Türk telekom kullanan VPS ile wireguard bağlantısı yaptığımda hem daha düşük ping hem de daha stabil syfa açılışları/geçişleri yaşıyorum. VPS'e kendi internetimden ping Minimum = 33ms, Maximum = 36ms, Average = 34ms şeklinde. Daha düşük pingli bir TT VPS bulabilirsem bu değerler çok daha iyileşecek. Valve Sunucuları Ping Testi WireGuard Aktif Değil Minimum = 66ms, Maximum = 67ms, Average = 66ms Türk telekom VPS ile Minimum = 60ms, Maximum = 61ms, Average = 60ms SOL VPS ile Minimum = 70ms, Maximum = 73ms, Average = 70ms Cloudflare Wire İle Minimum = 83ms, Maximum = 84ms, Average = 83ms 1.1.1.1 Ping Testi WireGuard Aktif Değil Minimum = 60ms, Maximum = 60ms, Average = 60ms Türk telekom VPS ile Minimum = 35ms, Maximum = 36ms, Average = 35ms SOL VPS ile Minimum = 76ms, Maximum = 76ms, Average = 76ms Cloudflare Wire İle Minimum = 54ms, Maximum = 54ms, Average = 54ms |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (77. sayfa)

-
-
Tt vps i nereden aldınız adres site verir misin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony'lerde 7 numaralı tuşun altında (0'ın solunda) bir tuş var üzerinde "i" yazan, ona basınca netflix'deki istatistikleri görebilirsiniz
-
Güzelhosting, 100mbps ile sınırlı web için kullanıyorum deneme yaptım sadece vpn amaçlı kullanılırsa problem çıkarabilirler.
-
-
Bu tweet epey yürümüş yüzlerce kişi yazmış herkes mağdur imkanı olan yazsın iletişim bakalnlığını, turkcell’i etiketlesin
https://x.com/ozanstark/status/1950867533952664000?s=46&t=Sq4EYXtthzL2EMrmAc3zdA
Bende gördüm bu twiti, bu lanet firma düzelmez. 2 ay sonra tahhütüm bitiyor, vdsl ye geçeceğim. yavaş indirsin önemli değil.
65 inç oled tv alıyorsun netflix vs çamur gibi. Oculus quest alıyorsun bağlantı problemleri vpn engelleri.
Özetle paranla rezil oluyorsun ne kadar arsız umursamaz bir firmaymış tövbeler olsun.
Düzelmeyi geçin gittikçe sansürü ve ping i arttırıyorlar. açıkçası ben alternatif bulunca SO mükemmel oldu düzeldi harika olsada ilerde işini adam gibi yapsada geri gelmeyeceğim. O kadar soğuttular.
Bu twitte bir de hacleme yöntemiyle modem kullanıcı bilgilerine erişerek farklı marka modem alıp sorunu aştığını iddea edenler var ama, altına nasıl ayptınız diye soranlara cevap vermemişler.
Atıyorlarmı bilerekmi konuşuyorlar gerçekten yaptılarmı belli değil. Kulaktan duyma konuşuyor da olabilirler. Bİrde deniyorum derken modeme bir dünya para vermeyelim boşuna.
Mümkün mü bu hackleme yöntemi ?
-
Niye atsınlar yıllardır herkesin bildiği mevzu. Superonline Wan şifresi öğrenme diye aratırsanız bir sürü rehber çıkar. Ben de kendi satın aldığım routerı kullanıyorum yıllardır.
-
Hocam 2 gün önce tahahhüt yeniledim abimin zorlaması ile kafamı taşlara vuruyorum evde sinir krizleri geçirmeye başladık 500’den 100’e indik. Netflix bile açılmıyor 2 dk buffer 10 saniye oynuyor. Senelerce 100 kullandık hiç böyle bişey yoktu. 500 paketindeydim 500’de de sorun yoktu 100’e indiğim bitti internet. Netflix çalışmıyor, youtube, insta, X videolar oynamıyor, valorant oynurdum ping 709’e çıktı ve sürekli kopuyor. Mahvolduk
Modem değiştirmekle düzeleceğini sanmıyorum bu bant daraltmalar, sansürler modem üzerinden uygulanmıyor ki. Yine de bir denemek lazım forumda konusu var şifreyi öğrenme yöntemlerinin de dediğiniz gibi her şey ateş pahası gidip modem alsak 2000 TL civarı vardır epeydir de bakmadam fiyatlarına
Müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım Whatsapp’ta mesajlarım 30 saniye sonra gidiyor hepsini söyledim gelen yanıt “500’den 100’e inmişsiniz geri 500 verelim size”
Bir süre içimden “ya sabır “ çektikten sonra biraz daha anlattım bu sefer dedi ki sizin ping’iniz dalgalı görünüyor ona müdahale ediyorum şimdi dedi de hikaye.
