Şimdi Ara

VodafoneNet Kullanmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Net, geçtiğimiz 2 senede kullandığım ve kesinlikle hiçbir şekilde memnun olmadığım bir servis. Ankara'nın en merkezi semtinde oturuyorum ve yaşadığım rezaletler saymakla bitmez.


    - Öncelikle sabit bir hız almıyordum, geceleri hız düşmesi sıklıkla yaşadığım bir şeydi.

    - Bakımları bitmek bilmiyor, gece saat 2-3 gibi internet kesilmesi ayda birkaç kez yaşadığım bir durumdu, bir yerden sonra aramaya başladım internet kesildiğinde ve her defasında bakım olduğu söyleniyordu. Bu kadar sık bakım kabul edilemez.

    - Teknik servis inanılmaz bilgisiz. Bir keresinde yaşadığım bağlantı problemi tam 1 ay sürdü. Bir ay internetsiz kaldım ve pardon bile denmedi.

    - vodafone.com.tr/evdeinternet kadar sağlıksız çalışan bir web sitesi görmedim, ömrünün yarısını erişilemez biçimde sürdürüyor. Fatura ödemek bile büyük bir uğraş.

    - Taahhüt bitmesini beklerseniz, taahhütünüzün bittiği ay yüklü bir fatura geleceğinden emin olabilirsiniz. Müşterisini bu kadar önemsemeyen başka bir firma görmedim.

    - Bahsettiğim problemlerin bana veya yaşadığım yere bağlı olduğunu düşünmüyorum. Bir bilgisayar mühendisi olarak bu kadar sorun yaşadıysam bu işten anlamayan birinin çok daha mağdur edilmesi işten bile değil.


    VodafoneNet abonesi olmayı aklından geçirenlere tavsiyem, kendinizi yakmayın. Başka bir firma ile anlaşın. Vodafone kalitesizliğine bulaşmanızı kesinlikle önermem.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.