Şimdi Ara

:::::SUPERONLINE FIBERNET KULLANANLAR KLÜBÜ::::: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
1
Favori
16.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alexdesouza

site dışındaki apartmanlara hizmet verilmeye başlandı mı acaba?

evet başlandın ben 5 katlı - 10 daireli apartmanda oturuyorum. protokol imzaladık anlaşma imzalandı altyapıyı bekliyoruz. %51 çoğunluk sağlanırsa her yere getiriyorlar.
  • Daha önce yazmış olduğum bir yazı; Abone olmak isteyenlerin dikkatine.
    http://forum.donanimhaber.com/m_47288522/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril

quote:

evet başlandın ben 5 katlı - 10 daireli apartmanda oturuyorum. protokol imzaladık anlaşma imzalandı altyapıyı bekliyoruz. %51 çoğunluk sağlanırsa her yere getiriyorlar.

Ben kiracıyım, yeni taşınacağım, bireysel abonelik yapamayacağım yani anladığım kadarı ile? eğer apartmandaki çoğunluk isterse olur gibi mi anlamalıyım bunu?
  • quote:

quote:

quote:

Ben kiracıyım, yeni taşınacağım, bireysel abonelik yapamayacağım yani anladığım kadarı ile? eğer apartmandaki çoğunluk isterse olur gibi mi anlamalıyım bunu?

bende kiracıyım dostum. tam olarak anlayamadım cümleni. Eğer apartmandaki çoğunluk isterse değil sadece imza atsınlar yeter altyapı kurulması için. Ben herkesten imza topladım ama sadece ben kullanıcam apartmanda. diğer kişiler almıyor. olay bu yani.

• quote:

bende kiracıyım dostum. tam olarak anlayamadım cümleni. Eğer apartmandaki çoğunluk isterse değil sadece imza atsınlar yeter altyapı kurulması için. Ben herkesten imza topladım ama sadece ben kullanıcam apartmanda. diğer kişiler almıyor. olay bu yani.

Nasıl ya, imzayı ne için atıyorlar? ücret falan ödeniyor mu ekstra olarak?
  • quote:

quote:

Nasıl ya, imzayı ne için atıyorlar? ücret falan ödeniyor mu ekstra olarak?

imzayı altyapı kurma onayı için topluyorlar. ücretsizdir herşey.
  • başakşehirde oturuyorum binamızda metronet var superonline yok bunun sebebi nedir metronete güvenmiyorum açıkçası onun için ttnet zulmünü çekiyorum
  • Bende 1 yildan beri Süperonline internet kullaniyorum ve cok memnunum. Altin verseler TTnet e gecmem. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Bende 1 yildan beri Süperonline internet kullaniyorum ve cok memnunum. Altin verseler TTnet e gecmem. :)

TTnet'den SüperOnlıne Geçenlerin Ortak Noktası Bir Daha Asla :)
  • Merhabalar herkeze arkadaslar ttnet kullanıcısıyım ve uzun zamandır kafamda soru ısaretı var telefon hattını hıc kullanamama ragmen her ay sırf ınternet ıcın 25 lıra gıbı bır rakam gelıyor.Yalın ınternet cıkarmıslar sımdı 15 tl her ay ıstıyolar hadı 10 tl kurtardık ordan ama genede bosa verılen bır para gıbı gelıyor bana 16 mb e kadar net lımıtsız kullanıyorum 59 lıra para verıyorum.50 gb tan sonra hız 1 mb e dusuyo bılgınız gıbı sıteye sımdı superonlıne fıber geldı.Bende blueray fılm ındırmeye basladım yanı kota benım ıcın onemlı bır durum acaba dıyorum telefonla ttnet ı ıptal edıp 99 tl ye 10 mb sınırsız fıber e gecmek ve gonlunce download yapmak ne kadar mantıklı olur kullananlar olarak fıkırlerınızı yazarsanız ıyı olur.Bu arada 24 ayı doldurmadıgım ıcın cayma bedelınıde odemem gerekıyor ttnet e ama su tel faturasını gormemek ıcın katlanmayı bıle dusunuyorum.Tesekkurler
  • Superonline cayma bedelini 150 TL'ye kadar karşılıyor.Bol bol download yapacaksan sınırsız tercih etmen lazım zaten.Ancak limitli olanlardada hız düşümüne gitmiyorlarmış.Yani pek çok kullanıcıdan duyduğum bu benim.Şöyle yapabilirsin.ilk etapta 10 mbit limitliye girersin denersin.Baktın hız düşmüyor devam edersin.Düşüyorsa limitsize yükseltirsin paketini.

