Şimdi Ara

superonline ile ilgili yardım gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, superonline kullanıyorum, yarın taşınıyoruz, taşınacağımız yerde superonline alt yapısı yokmuş tahattütten dolayı bizi adslnet e geçireceklermiş, eğer iptal ettirmek istersek de 500 tl gibi bir fiyat cayma hakkını çakacaklarmış. Daha fazla para verip daha yavaş internet kullanmak istemiyorum, bu fiyatı ödemeyip, hakem heyeti,dava uğraşsam kaybetme ihtimalim çok mu yüksek eğer ki dava uzun sürer ve kaybedersem faiz ile bu miktar en az ikiye katlanır diye düşünmekteyim. Başına gelen arkadaşlar, bilgisi olanlar acil akıl verebilirler mi lütfen.

• Yeni kanunla iptal edebilirsin btk ya yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hizmeti taşındığınız yere sağlayamazlarsa taahhütü hiç bir ücret ödemeden feshetme hakkınız var. eğer yok öyle birşey derlerse bu sayfanın çıktısını alıp gösterin

madde 16-2

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/01/20150124-2.htm
  • Arkadaşlar görüşme yaptım, yıllardır hep indirimlerden faydalandığımız için cayma bedeli ucuk miktarda çıktı mecburen fiber olmayarak devam edeceğiz cevap veren abilerim çok teşekkür ederim.
  • ya madde 16 ının 2incisini okumadınız mı? herhangi bir ücret ödemeden feshetme hakkınız var cayma bedeli de ne imiş, btk ya şikayette bulunun
  • zaten hiçbir firma taadut bozma cezası almıyor artık .

SAdece sizden indirim ücretini alıyor buda yüksek ücret çıkıyır malesef kaçış yok bundan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.