Şimdi Ara

superonline fiber kullananlar memnun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ttnet adsl kullanıyorum ve memnunum pek sorun yaşamıyorum çok şükür ama siteye fiber internet geldi. çok kararsız kaldım açıkcası sorun yaşarım diye korkuyorum. kullanan arkadaşlar memnunlar mı online oyunlarda falan sorun yaşar mıyım? teşekkürler.
    bide taahhütsüz sözleşme yapabilir miyim ?

• Valla hocam btk birşey yapmış artık hızlar kesinlikle iniyor tam bu haberi okurken abim aradı hızımı indirdiler dedi

http://forum.donanimhaber.com/m_53440805/mpage_2//tm.htm#53475855
    bu konuda tartışılıyor
  • AKK her bağlantı çeşidinde uygulanacak. Şu anda uygulanmayan varsa da ileride mutlaka uygulanacaktır. Kotaları inceleyin, eğer size uygun kota şartlarıyla daha uygun fiyata bağlantı çeşidi varsa, alın. Oyun oynayan birisi iseniz mesela, fiber internet şart. ADSL'e göre ping konusunda çok iyi. Taahhüt olmadan abone olma şansınız var mı bilmiyorum. Normalde olması lazım ama büyük ihtimalle olmadığı zaman, fiyatlarda anormal artışlar olacaktır. Bu konuda müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • teşekkürler
    bizi sömürmeye ne kadar meraklılar hem pahalı hem dandik hem sınırlı ne biçim iş anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.
    Oyun oynayan birisi iseniz mesela, fiber internet şart. ADSL'e göre ping konusunda çok iyi.

Ben oyun için uydunet öneriyorum net olarak. Son zamanlarda ne oldu bilmem.

Hoş Superonline bu AKK uygulamasıyla pingleri de düzeltir, altyapı rahatlıyacak baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Oyun oynayan birisi iseniz mesela, fiber internet şart. ADSL'e göre ping konusunda çok iyi.

Hoş Superonline bu AKK uygulamasıyla pingleri de düzeltir, altyapı rahatlıyacak baya

uydunet yok maalesef bizde sanırım bir süre daha ttnet ile devam edeceğim

• quote:

AKK her bağlantı çeşidinde uygulanacak. Şu anda uygulanmayan varsa da ileride mutlaka uygulanacaktır. Kotaları inceleyin, eğer size uygun kota şartlarıyla daha uygun fiyata bağlantı çeşidi varsa, alın. Oyun oynayan birisi iseniz mesela, fiber internet şart. ADSL'e göre ping konusunda çok iyi. Taahhüt olmadan abone olma şansınız var mı bilmiyorum. Normalde olması lazım ama büyük ihtimalle olmadığı zaman, fiyatlarda anormal artışlar olacaktır. Bu konuda müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Katılmıyorum, tamamen varsayım olarak görüyorum. Kanuni zorunluluk olsaydı, Uydunet en azından sözleşmelerinde yer verirdi AKK kavramına. TTnet epeydir veriyor fakat uygulamasını yapmıyor. Uydunet henüz lafını bile etmiş değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Uydunet ile fiberin ping'leri birbirlerine yakın zaten. Hangisi varsa o alınır, rahat edilir.

• quote:

quote:

quote:

Uydunet ile fiberin ping'leri birbirlerine yakın zaten. Hangisi varsa o alınır, rahat edilir.

siz sanırım superonline fiber kullanıyorsunuz memnun musunuz internetinizden

• Evet ben fiber internet kullanıyorum. 2008'den beri. İlk zamanlar sorun yaşamıştım yeni olmasından dolayı ama artık memnunum. Hızımı düşürmezlerse uzun bir süre de kullanmayı düşünüyorum. Zaten başka alternatifim de yok.
  • arkadaşlar benim pingler 80-90 çıkıyor hep normal mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

arkadaşlar benim pingler 80-90 çıkıyor hep normal mi bu ?

Nerede olduğuna ve nereden test yaptığına göre değişir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihgh3

arkadaşlar benim pingler 80-90 çıkıyor hep normal mi bu ?

Nerede olduğuna ve nereden test yaptığına göre değişir.

adanadayım ve adanadan test yaptırıyorum gerçi test siteleri 7-8 bazen 10mbit gösteriyor hızımıda ama daha fazlasını görüyorum download yaparken

indirme hızlarıda hiç stabil değil kimi zaman 1-1.5 mbit arası takılıyor kimi zaman 2mbit civarı

gerçi artık önemli değil malum AKK olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 9 Ekim 2011; 18:16:10 >
  • bende dün abone oldum superonline ye fiber internet 20 mbit hız testi yapma imkanım olmadı ama bir oyun download ettim 16 mbit i gördü hızı gayet tatmin edici geldi bana insallah hep böyle kalır
  • online oyun,düşük ping süresi = fiber internet

Bunun dışında sorunsuz kaliteli bir ADSL yada Uydunet bağlantısınında ping olarak cok farkı olmamakta fiber bağlantıdan.

İzmir den İstanbul a 17ms ping sürem oluyor ADSL ile.Bu değer bulunduğum binada fiber kullanan biri için 12ms
    Sonuç olarak bütün faktörler bölgeseldir. Bölgende ki alt yapı yeni ise Uydunet de iyi, bölgende tip11 tip5 dslam var ise ADSL de iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 10 Ekim 2011; 16:31:11 >
  • Hızım düşerse ve Superonline ile yapacağım görüşmelerden istediğim sonucu alamazsam ben de memnun olmayanlar listesine adımı ekleyeceğim.

Türk Telekom'un AKK'nı yürürlülüğe koymamasının sebebi SOL'dan daha fazla müşterisi olması olarak gösterilebilir.
    Superonline kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecek haberi yok. İnternet bakımından Dünya genelinde zaten en gerideydik, bu saçmalıkla iyice gerilere düştük.
  • ben çok memnunum 1mbit fiber kullanıyorum son sürat
  • Ah benim evin civarında olsaydı şu fiber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozermustafa66

bende dün abone oldum superonline ye fiber internet 20 mbit hız testi yapma imkanım olmadı ama bir oyun download ettim 16 mbit i gördü hızı gayet tatmin edici geldi bana insallah hep böyle kalır

kotayı geçmezsen hızın hep öyle kalır. size interneti bağlarken akk ile ilgili ne dediler?
  • Ben 20 mb. fiber seçtim. 100 GB indirme kotası var. Birkaç gündür 2,5 MB/sn ile indirme yaptığım için biraz önce cepten mesaj geldi.

"ADİL KULLANIM KOTANIZIN %80'İNİ AŞTINIZ."

Ben de indirmeleri gelecek aya erteledim. 100 GB. benim için fazla büyük bir sayıydı zaten.

Hız resmini de gönderiyorum. Türkiye'nin %94'ünden daha hızlıymışım.

TTNet'te yıllarca kullandığım "Adı 8 kendi 1" tarifesinden sonra "Yarabbi bin şükür!" diyorum.

superonline fiber kullananlar memnun mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.