Bende 3 hafta oldu işte bağlatalı.Uyduneti iptal ettirmiştim.203 TL modem ve bağlantı ücretini faturama yansıtacaklar.Ödeyince makbuzu ve faturayı götürüp Superonline'a teslim edeceğimOnlarda kendi faturalarından düşecekler.Yani inşallah bi problem olmaz o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WIZARD of WOR

Superonline cayma bedelini 150 TL'ye kadar karşılıyor.Bol bol download yapacaksan sınırsız tercih etmen lazım zaten.Ancak limitli olanlardada hız düşümüne gitmiyorlarmış.Yani pek çok kullanıcıdan duyduğum bu benim.Şöyle yapabilirsin.ilk etapta 10 mbit limitliye girersin denersin.Baktın hız düşmüyor devam edersin.Düşüyorsa limitsize yükseltirsin paketini.

Bende 3 hafta oldu işte bağlatalı.Uyduneti iptal ettirmiştim.203 TL modem ve bağlantı ücretini faturama yansıtacaklar.Ödeyince makbuzu ve faturayı götürüp Superonline'a teslim edeceğimOnlarda kendi faturalarından düşecekler.Yani inşallah bi problem olmaz o konuda.

Super bır haber .Eger halletıgınde bılgılendırebılırsen cayma bedelını sevınırım.Bende hemen bılgı almaya calısıcam.

• Burda yok lanet olsun ttnete bağımlıyız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

Superonline cayma bedelini 150 TL'ye kadar karşılıyor.Bol bol download yapacaksan sınırsız tercih etmen lazım zaten.Ancak limitli olanlardada hız düşümüne gitmiyorlarmış.Yani pek çok kullanıcıdan duyduğum bu benim.Şöyle yapabilirsin.ilk etapta 10 mbit limitliye girersin denersin.Baktın hız düşmüyor devam edersin.Düşüyorsa limitsize yükseltirsin paketini.

Super bır haber .Eger halletıgınde bılgılendırebılırsen cayma bedelını sevınırım.Bende hemen bılgı almaya calısıcam.

Biraz önce ev telefonunuzu da bize taşımak ister misiniz diye sormak için aradılar.Bende bir düşüneyim önce dedim.Sonra aklıma geldi bu cayma bedeli muhabbetini sordum.Gerekli evrakı 08502220225 no'lu telefona faxlayacaksınız,faxladıktan bir yarım saat 45 dakika sonra arayıp işleminizi gerçekleştireceksiniz dediler de henüz Uydunet faturam gelmedi benim.Onu bekliyorum.Siz bu arada görüşün ama ben yine de haber veririm size olunca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

Biraz önce ev telefonunuzu da bize taşımak ister misiniz diye sormak için aradılar.Bende bir düşüneyim önce dedim.Sonra aklıma geldi bu cayma bedeli muhabbetini sordum.Gerekli evrakı 08502220225 no'lu telefona faxlayacaksınız,faxladıktan bir yarım saat 45 dakika sonra arayıp işleminizi gerçekleştireceksiniz dediler de henüz Uydunet faturam gelmedi benim.Onu bekliyorum.Siz bu arada görüşün ama ben yine de haber veririm size olunca.

Tekrardan tesekkurler dun bende telefonla bılgı aldım ve gercekten dogru oldugunu gordum :) 150 tl ye kadar cayma bedelını karsılıyorlar dedıgınız gıbı ılk uc ay zaten ucretsızmıs dıger uc aydada herhangı bır ucret alınmaz dedı call center dakı arkadas.49 tl ye 10 mbt lmtsz tarıfesıne gectım telefonuda tasıyalım dedıler onuda yaptırdım ve en guzelı herhangı bır sekılde turk telekoma yada ttnet e gıtmeme gerek kalmadı ıptaller ıcın kendılerı dırek olarak halledıyolarmıs.ttnet ın kazıkcı zıhnıyetınden kurtulucam ıns bu hafta ıtıbarıyle benımde cebımden bıraz para cıkıcak ama cayma bedelınden dolayı hıc degılse bos yere verdıgım her ay 35 tl den kurtulmus olucam.

