Şimdi Ara

Superonline fibere geçmek istiyorum ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ttnetten superonline fiber'e geçmek istiyorum ama kasıma kadar ttnet taahhütüm var şuan cayma bedeli 500 tl civarıymış. superonline da 500 tl'ye kadar cayma bedeli karşılıyormuş buraya kadar sorun yok ama superonline bu bedeli tek seferde ödemek yerine önce biz ödüyoruz ardından makbuzu götürüyoruz onlar da aydan aya taksit taksit faturadan düşüyormuş. Yarın bağlatacaktım ama bu yüzden vazgeçmek durumunda kaldım benim bu bedeli tek seferde karşılayacak durumum yok bu aralar çok sıkışığım. Bu cayma bedelini taksitlendirerek ödeme gibi ya da başka bir yolu var mıdır onu öğrenmek istiyorum. bir de bu cayma bedelini daha sonra ödesek bir sorun olur mu? mesela 2-3 ay sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 11 Nisan 2018; 21:27:44 >

• taahütün bitmesini bekle daha sorunsuz olur...
  • Istersen bekle bir kaç ay fakat superonline da 24 mbps üzeri akk li paket yok veya platin sınırsız paket var ve upload da 50gb akk var bunu geçince hızın 8/1 mbps olacak kısaca adsl diyebiliriz

Vodafone da aygi altyapı üzerinden hizmet veriyor ceza bedeli karşılama olayı da aynı yaklaşık 70 tl ye 100 mbps akk li internet veriyorlar ve hangi akk yi geçersen o düşüyor upload i geçersen upload download ı geçersen download

Ve kendi modem/router ini kullanabilirsin türkcell izin vermiyor

Forumda kullananlar var konuya bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 ve 100 Mbps var ama çok pahalı yok değil... 2019'u bekle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.