ilk 6 ay 7 tl olan kampanyaya geçtim fakat hiç memnun değilim.akk aşınca hız 1 mb düşüyormuş.evdeki telefon çalışmıyor neden bilmiyorum arayamıyorum. * teslimat yapan görevli boş abonelik sözleşmesi vermiş neye üye yaptıklarını ve taahhüt varmı yokmu bilmiyorum. * telefonla görüşünce taahhütten bahsedilmedi iptal etme şansım varmı ve taahhütlü olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim.
önceden ttnet kullanıyordum tekrar geçmek istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
ilk 6 ay 7 tl olan kampanyaya geçtim fakat hiç memnun değilim.akk aşınca hız 1 mb düşüyormuş.evdeki telefon çalışmıyor neden bilmiyorum arayamıyorum. * teslimat yapan görevli boş abonelik sözleşmesi vermiş neye üye yaptıklarını ve taahhüt varmı yokmu bilmiyorum. * telefonla görüşünce taahhütten bahsedilmedi iptal etme şansım varmı ve taahhütlü olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim.
Kampanyalardan yararlanmak için 24 taahhüt yapıyorlar. Kullandığın indirimleri alırlar + olarak bir şey eklerler mi onu bilmiyorum. Müşteri hizmetlerini ara öğren.
Müşteri Hizmetleri seni oyalar ve yalan atar. Keşke superonline kaydolmadan bu sitedeki şikayetleri okusaydın..
Bu kadar yerin dibine vurmayın. AKK ile hiç karşılaşmadım hızımı düşürmediler :) Evdeki telefona gelince evdeki telefonuda superonline'a geçirdiniz mi? eğer öyleyse müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. 24 ay taahüt var, kampanya miktarı (örn: pakediniz 10tl ise geri kalan 39tl), modem aldıysanız modem fiyatı veya arızasız teslim.
Yerin dibine vurulmasını hak ediyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: RæmireZ
aynı şekilde sorun bendede var sözleşmeyi boş verdiler telefon çalışmıyor telefon numaramı arıyorum başkası cıkıyor bu benim numaram diye
bugün aradım cok kafamı bozdular ben dava açıyorum pazartesi bunların hakkından anca hukuk gelir akk falan diye milleti tokatlıyorlar
aboneliğim iptal edildi. modem teslim ettim ve fatura kesilince aktivasyon için ödeme yapacağım.
aboneliğim iptal edildi. modem teslim ettim ve fatura kesilince aktivasyon için ödeme yapacağım.
Dostum aynı şey benimde başıma geldi ben sözleşme imzalamadığım halde beni üye yapmışlar aradım iptal ettirmek için not düştüler.Bende mi para vericem iptal ettirmek için?Bide sana ne kadar ceza kestiler?
bırak yaa bu superonlineden bi yol olmaz 1 mb le hiçbisey yapılmıyo bunun en az 2-2.5 megabite çekilmesi lazım benim evimde 2-3tane bilgisayar var hepsi aynı anda internete girince şişiyo internet bide utanmadan fiber internet diyolar ya Allah müstakını versin senin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme