Şimdi Ara

Superonline Fiber Internet bağlatacakların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere Superonline'ın fiber internet ağı günden güne yaygınlaşmaktadır. Tabi hızlı giden atın .ku seyrek düşer derler. Ben Çekmeköy'de ikamet eden biriyim. Superonline fiber internet altyapısını geçen sene sitemize kurmuş ve 10 ocak 2011 itibariyle satışlara ve kurulumlara başlamıştır. Bu yazımda fiber hat ve superonline ile ilgili sıkıntılarıma değineceğim.

Superonline'ı aradım. Fiber internete geçmek istiyorum dedim. Gerekli bilgileri aldılar. "Tamam beyfendi gerekli firmaya başvurunuz gönderildi size en kısa sürede dönüş yapılacak". 3 gün süresince geri dönüş yok. Bu sefer taşeron firmaya ulaştım. "Evet kaydınız alınmış en kısa sürede kurulum yapılacak. " (3 gün geçmiş 2 gün daha bekledim). 8 şubat 2011 günü kurulum yapmaya geldiler. Kurulum yapıldı. "Şansınıza apartmandaki jug'ta problem varmış internet şu anda yok" dendi. Ne zaman çözülür dedim. 24 saat içinde halledilir dedi kurulumu yapan kişi. Güvenmedim müşteri hizmetlerini aradım. Arıza kaydı bıraktım. 3 gün sonra internet geldi. Ettimi size 7 gün. Bir baktımki bağlantı 10mbit (50 mbit olması gerekiyor). Yine aradım müşteri hizmetlerini (müşteri hizmetlerine ulaşmak bir eziyet tabi. bu kadar kolay anlattığıma bakmayın). Siz 3 ay denemesi bedava kampanyasından yararlanıyorsunuz dedi. Oha dedim. Sözleşmemde 1 ay denemesi bedava yazıyor dedim. Bizde öle görünmüyor dedi. Sözleşmenin fotoğrafını çektim ve müşteri hizmetlerine mail gönderdim. şikayetvar.com a da şikayetimi belirttim (mutlaka arıyorlar). 2 gün sonra aradılar. Size ilk konuşmanızın ses kaydını dinletelim isterseniz dediler. OHA2. Niye dedim. Siz tahattüt vermişsiniz dediler. Tabi ben salağım 1 ay denemesi bedavadan yararlanmadan direkt olarak tahattüt vermişim dimi size dedim. 2 elimde sözleşme var dedim. Ve iptalini istedim. HEmen iptal ettiler (çok şaşırdım ve kıllandım). 1 gün sonra tekrar aradım. 170TL iptal bedeli verecekmişim. Buyrun burdan yakın. Size gönderdiğim maili açmanızı rica ediyorum dedim. Buldular açtılar. Orda ne yazıyor dedim. 1 ay denemesi bedava. Sıkıysa bir fatura gönderin dedim. O faturayı aldıktan sonra mahkemenin neyi kale alacağını güzelce anlattım. Arkadaşlar da bunu güzelce anladı. Sonuç. 60 Tl lik telefon faturası ve sinirlerim yıprandı. Daha fazla uzatmıyorum. Başımdan geçenler bunlar. Bir soru olursa cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnblc -- 14 Nisan 2011; 15:02:55 >

• +1

bu ara benide çok uğraştırıyorlar 15 gündür evde internette telefonda yok iptal ettirmek içinde 450 lira istediler şaka gibiler. denemesi bedava yı 50 mbitten fatura ediyorlar 3 aylık denemeyide 100 mbit teklif etmişlerdi ihtiyacım olmadığından 20 mbit almıştım yoksa 1000 lira falan isterlerdi herhalde.
  • Hocam sen yine iyi beklemişsin;

18 Ağustos 2011 de Samsun'a taşındık. Evin önünden fiber kablolar geçiyorsu. 19'unda internet üzerinden superonline fiber internet e başvurduk.
    Epey bi bekledikten sonra iki arkadaş 10 Eylül 2011 de (evet yanlış duymadınız tam 2 ay sonra) geldiler. Hah şimdi kurulumu yapacaklar derken meğer resmi başvuruyu almak için gelmişler, apartman yöneticisini ve apartman karar defterini görmeye gelmişler, defterin fotokopisini alıp gittiler hala beklemedeyiz. Bu ne ya.......
  • Geçmiş olsun. Bu olaydan da anlaşılıyor ki, önümüze çıkarılan her ne olursa olsun, biz doğru olanın peşinden sonuna kadar gitmeliyiz. Önünde sonunda haklı olduğumuz ortaya çıkıyor.
  • Superonline Fiber alırken bir değil bin kez düşününün lütfen. Sonra pişman olursunuz. Nasıl diyoranız formu biraz araştırın.
  • ohooo ooo superonline demeyin bana

6 ay aradım her ay bu ay geliyor dediler 6 ay sonra geldi sözleşme imzaldık 24 mayıs ta ttnetten vazgeçme bedelinide öderiz dediler.hem ses hem internet hizmetimi taşıdım(öyle sanıyordum)ttnet temmuzda haziran ayına ait adsl faturası gönderdi.ttnete gittim bu ne dedim bize iptal 4 temmuzda geldi bu zamana kadarkiler size ait dediler.superonline gittim biz 24 mayısta sisteme sizi işledik dediler.ttnet superonline superonline ttnete sucu attı.5 6 kez aralarında mekik dokudum baktım olmuyor hoop tüketici hakem heyetine bu arada bi fatura daha ttnetten o da temmuza ait.her ikisine de mail attım bu arada.ağustosta da ttnetten vazgeçme bedeli geldi ayrıca bi ayrı fatura daha oldumu sana.onuda ödemeye gittim o ne orcunuz yok dediler aylardan eylül oldu bu arada.sizin bi başvurunuz olmuş inceledik iptal ettik dediler.ehh peki dedim mahkemeden başvuruy çektim .bu arada superonline en son gelen vazgeçme bedeli faturasını götürdüm bunu ödeyin dedim,onun kampanyası geçti dediler 60 gün içinde başvurmak gerekiyormuş.e söylemediniz dedim kem kum ediyolar.sonuçta onlarında söylediklerine dair bi yazı yok elimde.sonra ödendiğine dair makbuz istediler. e oda yok bende ttnet fazladan ödediğim faturalara mahsup etti bu faturayı diyorum anlamıyorlar.(sana ne kardeşim öderim ödemem ben bunu ödemezsem ttnet beni mahkemeye veriri sananne sen burda yazan vazgeçme bedelini öde) sonra ttnetten borcu yok yazısnı aldım son fatura ödenmiş görünen faturayla onu tarattım bi mail daha olanlarla hoop oda iade edildi tarafıma superonline geçeceksen 2 kere dusun sabret.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline fiber modem şartı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.