Önümüzdeki birkaç hafta her gün şikayet kaydı oluşturacağım kayıtlara geçmesi açısından, yaşadığım sorunları da video, fotoğraflarla kayıt altına almaya başladım bir süre sonra da iptal edip cayma bedeli ödemicem mahkemelik olucaz.
Peki şifreyi öğrendikten sonraki süreç nasıl işliyor. Modem almak vs. ping sorununu düzeltecekmi.Benim için şuan en önemli sorun ping.
-
ISS değiştirmek kadar düzeltmez. Taahhüt varsa falan ancak bu yönteme başvuruyor insanlar. SQM Qos ile ayar çekilir 7-8 ms fark eder bufferbloat testinde. Çünkü SOL'un çıkışları kötü. şu an en düşük ms sıralaması Turknet, Turk Telekom, Superonline (Vodofone) alternatif imkanınız varsa zaten sol tercih etmeyin.
-
Keenetic markalı modem router ile öğreniliyor 1 dk da ama başka marka modem router asla çözüm değil
tek çözüm var superonline kulanmamak
500 den 100 inmişsiniz tekrar 500 verelim demeleri beni şaşıırtmadı ama güldüm
abonesiyle dalga geçen firma
daha çok şey var da neyse
kullanmayın aldırmayın
superonline çöp bakın bu konu ciddi öyle 3-5 kullanıcının dediği veya sorun yaşadığı şeyler değil yani ciddi çoğunluk şikayetçi kronik sorunları olan firma
kablo modem vs kaynaklı değil bu sorunlar
Bu sorunların temeli kaynağı çok derin en baştaki kişilerden kaynaklanıyor
Abone olan 10 kişiden 6-7 i memnun değil diğer 3 ü de farkında değiller ya da çok çok çok çok nadir şanslı kullanıcılar
bu çok aş nadir şanslı memnun kullanıcılar ben memnunum derken genelleme yapıyor hatta memnun olmayan kullanıcılara laf ediyor hayır laf etmesinde sıkıntı yok ama çok çok az nadir kullanıcı olduklarına farkına varmaları lazım buna takığım
memnun olmayan kullanıcılar şikayetlerimi delillerle kanıtlarla söylüyor ve 10 kişiden 6-7 i memnun değil bu da boşuna söylenmiyor araştırın görürsünüz zaten
asılsız eleştiriler diye konu açıldı herkes şikayetçi :)
ya da şöyle diyetim DH yani burada internet ile ilgili veya Superonline ile ilgili yapılan haberlerdeki yorumlara bakın :)
ya da bu forumdaki superonline kategorisindeki açılan konulara bakın aşağı yukarı ortalam çıkıyor en basiti
https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 1 Ağustos 2025; 13:47:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asılsız eleştiri diye başkık açmak nedir ya. Bu başlığı Superonline açtırmadıysa ciddi anlamda kafayı yemişlik durumu şayet Superonline açtırıyorsa yalan dolan algı işleriyle uğraşmak yerine hizmetlerini düzeltsinler
Kayserideyim , Özellikle kayseride olan ve SO dan farklı altyapı kullanan varsa pinglere aşağıdaki steden bir baksın.Benimkini resim olarak atıyorum.
geçen şiakyet ettim hız düşük diye modem değitirdiler. 56 olan ping 51 e düştü modem fayda etti sanki.
internet 1000 mbhs ve statik ip aktif.
yeni modem : https://www.tp-link.com/uk/service-provider/wifi-router/ex530v/
https://gameserverping.com/warzone-season-3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X