Şimdi Ara

Superonline Görüntülü Görüşmelerde Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkoo Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süperonline 500 mb paketkullanıyorum goruntude sorguayınca da 400 kusurler gelorvidoızlerken bısey yuklerkensıkıntı ykama telefonla goruntulu gorusmelerde ya da chatgpt seslı konusurken kesıntıler oluyor donalar mobıl vrıye donuncesorunyok baska telefndan da deneynce aynı neden olabılır acaba

• Çözüm superonline dan kurtulmak

Diğer fiber internet firmaları için bir şey demiyorum ama superonline fiber yerine vdsl kullanın daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell ve Superonline'dan en kısa zamanda ayrılın, kapısının önünden bile geçmeyin.

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi hoş diyorsunuz sansüronline biliyoruz ama superonlineın tekel olduğu yerde ne yapacaksın fiber sadece superonlineda var kimseye vermiyor kiralamıyor vdslmi geçelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Evet, VDSL değil ADSL alırım daha iyi

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    O zaman niye yardım istiyorsunuz? VDSL geçin demiş insanlar. Süperonline sorunlu bir iss. Birşey yapmayı düşünmüyorsanız gereksiz konu açmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DGrayMan kullanıcısına yanıt
    Yardım isteyen konuyu açan ben değilim ne superonlinedan ne diğer isslerle bir işim yok.Burda adam sorunundan bahsetmiş superonlinedan çıkın demişsiniz kafam ağrıyor diyen insana kes kurtulursun demek gibi.

daha başkası gelip vdsl yerine adsle geçerim demiş bilmiyorsanız asıl siz konuya bir şey yazmayın .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorun an itibariyle çözüldü. dün gece sorunu bildirmiştim detayları yazdım ve sabah sorun çözülmüştür yazıyor hemen konuşma yaptım sorunsuz akıyor. Sıkıntı yok yani şu an teşekkürler cevaplar için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.