Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (95. sayfa)
-
-
Sizin adınıza çok sevindim ve çok mutlu oldum iyi bayramlar diliyorum detaylı Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum Saygılarımla hoşça kalın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim hocam, saygı bizden, iyi bayramlar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7-8 aydır benim de öyle maalesef. YouTube, Instagram, Twitter, web hepsi bu şekilde ama hız testinde 900-980 arası. Hızla alakalı değil sorun.
Taahhüt iptalinde 3900 TL çıkıyordu. Ben de sorunu şu şekilde çözdüm. Hetzner'den Almanya lokasyonlu VPS kiraladım. İçerisine VPN ve Adguard kurdum. Evimde kullandığım Cudy WR3000 router var 2 tane. Mesh şeklinde çalışıyor. VPN'i de routera tanımladım. Ping 75-85 arası hız da 850-900 arası gidip geliyor. Bu sayede tüm sorunlarım çözüldü.
Suzgec tunel band daraltma yapiyorlar ben de zaman zaman google sayfasi bile acilmiyor cok yazik...
Ekstra yaptıginız uygulamalarınsize aylık maliyeti ne kadardır hocam
Kesin çözüm openwrt + VPS tünel, başka türlü bu beladan kurtulamazsınız.
_____________________________ -
Hiç kullanmayarak kurtulabilirsiniz
Keenetic modemim var wireguard + vpn yapan var mi?
Veya bu bant daraltma isine cozum olacak bir rehber varmi beyler?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN:Bigadros -
VPN olarak ne kurdunuz? Bende de Keenetic router var Bursa Lokasyonlu bir vps vardı elimde wireguard kurdum şifreli dns kullanıyorum. Sunucunun hızı 300mbps alıyor ama routerde vpn 20mbps hıza erişebiliyor en fazla haliyle daha kötü oluyor internet deneyimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ ...... -
-
Wireguard kullanıyorum ben de hocam. Telefona wireguard indirip yeni bir config dosyasıyla denediniz mi ? Orada kaç alıyorsunuz hızı?
Telefonda da aynı sorun var hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ ...... -
Wireguard'ı telefona kurup, routerdan configi kaldırıp telefona config denediniz değil mi ? Serverın özellikleri nedir ? Portu, CPU vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 22 Mart 2026; 16:21:27 >
Telefonda da aynı sorun var derken diğer üyenin bahsettiği gibi telefona wireguard uygulamasını yükleyip bağlandınız değil mi? Telefonun modeli de önemli bu arada.
Alıntı
metni:Sunucunun hızı 300mbps alıyor ama routerde vpn 20mbps hıza erişebiliyor en fazla haliyle daha kötü oluyor internet deneyimi @InvisibleLord Router'ın işlemcisinden dolayıdır büyük ihtimalle. Router için bahsetmek gerekirse; gerçek testlerde yani ev ortamında vs. WireGuard'da 900Mbps gibi hızları görebilmek için router'ın işlemcisinin çok güçlü olması gerekir. Diğer arkadaş yazdığı router modeliyle nasıl o hızları alabilmiş bilmiyorum ama kendi sitesinde 1.2 GHz Dual-Core işlemcisi var görünüyor. Ben quad-core 2.6 GHz CPU olan router ile wireguard'da zor 900Mbps'lere çıkıyorum. İmkanı yok yani.

Yeni bir kurulum yaptım routere. Router ortalama 60/10-70/20 maksimum 100/20 gibi hızları verirken cep telefonundan direkt uygulamayı açınca 250/60 gibi bir hıza erişiyor. Tabi net stabil bir hız almıyor 30-40-60-40 oynuyor sonra 200mbps hızlara çıkıyor. Esas amacım sorunsuz internette dolaşmak ve bunun için tüm cihazlara uygulama kurmak yerine router ile (Keenetic Hoppler KN 3610) interneti vpn üzerinden dağıtmaktı.
Routerdan da cep telefonundan da sunucu kaynaklı belki inanılmaz kötü internet. Hız testinde 100mbps 300mbps görsem bile Instagramda her iki gönderide donarak oynuyor videolar. Farklı vps deneme şansım olursa öyle bakacağım artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 22 Mart 2026; 17:36:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam orada yolda acaleyle yazmışım. Wireguard kurduğum cihazlarda o hızı alıyorum. Router da 300-450 arası.
Sizin görüntülerdeki cihaz Asus sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 22 Mart 2026; 23:43:30 >
Yurtdışı çıkışları çok yoğun anlaşılan, oyunlarda ping sıçramaları yaşıyorum.

_____________________________ -
Kullanılacak gibi değil çoğu zaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt