Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.614
Cevap
64
Favori
117.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sabah öyleydi ama şu anda sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyince baktım şuan düzelmiş gibi evet

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Avukat olmaya gerek yok, burası Türkiye; Danıştay Yargıtay kararlarının uygulanmadığı bir ülkede İSS kafasına göre engelleme yapmış çok mu?

• Splitwire da kapatıldı herhalde sansüronline denen rezil yerde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski binada oturuyorum türk telekom vdsl var maksimum hız 75. Bu hafta superonline fiber geldi türk telekomdan daha yüksek hızı daha ucuza verdiği için geçmeyi istiyorum ama burada yazılanları okuyunca vazgeçtim.

Türknet 75 mbit hızı 1 yıl peşin ödeyerek 500 liraya sabitledim. Sizce iyi mi yaptım? Türk telekom ile konuştum binaya 1 yılda fiber altyapı gelecekmiş. Şu an Alanya'da 9 ekip fiber düşüyormuş. 2 yılda tüm Alanya'yı bitireceklermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyperX

Taze taze test ettim bağlandı bugün TT.
    Fifa sezon maçta 55 veriyor siperonline, tt 38e düştü.
    Cs de 46-44 gibi şuan tam göremedim serverdan servera değişir tabi, 2ms fark etti ayni serverlarda eth. Kabloları tak çıkar yapiyorum:)
    1 hafta evde yoktum, modemi açtım pingler 60 civarı normal midir :) düşer mi yine 38 e ?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba dogru olani yapmissin emin ol bende 200 mbps Turkcell Superonline var bazen net tamamen donuyor sayfalar dahi açılmıyor...

• zyperX kullanıcısına yanıt
    Okullar açıldı artık net ağırlık yoğunluğu daha da artacaktır hic ihtimal vermiyorum daha yukarı bile çıkabilir ne yazık ki maelesef ki yapacak birsey yok alternatif olduğu halde Turkcell Superonline kullanan arkadaslar olduğu sürece en başta abone sayısı ciddi oranda düşmediği sürece millet kanıp ust paketlere geçmediği sürece ya da mobil internetde sınırsızca gb farketmeksizin hareket edemediğimiz sürece emin olun Turkcell Superonline her gecen hafta ay yil baskıyı daha da yukseltecek çünkü daha fazla cok daha fazla en fazla kar elde etmeleri gerekiyor minumum yatırımla maksimum oranda maelesef ne yazık ki...

Hocam siz bu altyapı bilgisini nerden aldınız? MH telefonda hiçbirşey söylemiyor

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Yok mu superonline'daki bu rezilliğin çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Hocam siz bu altyapı bilgisini nerden aldınız? MH telefonda hiçbirşey söylemiyor

Alanya'da altyapının başındaki adamdan aldım. Türk telekom müdürlüğüne git anlatırlar. Bugün bir videoda Türk telekom elemanı da aynı şeyi söyledi. Türkiye'de birkaç yılda her yere fiber döşenecekmiş

Doğru karar olmuş. Endişeniz olmasın.

• Ne durumdayız dostlar? SansürOnline eminim klasik hamlelerini yapıyordur. Sosyal medya nasıl? VPN'ler patladı mı? IPv6 bağlantısı olanlar özellikle yazarsa, çok merak ediyorum farklı etkileniyor mu.

Benim artık kontrol etme imkanım yok. İki adreste de Turkcell'i iptal ettirdim. 15+ yıllık macera bitti. Bu eziyetten kurtulduğuma ne kadar sevinsem azdır.

TurkNet Fiber 100 Mbps'de YouTube açılıyor. Videolar oynuyor. Bazen otomatik kalite 144p'ye düşüyor. Bazen videolar donuyor. Onun dışında YouTube fonksiyonel. Discord açılıyor. X ve Instagram şu an açılıyor ama dün ve bugün komple kapalıydı. Onun dışında pingler halen çok düşük ve bufferbloat testi A+, 0ms download, 0ms upload.

Tünelin sonunda ışık varmış cidden. Benim 15+ yıldır kullandığım şey internet değilmiş.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.