Öncelikle herkese merhaba. Bugün itibariyle 3 yıldır uğraştığım Superonline GPON başvurusunda sonuca kavuştum ve kazı başladı. Kısa süre içerisinde daireme kadar fiber çekilmiş olacak gibi duruyor. Şuan aktif olarak VDSL Türknet (80 mbps) kullanıyorum fakat GPON geldiğinde 200 mbit paketlerden birisine geçiş yapmayı planlıyorum. Bu süreçte Superonline altyapısı üzerinden VodafoneNet hizmeti de alabildiğimi öğrendim ancak bir kaç sorum olacak; İlk olarak sizce 150 TL karşılığında Superonline üzerinden 200/10 paket mi almalıyım yoksa 130 TL karşılığında VodafoneNet üzerinden 200/20 paket mi almalıyım. Normalde mantıken Vodafone alınmalı elbette fakat hizmet kalitesi Superonline'a kıyasla ne durumdadır bilemedim elbet. İkinci olarak Türknet'te web sitelerine olan kısıtlama yok denecek kadar az bunu bilen bilir, Superonline ile Vodafone arasında hangisi daha rahat bir erişim imkanı sunar ve ping ne durumdadır? Son olarak Superonline seçecek olursak hangi modemi tercih etmeliyiz veya VodafoneNet seçecek olursak hangi modemi seçmeliyiz? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.... |