkı olmaz hatta ttnet daha iyi olur.TTnette fibere geçti çoğu yerde kullananlar memnun SOL fiberdende memnunlar ama ben bu hafta TTnet fibere geçicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed mi Türktelekom mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sokaklarımızı delik deşik ettiği için Superonline'ı sevmiyorum ben.

quote:

Orijinalden alıntı: tepedeninme

Sokaklarımızı delik deşik ettiği için Superonline'ı sevmiyorum ben.

Bu SOL'un değil devletin ayıbı . Bkz. Japonya'da hepsi elektrik direklerinden dağıtılıyor ...

Hocam şimdi Superonline, yaptığı anlaşma gereği kazdığı yerleri tekrar düzenlemek zorunda. Ancak özellikle gözden ırak yerlerde bu kazılan yerleri sadece çakıl taşlarıyla, belki beton dahi kullanmadan kapattılar. Bu yapılan yerler de haliyle ilk yağmurda tekrar bozuldu. Bunu yapmak bana göre kaldırımı söküp polise atan teröristin yaptığına yakın bir kötülüktür. Sonuçta o yollar kamunun, yani; sizin, benim, annemizin, babamızın.. kısaca vergi veren her bireyin malı. Birileri para kazanacak diye insanların bunları yaşaması güzel bir şey değil ve ayrıca kul hakkıdır. Devlet konusunda bir şey demiyorum, zira bizim devlet de aynen toplumumuzun büyük bir kesmi gibi Allah'lık.

• Sadece tek kelimeyle açıklıyorum.Mükemmelllllllll
  • adsl ise telekomun alt yapısını kullanıyor ttnettte kalmanı öneririm fiber ise tabi tartışmasız süper ben kullanmıyorum fakat arkadaşlarım var kullanıyorlar ve upload hızları ve download hızları çok başarılı
  • Teknik destek olarak bildiğim tek farkı, bölgenizteki Turk Telekom müdürlüğündeki adamlar TTnet müşterilerinin DSLAM ayarları ile oynayabiliyor ve kullanıcı bilgilerini görebiliyorlar; ama TTnet harici müşterilerin ayarlarını ve bilgilerini göremiyorlar. Yani TTnet harici sağlayıcılarda DSLAM ayarları vs. müşteri hizmetleri vasıtası ile yapılıyor. Ama TTnet'te santraldeki çalışanlar da sizin bilgilerinizi görebildiğinden ayarlarınızı oradan yapabiliyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Sokaklarımızı delik deşik ettiği için Superonline'ı sevmiyorum ben.

Bu SOL'un değil devletin ayıbı . Bkz. Japonya'da hepsi elektrik direklerinden dağıtılıyor ...

Hocam şimdi Superonline, yaptığı anlaşma gereği kazdığı yerleri tekrar düzenlemek zorunda. Ancak özellikle gözden ırak yerlerde bu kazılan yerleri sadece çakıl taşlarıyla, belki beton dahi kullanmadan kapattılar. Bu yapılan yerler de haliyle ilk yağmurda tekrar bozuldu. Bunu yapmak bana göre kaldırımı söküp polise atan teröristin yaptığına yakın bir kötülüktür. Sonuçta o yollar kamunun, yani; sizin, benim, annemizin, babamızın.. kısaca vergi veren her bireyin malı. Birileri para kazanacak diye insanların bunları yaşaması güzel bir şey değil ve ayrıca kul hakkıdır. Devlet konusunda bir şey demiyorum, zira bizim devlet de aynen toplumumuzun büyük bir kesmi gibi Allah'lık.

Aslında bir bakıma haklı olabilirsiniz fakat kazılan yerlerin büyük bir çoğunluğunun kapatılmaması, o bölgede tekrardan asfalt çalışması olacağı için. Mesela bulunduğum semtte, sokaklar caddeler çukurlarla dolu, delik deşik ne kelime :) Doğalgaz boruları yenileniyor bütün sokaklarda.

Gün boyu toz yutuyoruz diyebilirim. E Superonline'de böyle yerleri sever daha çok. Hani hazır kazılmış, bizde işimizi görelim diye. Birazda olsa cefasını çekeceğiz. Yoksa başka türlü nasıl yapacaklar? Böyle olması, rekabet açısından da kullanıcıların işine gelecektir.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordapo

Hayır benim anlamadıgım neden adsl geçiceksinki?Oturdugn bölgede fiber yokmu?

Türkiye'nin yüzde 95'inde fiber yok hocam, yoksa olsa 2008 yılından beri SOL kullanıyor olurdum. Daha bir on sene de gelmeyecek buraya. :D Onun üzerine kaç sene eklenir bilemem. :D

Orijinalden alıntı: sis651

quote:

Orijinalden alıntı: lordapo

Hayır benim anlamadıgım neden adsl geçiceksinki?Oturdugn bölgede fiber yokmu?

Türkiye'nin yüzde 95'inde fiber yok hocam, yoksa olsa 2008 yılından beri SOL kullanıyor olurdum. Daha bir on sene de gelmeyecek buraya. :D Onun üzerine kaç sene eklenir bilemem. :D

Yazık sana o zamn
  • süperonline yi ara adresine fiber internet verbilirlermi yani o binaya altyapısı varmı sor. yoksa bende türkcell süperonline adsl kullanıyorum. Air ties Air 6372 modem gönderiyorlar. müşteri hizmetleri çok hızlı ve sağlam çalışıyorlar. iki saat müzik dinleme falan yok. dowland hızı 20mb paketinde fiber kullanırken benimki süperdi. ama 50 gb akk kotasını çabuk dolduruyordum ben. birde şunu gözardı etme süperonline de adsl hizmetinde en yüksek 16 mb hız veriliyor. eğer daha fazlasını alacaksan ttnet e bak derim. yoksa kesinlikle süperonline alabilirsin..
  • yahu ne biçim bi hizmet bu ya... 24 saattir net yok... arıyorum... kontrol edelim... evet hata var kayıt alalım... hay kydınızı da sizi de ya... oha diyorum oha bu çağda internetinm yok 24 saattir... yuh diyorum ya... sinirden elim ayağım titriyo walla... fiberinizi deeee...

Orijinalden alıntı: rainy69

yahu ne biçim bi hizmet bu ya... 24 saattir net yok... arıyorum... kontrol edelim... evet hata var kayıt alalım... hay kydınızı da sizi de ya... oha diyorum oha bu çağda internetinm yok 24 saattir... yuh diyorum ya... sinirden elim ayağım titriyo walla... fiberinizi deeee...

Bolgesel problem olabilir.Musteri Hizmetlerini aramalisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rainy69

yahu ne biçim bi hizmet bu ya... 24 saattir net yok... arıyorum... kontrol edelim... evet hata var kayıt alalım... hay kydınızı da sizi de ya... oha diyorum oha bu çağda internetinm yok 24 saattir... yuh diyorum ya... sinirden elim ayağım titriyo walla... fiberinizi deeee...

Dur daha o başlangıç. :D

Turk Telekom'un telefon kablosunda ezilmemi ne olmuş arıza veriyordu hat. Bir ayda yapabildiler anca. Haftada birkaç kez bağlanabiliyordum sadece. :D
    Santralde çalışanlarla da arkadaş oldum, evlerine ADSL falan kurmaya gittim... :D Onlar da çok yakınıyor Turk Telekom'dan . :D
    Fiber gelse de kurtulsam diyorum, gelecek on sene gelmez buralara. :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.