Şimdi Ara

Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
7
Favori
30.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten bir kulp takmak istedikten sonra Ağustos 2024'te takılan ve o dönemde verdiği son model cihaza bile IPv6 desteklemediği bahanesini uydurabiliyorlar.

Superonline'a kayıt 19 Ocak'ta açıldı. 4 gün sonra 23'ünde gelen ilk mesajları ile birlikte, "modeminizin IPv6 desteği yok" gerekçesi ile kapatıldı. Aynı gün, aynı kayıt içerisine ekleme yaptım. Yine aynı gün, bir önceki mesajımda paylaştığım benzer içerikli yanıtı verdiler ve kapattılar.

Açıkçası şaşırmıyorum. Telefon yoluyla müşteri hizmetlerine ulaştığınızda, zaten kırk takla atıyorsunuz. Yine sonuçsuz kalıyor. Şikayet kaydı üzerinden de ilerlendiğinde, bahane bulmak istiyorlarsa, bir şekilde bulup konuyu örtbas ediyorlar. Neyse, azıcık süre geçsin; bir kez daha denerim herhalde şansımı.

• Hangi ürün ile değişim sağlandı?

• Değişim sonrası tanımladılar mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem uyumsuz olmasına rağmen yapıldıysa bölgesel hocam.Bende Tp-Link Ex530v var uyumlu olmasına rağmen yapılmadı tanımlama.

• Yani özetle Zyxel ile IPv6 aldınız doğru mu anladım?

Başka bir konuda size modemin yazılım sürümünü sormuştum bakıp bi yazabilir misiniz?

Ayrıca lokasyon, paket hızı, altyapı bilgisi (fttb,ftth) gibi bilgileri paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatmışlar şikayeti, ipv6 yı yaygınlaştırıyoruz, herkese otomatik olarak tanımlayacağız hazır olduğunda vs demiş kapatmış. Ne modem uyumsuzluğu ne bölge uyumsuzluğu demiş direkt olarak kapatmış otomatik tanımlanıcak ileride diye. Bu şekil cevap alan birisi görmedim daha önce ne bu şimdi? Yeniden mi açmalıyım napayım?

• Kage. kullanıcısına yanıt

İPv6 türk.net kullanıyordum yıllardır İPv6 gelmesini bekledim. Her sunucu tarafından İPv6 desteği yok. Hamende İPv6 açmanın anlamı yok.

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Benim versiyon da P15

• Talep için geç kaldık anlaşılan. Bana da verdikleri cevap aşağıdaki gibi oldu.

Superonline IPV6 Tanimlatma Taktigi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novaz

İPv6 türk.net kullanıyordum yıllardır İPv6 gelmesini bekledim. Her sunucu tarafından İPv6 desteği yok. Hamende İPv6 açmanın anlamı yok.

Ben de keyfi geçmek istemiyorum zaten ki, yaşadığım oyunlara bağlantı problemi çözülür belki diye geçmek istedim başka bir amacım yoktu yani. Yapacak bir şey yok saldım zaten adamlara hiçbir şekilde anlatamıyorum derdimi, bulduğum yöntem işe yarıyor hala allah'tan aksi halde 1800tl verip çıkacaktım yani uğraşılmıyor çünkü bunlardan hiçbir şekilde yardım alamıyorum. İnternet ortamında belli bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor denilmiş belki düzelir bir gün bilmiyorum.

Önceki cevaplarında kendilerinden kaynaklı sorunu kabul etmiş oluyorlardı. Birileri kulaklarını çekmiş. Kopyala yapıştır metni değiştirmişler. Benim madem eksik fonksiyonlu modem verdiniz ve bu modemin de her ay kirasını veriyorsam düzgün çalışan bir modemle değiştirmek zorundasınız şeklindeki yanıtıma cevap bile veremediler. Arıza olmadan değiştiremiyoruz diye kapatmışlar. Ancak 3. itiraz olduğu için şikayetime BTK bakıyor. Büyük ihtimalle bunu böyle yazmayın, şöyle yazın diye birileri akıl verdi.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız ya öyle bir şey oldu ya da ipv6 onaylayan ekip son zamanlarda çok istek alınca, tek tek uğraşamıcaz bunla otomatik açacağız sırası geldikçe öyle yazın bize istek yapıp durmayın" falan dediler. Çünkü bu şekilde bir cevap daha önce kimseye atılmamış, yukarıdaki arkadaşa da aynı şeyi yazmışlar bir şeyler değişmiş. Arkadaşın dediği gibi geç kaldık istek yapmak için Ocak başlarında ya da öncesinde halletmek lazımdı, neyse koy gitsin yoruldum valla, lanet bir firma ya.

Oyun serverlarının çoğu v4 tabanlı. Size adam gibi rotalı blok lazım. tellcom bb fttx ıst ana bloğundan ip almaya bakın.

• SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bahsettiğiniz blokların ip örneklerine bakayım, boş olduğum bir gün modem reset spamı yapacağım belki denk gelir, 15 kere falan denedim bugüne kadar ama malesef değişmedi. Şuan 91 ile başlayan ip adresini alıyorum hep, değişiyor mu bu resetleyerek pek bir bilgim yok aslında ama, sorun yaşanmadan önce hangi ip adresini alıyordum hiç bakmamıştım.

İlginç. Ben statik IPv4 kullanıyorum ve bana da 91'li IP verdiler.

• Sorunumu araştırırken internette bir konuda denk gelmiştim, arkadaş statik ip almış ilk gün 100 küsürle baslayan ip almış hiçbir sorun yaşamamış, ertesi gün 91 mi 93 mü ne olmuş ip'si, statik ip stabil değil miydi neden ip değişmiş, şimdi de sorun yaşıyorum yine falan demişti. Bunların sattığı hizmet bile dandik, siz onu bi araştırın bence 91 olmaması gerek bence statik ip'de ya da tamamiyle random? Hiç almadığım için bi fikrim yok açıkcası, kesinlikle bi araştırın.

@SomeoneWhoCares Bu arada hocam bahsettiğiniz blokları alma ihtimalim var mı modem resetleyerek? Mesela tellcom 103, 151 vs ile başlayan ipleri alıyormuş ben şimdi modem resetleyip bu iplere denk gelme olasılığım var mı? Sürekli 91 blokunda kalacaksam uğraşmayayım diye soruyorum, teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 24 Ocak 2025; 22:46:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.