|
Superonline ile çalışan VPN (5. sayfa)
-
-
Valla hocam altı üstü internete giricez adamların çektiği muameleye bak
-
Maalesef öyle. Bu konuda Vodafonu takdir ediyorum. -
Valla gibirnet kullanırken hızım düşüktü vds diye ama dns bile çalışıyordu süperonline fibere geçelim iyi olur dedik hata ettik
-
Ben Worldnet Kullanıyorum. Dns, Wireguard ve Open Vpn çalışıyor şuanda. VPN şirketini değiştirdim. Maalesef BTK bilindik İPVLERE engel atınca hepsi için geçerli oluyor.
-
Kaspersky VPN ile WireGuard açın ya da kişisel WireGuard sunucusu. -
proton vpn çalışıyordu şubat ayında en son , şimdi denedim ne proton çalışıyor ne 1.1.1.1 vpn , zortlamış ikisi de ben de vpn bakıyorum şimdi belki mullvad hala çalışıyordur
-
paket yıllık olarak ucuz hesaplı oluyor ama bugün çalışan vpn hizmeti yarın çalışmayabilir yani engellenebilir garantisi yok
vps sunucusu alıp wireguard kurup vpn kullanacaksın biraz pahalı oluyor ama yapacak bir şey yok
bizi bu duruma düşürenler ve bu durumu savunanlar utansın
kulaklarının çınlatıyoruz
Normal 100/20
Vps sunucu 80-93 / 16-18
-
Superonline da bende proton vpn çalışıyor. -
redditte vpn listesi vardı oradan bakıyorum sitelere bile erişimler gitmiş , uzun zamandır proton kullandığım için fark etmemiştim , şimdi hem vps hem de seedboxlara bakayım bazı firmaların seedboxlarda vpn özelliği de var sınırsız trafikli fiyatlar umarım çok uçmamıştır
-
mullvad çalışıyor arkadaşlar, proton ve warp çalışmadı maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 8 Temmuz 2024; 13:13:52 > -
Arkadaşlar bana bu internet hızı olsun veya vpn işlerinden iyi anlayan biri bana özelden dönebilir mi? Çok ilginç bir durum var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 8 Temmuz 2024; 15:29:3 > -
Bağlanmayan vpn olursa önce SecureDnsClient kurun. quick connect ayarlarından sonra sharedpi+goodbyedpi ayarlarını açın. Bağlanmayan vpniniz bağlanacak.
-
superonline 5651 sayılı yasayı kullanarak tahminimce devlet rahatça vpnleri takip edebilsin diye şöyle bir uygulamaya gitmiş; eğer kullandığınız vpn btk tarafından yasaklı değil ama giremiyorsanız superonline müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirirseniz ayarlamalar yapıp sizi vpne sokturabiliyor.
-
Kendimizi ihbar edelim hemi -
arkadaşlar güncel şuan superonline fiberi ile hangi vpn kullanabiliriz geçen opera pro vpn 1 hafta deneme veriyordu kullandım sorunsuz 1000mbit 500 civarı indirme veriyordu ülke olarak fazla seçenek yok falan daha iyi birşey ne alabiliriz
-
Burada vpn paylaşınca onu engelliyolar çalışanlar var herkes kendi vpn kendine saklasın yayılınca engeli basıyolar
En iyisi kendi vpn kurmanız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarlack -- 10 Ağustos 2024; 1:43:2 > -
-
Hocam şunu biraz daha açsanız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X