Şimdi Ara

Superonline Modem degisim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. Benim kullanmakta oldugum prelli drga226 modemim kendi kendine reset atiyor diye bende gittigidiyor dan yani bir drga226 modem aldim sonra superonline teknik destegi aradim durumu anlattim modemim kendi kendine reset atiyor o yuzden yeni bir modem aldim bunu kurmam icin hangi ayarlari yapmam gerekiyor dedim yetkili arkadas demez mi yeni aldiginiz modem seri numarasi kayitli degil o yuzden calismaz diye eee dedim nolcak simdi ben dedi sizin arizanizi arkadaslara bildiricem geldiklerinde durumu anlatin size modem degisimi yapacaklar

Yani diyecegim su ki size verilen modem harici nete giremiyosunuz benim 50tl gitti siz sakin boyle bisi yapmayin

• Neden gidip satın aldınız ki ? Superonline 'ı arayıp, sorunun olduğunu söyleseydiniz zaten gelip yeni bir router ile değiştirirlerdi. Hata yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Neden gidip satın aldınız ki ? Superonline 'ı arayıp, sorunun olduğunu söyleseydiniz zaten gelip yeni bir router ile değiştirirlerdi. Hata yapmışsınız.

Bilmiyordum ki hic aramak aklima gelmedi yeni modem alinca duzelir heresy saniyodum seri no olayi hic aklima gelmedi...

Bu arada bu gelecek olan kisiler modem degisince para isticeklermi
  • modem değişimlerini fiberde ücretsiz yapıyorlar
  • aynen öylemiş dün geldiler yeni tilgin modem getirdi adam sorun nedir dedi anlattım reet atıyor diye hemen değiştirelim dedi
    değiştirdi kurdu gitti

bu kadar ilgili olduklarını bilsem yeni modem alır mıydım boşa giti 45 tl
  • Burada hata sizde. Öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermeniz gerekirdi. Ezbere iş yapmak, böyle kötü sonuçlar doğurabiliyor.
  • Düşünürsen yeni gelen routerın da WAN MAC adresi farklı eskisinden. Demek ki olabiliyormuş, sadece SOL'un istemesi lazım ... Kendi routerlarını koyuyorlar ki abuk sınırlamalara tabi olabilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem GPON Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.