Şimdi Ara

Superonline İptal Biriminin Sunduğu 24mbps 10gb AKN 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün iptal için aradığımda 10gb akn ve 24mbps interneti 40 liraya teklif ettiler ve ben de akn sonrası 8 mbps de işimi göreceği için kabul ettim arkadaşlar. Öyle aman aman internet kullanan biri değilim sosyal medya takibi, gazete okuma, müzik dinleme ve video-film izleme gibi ihtiyaçlarım için yeter diye düşünerek kabul ettim teklifi.

    daha öncesinde 25mbps 75gb aknli internetim vardı 55 lira ödediğim. Son 2 aydır sürekli 55 liraya 24 mbps 35gb aknli paket öneriyorlardı ve ben de o kadar para vereceksem türknete geçerim düşüncesindeydim ama yaptıkları teklif makul gelince kabul ettim 2 senelik taahhüt altına girerek.

    Yine yararlansın çevremdekiler diye adı ne bu tarifenin tavsiye edeyim çevremdeki arkadaşlarıma dediğimde iptal birimi olarak insiyatif kullanarak size sunduk bu tarifeyi herhangi bir kullanıcı rastgele arayarak geçemez ancak iptal biriminin teklif etmesi halinde geçiş yapılabilir dedi.

    Ancak ben yine de size yardımcı olması açısından superonline üye işlemlerindeki tarife adı kısmını sizlere fotoğraf olarak paylaşıyorum.

    Superonline İptal Biriminin Sunduğu 24mbps 10gb AKN 40 TL







  • 15 lira fark için 65 gb kotayı hiçesaymişsin 10 gb nedir bende olsa 2 günde biter size yetiyorsa ne mutlu
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Yetmez hocam 10gb 3 günde biter de düştüğü 8mbps hız da işimi göreceği için kabul ettim.



    55 liraya 35gb aknli veriyorlardı hocam. 10gb 3 günde bitse 35gb da 9 günde biter pek fark yok arada 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binada fiber alt yapısı varda bizde adsl ye alternatif en ucuz tarifesine bakıyoruz. 30 lira öderken 65 mi ne çektriler kontrat bitince :P

    Bu 40 TL lik tarife superonlineda gördüğün en düşük tarife sanırım. Mail adresini senelerdir kullanıyoruz, iş için önemli olmasa çoktan başka servis sağlayıcılara geçmiştik.

    Adamlarda minimum tarife diye bir kavram yok ya, sırf maillara bakmak için 65 lira verilir mi :P
  • turknete geçsene güzel kardeşim 59 liraya sınırsız 35mbit(türknetin alt yapısındaysan 100 mbite kadar + 4 mbit upload) + telefon. niye uğraşıyorsun süperonline ile boşuna.

    aylık 19 lira arttırmak seni zengin etmez fakir de yapmaz. adam akıllı internet kullanmış olursun. ek olarak akk'yi geçtikten sonra sana gelen 8 mbit normal 8 mbit gibi olmuyor film ve dizileri düzgün izleyemezsin tecrübeyle sabit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 22 Ekim 2017; 0:27:37 >
  • Darksun80 D kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara ve karşılığında verdikleri hıza bakınca 2 sen öncekiyle arasında dağlar kadar fark var maalesef. Ben de böyle bi teklif duyunca el mahkum kabul ettim işimi görsün yeter maksadıyla. Yoksa gönül ister ki akksiz 100mbps interneti 40 liraya kullanalım ama böyle bi teklif yapacak babayiğit isn yok ülkemizde.

    Bugün komşum için de aradık iptal birimini ve 2 ay daha taahhütü olmasına rağmen verelim bu tarifeyi dediler. Rastgele arayıp alınabilir.
  • Dediğim gibi ufak iş yeri mail adresi senelerdir aynı, ve internet üzerinden genelde mail vs harici kullanımda pek olmuyor. Zaten mail adresi olmasa muhtemelen turksat/TT nin minimum tarifelerine geçerdik. Cidden aylık kullanım çok az bir yer, gidipde 60-70 vermenin anlamı yok :D
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapısı olmasına rağmen rezalet paketleri sunuyorlarsa 1 dakika düşünmem çıkardım.
    Şimdi bu paketin indirimsiz hali 100 TL'dir 3 kişi aynı anda internete girse yetmeyecektir geçmiş olsun başka insanlarında geçmesini istemem.
    1 yıl sonra zaten Akk kalkacak siz halen 10 gb kuralına takılacaksınız ayrıca süperonline kota olarak sizi geçirmişse vay halinize sözleşme veya taahhüt imzalayıp ayrıntılarını okudunuz mu çünkü sözlü geçiriyorlar. Türkcell deyince 10 defa ayrıntıları okuyacaksınız upload'a kota koyan sırf akk sonraki hızlar zararına geldiği için 24 mb'e tarifelerini yenileyen bir şirketten bahsediyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.