Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    açılması kolay velhasıl plastik kasası alttaki biri garanti bantlı iki vidayı söküp kanırttığınızda arka kasayı açılıyor ama sıkıntı hem o garanti bandı hem de paracell e 100 liralık kıytırık routerı için 500 küsür tl ödememek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 25 Ağustos 2019; 20:10:26 >
  • O kıytırık kağıdı gördüm yaaaaa. Vidadan küçük anasını satim. Annem silerken düşürmüş deriz yemezler mi? :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Paracell para kazanacağı yerden tavuk esirgemez çat rücu eder 500 küsür tlyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu modemle ilgili bir sıkıntı yaşıyorum 2 aydır. laptoplardan (2.4 ve 5) bağlandığımda bağlantı kanser edersesine yavaş oluyor hiçbir şey inemiyor falan ama telefon, tablet, tvden bağlanınca herhangi sıkıntı olmuyor. bunun çzöümü nedir? ortak yüklü programla vs alakası yok. vpn açınca bir nebze düzeliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: majere36

    Modemin ethernet kablosunu laptopa bağlayinca hizli ama wifi den bağlaninca download çok yavas veya yok sorun laptopta mi modemde mi diye anlamak için telefondan wifi ile chromedan indirme yaptim hala yavaş ancak play storedan hızlı indirebiliyorum kafam karıştı sorun modemde mi sizce?
    aynı sorun bende 2 aydır var. öncesi mükemmeldi. laptoplarda aşırı yavaş ve indirme ölüm gibi. diğer cihazlar sıkıntısız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haylazmask

    Büyük ihtimalle yukarıda belirten olmuştur, bir dosya indirirken çok hızlı başlıyor, sonra yavaşlayıp duruyor ve indirme hata veriyor. Benim eklemek istediğim nokta şu ki, aynı dosyayı, aynı bağlantı ile VPNe bağlanıp indirirsem ne hız ne de bağlantı kopması yaşamıyorum. Bu sıkıntının donanımsal değil de SOL kaynaklı olduğunu düşündürttü bana. Daha hakim arkadaşlardan düşüncelerini bekliyorum.
    bu sorunun AYNISINI 2 aydır laptoplarda yaşıyorum, diğer cihazlar sorunsuz. nasıl çözülür bu?
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Yok, 2.4 ve 5ghz çipleri ısınınca bir sürü hata ve kayıp oluyor. Çok kötü malzeme kalitesi ve işçiliği var routerın. İkinci el sağlam bir hg255s bulabilirsem pasif soğutucuyla performans farkına bakıp fiziksel soğutmanın çözüm olup olmadığını test edeceğim. Kesin çözümü yeni router.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei modemlerinin tplink'ten daha dandik olmamasını bekliyorum. bu modem 1 yılını anca doldurdu.

    bu hatalar normal mi
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Hg255 yapım kalitesi olarak tplinkin yan markası mercusys e yakın yani tplink daha kaliteli. Hatalar normal değil ama modemin kronik problemi.

    ---------------------

    Bu arada spam yapmamak için bu mesajda yazayım, hem sonline fiber hem superbox aboneliği olan biri varsa superboxa verilen b525 ile mac değiştirmeden internete çıkabiliyorlar mı? Wan girişi var gördüğüm kadarıyla. Daha kaliteliyse hepimiz ondan isteriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    asıl dandik olan ölü modeller HG255s triductor işlemci ile düşük rale geliyor soğutucu bile yok... yazılım kurcalanmış vede kısıtlanmış... kronik sorunlara defolarıda ekle...
  • Superonline.netten açtığım talebi takan olmadı. Şikayetvara yazınca 1 gün sonra aradılar ve o gün eve gelip çöp olmuş Huawei hg255s modemi zte zxhn h267a ile değiştirdiler mükemmel.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    267a' yı kurcalayınca mükemmel olmadığını göreceksin.

    ya bu 255s'i bir anda nasıl çöp yaptın ki? çekim alanı mı kötüydü?
  • Arkadaşlar bende HG255s in wifi sorununundan muzdaribim, sadece wifi dagıtmak için Linksys E900 alsam ve kablo ile hg255 e baglasam sorun yaşarmıyım? E900 kullanan varmı aramızda? varsa wifi menzili 2.4ghz de (5 ghz kullanmıyorum) HG255 den iyimidir?
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    hg255s sorun çıkarana kadar düzgündü. istatistik sayfasında hatalı paketlerin oranı 10/17. laptoplardan bağlanınca hız aşırı yavaş, sayfalar tam açılmıyor (9989 kere yenileyince tam açılıyor) dosya indirmeye kalkınca hız ilk en yüksekte başlıyor 1 kbps'e inene kadar yavaşlıyor ve 10 mb dosya bile indirilemiyor. 5ghz daha düzgün çalışıyordu ama o da kötüleşmeye başlamıştı (1 yıl bile olmadı). forumda aynı bu sorunu yaşayan yüzlerce kişi var. iyi ki zte'ye geçirdiler. o da kötü hale gelirse çöp olur. şu an 5ghz ve 2.4ghz iyi çalışıyor.
  • lone_star kullanıcısına yanıt
    onu yapana kadar kullanıcı adı şifreyi terminalden öğrenip yeni routera mac klonlayıp tek onu kullanmak daha mantıklı ama bunun yerine bence şikayet açıp routerı değiştirin.
  • Sonline ın verdiği routerları kullanmayın. Zte de huawei de sıfır iken mükemmel 1-2 ay sonra sapıtıyor. Sip ve iptv aboneliğiniz var ise kablosuz dağıtıcı olarak ikinci bir router bağlayın. Ayrıca yeni bir marka ile router anlaşması yapmaları için sürekli ticket açın, belki tplink sagemcom yada cisco ile anlaşırlar da şu rezillikten kurtuluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Kullanici adi sifremi ogrendim zaten, peki hg255 yerine wireless i iyi olan, gigabit etherneti olan kaliteli ne router onerirsiniz? (Gerci baktimlarim epey pahaliydi) linksys-asus lar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HG255 veya diğer modemlerde 5GHZ Wifi de kopma yaşayanlar, ülkelerdeki radar frekanslarından dolayı çakışınca DFS moduna girer ve modem bağlantıyı keser, yeniden bağlanmaya çalışıp, başka kanal atar.

    DFS frekans listesine buradan ulaşabilirsiniz:
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels#5_GHz_(802.11a/h/j/n/ac/ax)

    5GHZ de kanal seçimini 36-64 aralığında yaparsanız büyük ihtimal ile sorununuz çözülecektir. Deneyip yazarsanız iyi olur.
  • Literatüre katkı mahiyetinde:



    Temel derdim wifi. Sürekli aktif 7-8 cihaz mevcut, Xiaomi Router 4 çare olur mu?
  • paranoiavana P kullanıcısına yanıt
    Herhangi router yada ap derdinize çare olur hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.