Şimdi Ara

Superonline IP TV 2014 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
6
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkon cihazlarda usb üzerinden film izlenebiliyor. Ama reset sorunu mevcut. Film izlerken reset atabiliyor. İki defa cihaz değişimi oldu ama reset sorunu devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiremco FX Turbo HD cihazına ıptv yazımı yüklenirmi.
  • ben turkcell superonline fiber abonesiyim
    kablo olayını sevmediğim için evin giriş yerine modemi kurdurdum.
    Turkcell tv olayını kablo çektirmeden geçmek istiyorum.

Nasıl olabilir sorularının cevabı
    1- elektrik hattından faydalanarak yapanlar var galiba. Nasıl olur nasıl bir sistem kurmak lazım kaça malolur hiç bilmiyorum.
    2- televizyonların olduğu yerde telefon hatları prizleri var belki bu hattan faydalanılabilir diyorum. onuda bilmiyorum.
    3- smart tv (LG, Samsung) içeriğinde uygulamalar yoluyla nasıl ki tablette telefonda uygulama ile işi çözüyorlar bunda da çözseler süper olmaz mı?

yorumlarınızı bekliyorum.

- Birde telefon ve tablet üzerinden kullanımlarda kota yemiyor anladığım kadarıyla.
    - Kanal d için ne kadar beklenecekmiş daha haber varmı?
  • Bana ücretsiz film paketi tanımlanmış. Gğncel fatura kısmında +6 –6 şeklinde görünüyor. Üçlü paket 100 mb üyesiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü ayarlarım inatla her açışımda 1080p'den 720p'ye düşüyor. Sebebi konusunda bi fikri olan var mı?

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    Kutu modeli ikonsa bu tip sorunlar olabiliyor. Bende de bazen reset atınca ekran formatı değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu Huawei aslında. Bir sorum da şu, dolby digital yayın yapan kanalı yok herhalde Turkcell TV'nin, değil mi?

• 3 aydır turkcell tv plus ev kullaniyorum
    Abone olurken yeni yılda kanalların artacağını belirtmislerdi,ama eklenen herhangi bir kanal olmadı.
    Ayrıca, aylardır vtv adlı kanalda yayın yok,problemin turkcell tarafından çözülmemesi de garip bir durum.
    Biran önce iptv nin gelistirilmesi gerekiyor ,sanki turkcell lansmanı yaptıktan sonra portalı sahipsiz bırakmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 26 Ocak 2015; 10:24:19 >
  • Evet portalın geliştirilmesi ile ilgili herhangi bir bilgi sızmadığından ister istemez herkes o şekilde düşünüyor.
    Herhalde epey bir geliştirme yapıp sonra bir lansmanla tanıtım yapıp show yapmak peşindeler ama, o zamana kadar giden gitti.
    Hani yabancı firmalar gibi biraz dışarıya gayri resmi bilgi verseler/sızdırsalar ne güzel reklam olurdu. Hem sızan bilgi gerçekleşmese bile sorun olmazdı. Bizlerde en azından gelişmeleri an be an takip ederdik.

