Şimdi Ara

Superonline fiberden memnun değilim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk bağlattığımda çok memnundum ama şu anda internet çok kötüleşti ya modem mutfakta, balkondan internet çekmiyor bütün siteler çok yavaş açılıyor ikide bir kopma problemi yaşıyorum. nasıl çözülür acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline müşteri hizmetleri sorun çözüyorlar bi arayın bakalım ne söylerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im European

İlk bağlattığımda çok memnundum ama şu anda internet çok kötüleşti ya modem mutfakta, balkondan internet çekmiyor bütün siteler çok yavaş açılıyor ikide bir kopma problemi yaşıyorum. nasıl çözülür acaba?

Önceden modemin yeri aynıydı değil mi?
    Çok klişe olacak ama modemi açıp kapatma vs yaptınız mı? Çok uzun süre açık kalınca sapıtabiliyor.
    Müşteri hizmetleriyle de konuştuktan sonra duruma göre iyi bir router alıp modemden routera kablo çekip aldığınız cihazı iyi bir yere konumlandırın. servis sağlayıcıların özellikle fiber için verdiği modemler çoğu zaman performans anlamında vasatı aşamıyor.
  • Modemi evin merkezine kurmaya çalışın, çekim kalitesi yine kötüyse değişim talep edin.
  • yuh onun sebebi modem SOL Fiber değil alırsın access point ağı genişletirsin... yuh... ayıp ayıp trollemek için başka bahane bulun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

yuh onun sebebi modem SOL Fiber değil alırsın access point ağı genişletirsin... yuh... ayıp ayıp trollemek için başka bahane bulun...

Neden bu kadar sert yaklaştınız anlamadım, gerçekten teknik olarak bilmiyor olabilir yazan kişi. Kaldı ki ttnet Superonline farketmez, fiber için zorla cihaz dayatıyorlar her türlü.. Ne yazık ki en kökten çözüm ayrıca para verip adam gibi bir router almak oluyor.
  • Evin duvarları kalın modem kilerde ap ise holde ortada, tam çekim,kopmasiz alıyorum. Superonline fiberden memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 29 Haziran 2016; 18:14:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknetten memnun musunuz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.