Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.923
Cevap
76
Favori
143.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
64 oy
Sayfa: önceki 1...48...9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Aynı dertten bende muzdaribim son 1 aydır iyice cılkı çıkmış durumda. Sizin kadar bilgim yok maalesef ne yapabilirim 4 Senedir sorunsuza yakın kullanıyordum ama bu sene saçmaladılar iyice.

• Cs2 oynuyorum ciddi jitter, ping dalgalanmaları ve packet loss yaşıyorum. Bu sorunlardan bıktım en azından modem değişikliği ile ufak da olsa sorunun öne geçebilir miyim? diğer sansürlere katlanıyoruz mecburen bir süre daha.

Aynı sorunları bende yaşıyorum ve çözüm aramaktayım. Temmuz ayına kadar mecbur çekeceğim sonrasında farklı bir sağlayıcı ile devam edeceğim. Bu sürede aradığınız çözümleri paylaşırsanız bizim gibi sorun yaşayanlarda çözüm bulsunlar.

Farklı farklı statik ip
    Farklı marka model modem router
    Her gün müşteri hizmetlerini aradım
    Sürekli şikayet kaydı oluşturdum
    ÇÖZÜM YOK
    Ne yaparsanız yapın
    Zaman kaybı ve gereksiz boş masraf olur sadece

Tek çözüm benim gibi alt yapısınız iyiyse vdsl e geçmek

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz yanıt için kolay gelsin hocam Elinize sağlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

görünüşe göre sansürlemişler hocam, turknet / 1.1.1.1 ile açılıyor bende

• Ttnet de duyum modemi getir faturadan düşürelim kayıt açtım modemi müdürlüğe teslim ettim kendi cihazlarımla İnternet ve tivi bu kullanıyorum teşekkürler ttnet ALLAH kimseyi sansüronline abonesi yapmasın

ÇÖP REZİL superonline

Nitelikli …….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul seferi34 -- 26 Mart 2026; 8:27:52 >
  • Ben de süperonline var akşamları XBOX indirmek rezillik 18:00-02:00 arası internet kısıtlaması var indirme hızım o sıralar 500-600 Mbps arası.

bunun superonline ile alakası yok. microsoft'un sunucuları hem kötü hem de TR'ye uzak. Steam'in misal indirme seçeneklerinde Türkiye bölgelerini görebilirsiniz ama Xbox'da yurt dışı sunucularından çekiyorsunuz. o da aşırı dalgalanmaya sebep oluyor ve genellikle tam hızda indiremiyorsunuz. daha önce Sol kullandım şuan gigafiber kullanıyorum.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sansürlediklerini sanmıyorum ama bir problem var gibi görünüyor. "can't find dnsleaktest.com: Server failed" yanıtı alıyorum. Tabii bir nedenle engellemiş de olabilirler. "Sansürlü" olanlarda genelde 195.175.254.2 IP'si dönüyor bende, Turk Telekom'a ait bir IP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 26 Mart 2026; 14:40:33 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mart 2026; 14:42:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

İşin trajik tarafı 2012'ye kadar kullandığım TTNET'in pisliklerinden (DNS poisoning, DPI ile reklam gösterme vs. vs.) kaçmak için Superonline'a geçmiştim, hatırlarsınız belki TTNET'in reklam sistemini (adını unuttum) engellemek için Windows'un host dosyasını editler olmuştuk. O sıralar Superonline daha iyiydi o açıdan. Ama sonra aynı şeyleri ve beterini yaşattı bana; CGN, DPI ile reklam, SNI ile sansür, VPN bloklama, DNS bloklama, vs. Gigafiber gelse geçerim diyorum da, Turknet'in çamaşır ipi çeker gibi fiber kablo çekmesi bana pek güven vermiyor açıkçası.

Gayet iyi hatırlıyorum hocam, forumda çok sayıda konusu vardı hatta. Ben de eski TT'ciyim, o dönemler PHORM denen bela vardı, Firefox'a Dephormation eklentisini kurdurmuşlardı bana, aç gözlülüğün ve kişisel veri işlemesinin altyapısıydı, halen bunu gizliden yapıyorlardır tabi Layer 1 ve 2'de tahminim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet Phorm'du adı, iyi siz unutmamışsınız. Onun dışında ADSL modemi açıp herhangi bir adrese browser'dan bağlanmaya çalışınca karşınıza TTNET reklamı çıkarıyorlardı (DPI ile) ancak onu kapadıktan sonra istediğiniz adrese tekrar yazıp gidebiliyorduz.

Superonline'ın da benzer şekilde araya JavaScript'e müdahale ederek reklam enjekte etme durumu vardı, DPI ile tabi ki. Hatta bu forumda başlığı vardı sanırım, ki ben de yazmıştım diye hatırlıyorum, hala duruyor mu bilmem. Sonra tepki gelince vaz geçtiler. Yani al birini vur ötekine...

Edit: Şimdi hatırladım, Gezi olaylarında TTNET kullanıyordum hala demek ki 2013'ten sonra geçmişim Superonline'a, kafa da kalmadı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psxdq123 -- 26 Mart 2026; 15:51:4 >

CGN'de iseniz ve belirli saatlerde (akşam 6'dan gece 1'e kadar) sorun yaşıyorsan statik IP deneyebilirsin günlük fiyatı var. 5tl günlüğe gelir.

Tavsiyem IP aldığında upnp açman veya portlarının açık olduğundan emin olman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.