• Arkadaşlar merhaba, ben Turkcell tv+ almayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak. Oturduğum sitede fiber altyapı var. Şu an superonline fiber kullanıyorum. Ek olarak bunu alacağım. Kutu parası ödermiyim? Yakın bir arkadaşım Aldı ve ilk ay vergi vs 14 tl ödeyeceğim. Sonraki aylarda 5tl ek ödeyeceğini söylüyor. Benimde öylemi olur? Ev ve ev ekstra arasında ne fark var? Değermi? Birde bir kutu bağlantım. İkinciyide bağlatabilirmiyim? Ona göre fiyat ne olur? Son olarak ne kadar süredir bağlarlar? Sonradan aklıma geldi, ek prol olayı nedir?
  • Arkadaşlar hesabımda 5 profil oluşturma hakkı var ancak bu ek profilleri nasıl oluşturacağız hiç bir açıklama ve bilgi yok.
    ek cihazlarla türkceli arayı şifre alıyorum sonra o numara ve şifre ile profil oluşturmaya çalışıyorum olmuyor bunun yöntemi nasıl acaba bir arkadaş açıklayabilirmi
  • 3 gündür kullanıyorum tv plus'ı. kanal sayısı yetersiz, hd kanallar digiturk hd kadar net değil. bunun dışında kanal geçişleri hızlı, geri sarma - kaydet başarılı.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Turkcell TV+ ile ilgili (bana göre TV-) ciddi sıkıntılarım var 1 aydır kullanıyorum. 1 ay önce kurulum yapıldı kullanmaya başladım fakat 1 hafta herşey güzelken problemler kendini göstermeye başladı. Yayın devamlı perde perde geliyor ve yayınlar tamamen donuyor kesiliyor. Konu ile ilgili teknik servis çağrım oldu geldiler incelediler problem çözüldü dediler 3-5 saat kullandım tekrar aynı problemi göstermeye başladı. Tekrar aradım uzaktan kablo sök-tak işlemi yaptırdılar ekip yönlendireceğiz dediler gelmedi. Tekrar aradım yine kablo sök-tak işlemi yaptırdılar ekip yönlendirdik dediler gelmedi. Tekrar aradım(farklı günlerde) yine kablo sök-tak işlemi derken gelin alın bunu.... başladım. Fakat kesinlikle iptal işlemi yapmıyorlar çamura yatıyorlar 50 takla atıyorlar müşteri hizmetleri birbirlerine telefonu aktarıyorlar(muhtemelen kayıtlarda defalarca aradığım gözüküyor problemli müşteri olarak banlandım) çözüm sıfır. Gelin sökün alın istemiyorum dediğimde biz gelemeyiz siz kabloyu çıkarın biz her türlü sizden hizmet bedelini alacağız diyerek gibi dalga geçerek cevap veriyorlar. Konuyu tüketimi mahkemesine kadar çıkaracağım. Yazmamın sebebi şu an kobay olarak kullanılmak istemiyorsanız bu henüz tamamlanmamış demo konumunda olan hizmeti kullanmak için tavsiyem 1-2 yıl daha bekleyin.

Selamlar.

• zaten Tv hizmetini bu aralar ücretsiz veriyorlar. ücretsiz vermelerinin nedeni de bu alt yapı yetersizlikleri, deneme çalışmaları vs. olmalı.

bu kadar sorunlu ise ve kullanıcılar denek yerine konuyorsa ürünü tek başına satmamalılar. diğer ürünlerle birlikte ücretsiz vermeliler ki sorun çıktığında müşteri kendini mağdur hissetmesin.

not: 3 lü süper paket kapsamında verilen tv hizmeti ücretsiz gibi duruyor. tv yi almasan da aynı fiyat zira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 1 Şubat 2015; 16:40:13 >
  • Superonline'da bu 2.ayım.

Gerek internet kalitesinden gerek ip tv'den son derece memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Yayınlarda herhangi bir donma,takılma'ya rastlamadım. HD Yayınlarda bile yağ gibi akıyor. Sistem stabilitesi bence gayet iyi.

Sorun yaşayan arkadaşların eminim sorunları başka faktörlerden kaynaklı olmalı. (bölgesel altyapı vs )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 30 Ocak 2015; 19:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Superonline'da bu 2.ayım.

Gerek internet kalitesinden gerek ip tv'den son derece memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.

Yayınlarda herhangi bir donma,takılma'ya rastlamadım. HD Yayınlarda bile yağ gibi akıyor. Sistem stabilitesi bence gayet iyi.

Sorun yaşayan arkadaşların eminim sorunları başka faktörlerden kaynaklı olmalı. (bölgesel altyapı vs )

İyi günler arkadaşım sinema kanalları nasıl ? Güzel filmler var mi ?
    Ve seç izle kısmı var mi ?

• 3 sinema kanalı bugün aktif olmuş bende. Paket detaylarında sinema paketi hediye olarak gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

3 sinema kanalı bugün aktif olmuş bende. Paket detaylarında sinema paketi hediye olarak gözüküyor.

Evet gerçekten açılmış. Ama bende hediye yazmıyor. Türkcell Süperonline Online işlemlerde Sinema Paketi indirimli diye yazıyor.
    Bir sürü dizi açıldı, inşallah güzeldirler...
    Teşekkürler Türkcell Süperonline...
  • Su anda mevcut sinema ve belgesel kanalları neler bilgi verir misiniz ?

• ...mTc... . kullanıcısına yanıt
    Bende de indirim yazıyormuş. Ama indirim oranı % 100 olduğu için bedava diyebiliriz.
    Asıl benim merak ettiğim konu 2 yıl bitince daha önce pakete dahil olan sinema kanallarının ne olacağı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.