• 20 Mbps hızım var ama yurtiçi sayfalarda biraz sıkıntı oluyor.
    Genel itibariyle memnunum.
  • @Teufel

ilk 3 ay ücretsiz değil.İlk 3 ay 9.90.Seçtiğin kampanyaya çok dikkat et.Deneme süreli olanda ilk ay içinde devam edip etmeyeceğini söylemen lazım.Eğer İlk 3 ay 9.90 TL kampanyası ise öyle bir şey yapmana gerek yok.Artı cayma bedelinden faydalanmak istiyorum diyede ayrıca üstüne basa basa söyle.Bunların böyle acayip şeyleride yok değil.Sonra başın ağrımasın.

En önemliside seçtiğin 49 TL lik 10 mbit limitsiz tarifesi gerçek limitsiz değil. 50 GB download 5 GB upload limitin var.Unutma.Aşarsan bu limitleri hızın 1 mbit e düşürülüyor adil kullanım gereği.Ama çoğu kullanıcı limiti aşsakta düşmüyor diyor.Ben daha denemdim böyle bir şey.
  • 20 Mbps hızım var ama yurtiçi sayfalarda biraz sıkıntı oluyor.
    Genel itibariyle memnunum.
  • quote:

@Teufel

ilk 3 ay ücretsiz değil.İlk 3 ay 9.90.Seçtiğin kampanyaya çok dikkat et.Deneme süreli olanda ilk ay içinde devam edip etmeyeceğini söylemen lazım.Eğer İlk 3 ay 9.90 TL kampanyası ise öyle bir şey yapmana gerek yok.Artı cayma bedelinden faydalanmak istiyorum diyede ayrıca üstüne basa basa söyle.Bunların böyle acayip şeyleride yok değil.Sonra başın ağrımasın.

En önemliside seçtiğin 49 TL lik 10 mbit limitsiz tarifesi gerçek limitsiz değil. 50 GB download 5 GB upload limitin var.Unutma.Aşarsan bu limitleri hızın 1 mbit e düşürülüyor adil kullanım gereği.Ama çoğu kullanıcı limiti aşsakta düşmüyor diyor.Ben daha denemdim böyle bir şey.

Ozellıkle bu dedıgınızı sordum ılk uc ay ucretsızmı dıye uc kere evet ılk uc ay ucretsız ttnet ın faturasını da o uc ay ıcersınde gonderdıgınız taktırde 150 tl yanı 3 ay kadar bır sure daha adınıza herhangı bır fatura kesılmıycektır dendı sozlesme ımzalarkende ayrıca bunu sorucam. cayma bedelınden faydalanmak ıstıyorum konusu nedır acaba bunu bıraz acabılırmısınız ? Son olarakta zaten bu adıl kullanım kosulu ttnettede vardı hıc degılse burda bıraz daha verıp 20 mbt yada 50 ye cıkartıp 5 katı kadar dowl yapma ımkanı var eger hız dusumu gıbı bısey olursa ole bıseyler yapılabılır ılerde ama genede olmasa bu olay hıc bırınde daha ıyı olurdu.

• Superonline'ın sitesine gir hocam orada var.Kampanya belli zaten.Ama deneme süreli olan kampanya ile ilgili bilgim yok.Belki seninki odur.ben sonradan şaşırmayasın diye uyarmak istiyorum sadece.

10 Mbit için ilk 3 ay
    20 mbit için ilk 4 ay
    50 mbit için ilk 5 ay
    100 mbit için ilk 6 ay 9.90

İlk 3 aydan sonrası da 150 TL(cayma bedeli) var.3 ay faturan 0,00 TL gelecek.Ama ilk 3 ay 9.90 TL.buna eminim.Çünkü abone olmadan önce bende baya görüştüm hem müşteri hizmetleri ile hemde bana bağlantıyı yapan Superonline bayisi ile.

Superonline bayisi bana cayma bedeli hakkından faydalanmak istiyor musunuz diye sormuştu abone olurken.Onu demek istedim.Demek ki belirtmek gerekiyor bunu.Böyle söylediklerine göre.ben bu anlamı çıkardım.O yüzden öyle dedim sizede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 19 Nisan 2011; 11:26:34 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.