Superonline Fiber Vpn Engellemelerin ve Yavaşlatılmasının Önüne Nasıl Geçeriz?.Başlıkta yazıldığı gibi arkadaşlar.Yurtdışı serverlarında oyun oynuyorum.2-2.5 sene önce birkaç ay stabil bir şekilde oynamıştım.Daha sonra maalesef pingleri yükselmeye başlayınca Vpn ihtiyaç oldu.Vpn ile zar zor ping düşüyor fakat. Vpn engellemeleri yavaşlatmaları yüzünden oyunu sanki akvaryumun içerisinde oynuyormuşum gibi hissediyorum.Devamlı oyun esnasında Fps drop yemeden durmuyor.Oyun içinde o kadar berbat bir hale geliyor ki görüntüler birbirine giriyor resmen.Superonline fibere yüzlerce şikayet bırakmama rağmen klasik robot mesajlarından başka birşey gelmiyor.Web'te 300 ms Oyunda 90 ms bilmem ne...Tracert nslookup yok ping değerlerinizi gönderin inceleyeceğiz.Yalan.Çünkü sayısal olarak herşey normal görünüyor.Ama oyun içinde ise hiçbirşey normal değil.Herşey bildiğiniz mantıksız.Bu engellemelerin ve yavaşlatılmasını nasıl engelleyebiliriz?.Yardımcı olursanız çok sevinirim.2 yıldır resmen çile çekiyoruz. |