|
Merhaba arkadaşlar .. SO yeni geçtim ve altyapım nasıl oluyor ise 200 Mbps hızı desteklemiyor ama 1000Mbps destekliyor diyorlar 😃 20 Aralıkta altyapı biriminden geldiler swich değiştireceğiz dediler tamam dedim , sonra tekrar altyapı biriminden aradılar swich ler gb uyumlu sorun yok sadece sizin bloğun portlarını değiştirdik sinyal kontrolü yaptık 1000 Mbps alabilirsiniz dedi.. MH aradım 1000 destekliyor ama 200 desteklemiyor dediler yine onlarda şaşırdı .. daha sonra altyapı biriminden beni arayan arkadaşı aradım 200 bile vermiyorlar dedim biz bir mail atalım dediler herhangi bir sorun yok teknik olarak dedi.. o gün bu gündür haalen aynı görünüyor … yakın zamanda GM aradılar altyapınız 1000 e kadar destekliyor dediler yamam 200 yapın ozaman dedim yine aynı cevap sanırım sistemlerimizde sorun var 1000 destekliyor ama 200 desteklemiyor dedi , altyapı birimi bize mail atmış 1000 Mbps kadar alabilirsin diye dönüş yapmış dedi ben bununla ilgilenip düzeltip arıyıcam sizi dedi.. sonra ne aradılar ne sordular , ben arayınca zaten aynı cevaplar geliyor sinir oldum biraz… sizce sorun ne ve yapmamı önerdiğiniz bir yöntem varmı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler