Şimdi Ara

Süperonline fiber mi Vodafone fiber mi?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu açmamın sebebi vodafone un apt. girişine yapıştırdığı afiş. "artık binanızda vodafone fiber var" fiyatları uygun 50mb 100akk 1 yıl 60 2.yıl 70 lira 100mb 100akk 1.yıl 70 2.yıl 80 ben 3 yıldır superonline 50mb kullanıyorum Allaha şükür ne koptu ne kesildi hız 48 49dan aşağı inmedi hatta 52 53 bile gördüğüm oldu ping 1-5 arası. aylık 75 veriyorum. Öğrendim ki vodafone da süperonline ın altyapısını kullanıyormuş sizce 100mb e geçmeye değer mi hem daha ucuz hem 2 katı hızda. cayma bedelinide 500tl ye kadar karşılıyor. fakat adsl deki gibi tüm firmalar ttnet in altyapısını kullanıyor ve birçoğu sorun yaşamakta teknik servis konusu olsun bağlantı sorunu olsun. Aynı şekilde vodafone da sorun çıkarır mı ping de yükselme veya int. kopması gibi teknik destek vs. sorun yaşar mıyım kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?







  • Ayni alt yapi oldugu icin fark yok forum da abone olan arkadaşlar var isterseniz yardımcı olabilirim.
  • Hızınız yeterli oluyorsa gerek yok firma değiştirmeye şahsen ben hangisi altyapı çektiyse onu kullanırım ama turkcelle vodafone arasındadiğerleri kadar sorun olmuyor yüksek hıza ihtiyaciniz yok is turkcell devam edin hıza ihtiyaciniz varsa değiştirin yoksa gerek yok
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için. Hızdan yana sorunum yok dediğin gibi şimdilik süperonline a devam.
  • Bence vodafone kullanmalısınız. çünkü superonlineda 24 mbit dısındaki tarifeler kotalı. 100 gb kotanız dolunca internetiniz kesiliyor ve yeni ek kota satın almanız gerekiyor. oysaki vodafoneda böyle bir olay yok. ben olsam 100 mbitlik bir tarifeyi secer akn sonrası 24 mbitten kullanırdım mis gibi.

    Siz belki ben az kullanıyorum kotayı geçmem diyor da olabilirsiniz ama gunun birinde basınıza gelince ne oldugunu daha iyi anlarsınız.
  • Vodafone fiber de iyi
  • Yok benim tarifede kesilmiyor 100gb geçince 16mb e düşüyor o da zaten ucu ucuna geliyor bazen ay sonuna doğru kota doluyor. indireceğim oyun falan olursa zaten genelde gece 2 sabah 8 arası akk yok o sıra indiriyorum. internet limitsiz sorun yok sadece 50 den 100 e geçmek gerçekten iyi 100gb gecsede 24 e dusecek o da guzel tek sıkıntım ping 100 e cıkarsa oyun sırasında kasma olmasın genelde ping sorunu var diye okudum forumlardan vs. birde int. kopması kesilmesi, kesildikten sonra teknik servisten bir problemin yaşar mıyım bunlar düşündürüyor. süperonline da yıllardır ne koptu ne kesildi kesintisiz bağlanıyorum çok şükür ttnet adsl den yana 12 13 sene boyunca artık teknik servisi aramaktan bıkmıştım 2-3 ayda bir banko arıyordum. hız düşmesi bağlantı kopması vs. sütten ağzımız yanınca artık iyice araştıralım diyorum. vodafone fiber kullananlar var mı ? problem yaşar mıyım o yüzden sonuçta o da süperonline ın altyapısını kullanıyor biraz olsun güven veriyorda yinede kullanıcı deneyimlerinden istifade etmek isterim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.