Konuyu hortlatıyorum ama yarım saat önce gelen discord engeliyle birlikte superonline için yine vpn ihtiyacı doğdu. Özelden paylaşmak isteyen olursa bekliyorum. |
Superonline ile çalışan VPN (6. sayfa)
-
-
discord adresine mi, nereye giremiyorsun? bende discord açılıyor görünüyor.
-
Yakında kullandığınız iss/operatör yasağı uygulamaya başlar. Haberleri sitenin anasayfasından takip etmeyi unutmayın.
-
cep mobilden girdim şimdi turkcell ile. gizli olmayan bağlantı diye uyarı çıkıyor ve bağlanmıyor. ev wifi'sine bağlanıyorum, o da şak diye bağlantıyı kesiyor. yalnız bu notebook nasıl giriyor anlamadım şimdi. vpn yok, doh kullanıyorum ama cep'in de wifi'den girmesi gerekirdi. çok ilginç gerçekten. bunun sebebi ne olabilir?
tek bir eklenti var o da "AdGuard" sanırım bundan dolayı. başka şey olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 9 Ekim 2024; 3:39:19 > -
Açın TR lokasyonlu sunucu kurun içine openvpn veya wireguard keenetic modem ile bağlayın her cihazınaza kullanın 1000mbps bağlantım var neredeyse kayıpsız bağlantı alıyorum ping ve peering superonline göre çok çok daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarlack -- 9 Ekim 2024; 17:56:34 >
-
Tavsiyem şu vpn vs. demekten çok en uyguna hangisini bulursanız alın. Ama Kaspersky gibi kendi içinde ki vpn seçeneklerine bulaşmayın, evet vpn bazlı iş görür ama reddit gibi çoğu sitede sunduğu serverın yarısı blockludur ve hükümet bazlı her türlü log hemen verirler.
Fiyatı niye ucuz olanı tercih edin dememin nedeni ise ülkemiz tarzı, engelle geçsin kafası ile koyun gibi yönetiliyor. Sorgusuz ve mahkeme kararı bile olmadan çoğu tanınan vpn siteleri hem url, hem de program bazlı block yedi çoğu zaman ve yemekte. Bunu göz önüne alıp en uygun fiyatlı olanı alıp program bazlı block yiyene kadar kullanın, daha sonra ise size sunulan OpenVpn ve Wireguard gibi vpn protocol olanakları ile yolunuza devam edersiniz. Birkaç sayfa öncesinde bunlar ile alakalı bilgiler verdim..
Konuya attığım yöntemler silinmiş ne alaka anlamadım ama burada verdiğim bilgilerde diğer vpn sağlayıcılarına benzer ilerde işinizi görür.
https://forum.donanimhaber.com/surfshark-vpn-ve-kablonet--157466518-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 10 Ekim 2024; 19:55:8 >
-
Paket halinde kampanya olarak satılan hizmetler uygun oluyor ama garantisi yok bugün çalışan vpn yarın çalışmayabilir
Ben vps sunucu alıyorum aylık pahalı oluyor ama tek çare bu özellikle Süperonline kullananlar için
Atıyorum x firmanın vdsl ile DNS değiştirince discorda giriliyorken Süperonline da vpn ile ki vpn yasaklı değilse
Bununlada sınırlı değil mesela speedtestlere göre uçuyor kaçıyor ama bir oyunda yüksek Ping vs paket kaybı vs sorunlar oluyor
En iyisi Süperonline a hiç bulaşmamak
Bu Süperonline ı tercih etmedikçe sesimizi yükselttikçe bir sonuca varacağımızı düşünüyorum hemen olmasa da bir de yetmiyormuş gibi fiyatları yükseltiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mullvad kullanan var mı?
-
Superonline'de DoH çalışmıyor çünkü DNS adresini modemden zorla ayarlıyor, değiştirme imkanınız yok.
-
Superonline kendi modemleri ile dns değiştirilmiyor zaten değiştirsende işe yaramıyor yine kendi dns adresine yönlendiriyor. Kendi modemini kullanıcaksın dns değiştirmek istiyosan dns değişiyor ama etki etmiyor ya goodbyedpi kullanıcaksın yada VPN
-
Çalışan vpn ler
Kaspersky vpn
Adguard vpn
Eset vpn
Proton vpn
Warp WireGuard vpn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X