Şimdi Ara

Superonline : fiber internet (Bizim lojmandalar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün superonline elemanları bizim lojmana geldiler, ben yakındım baya Ttnet hakkımda onlar da zaten hazırdı buna hemen bizim firmaya geçin dediler. Baba evde olsa direk imzalayacaktım vallahi dinledikten sonra...

Bi eleman artıları hakkında konuştu 2 megabit ve sınırsız 33 lira artı ilk ay 10 lira dedi kurulum da üçretsiz ve ve... en tahrik edeni ise sözleşmen var ise ttnet ile bunu superonline karşılıyor dedi kız, galiba o fiyatta 125 lira...

Tek düşüncem bunlarında ttnet gibi cinlikleri var mı, eğer varsa geri dönüşü olmaz artık bunlara saydırırız

• adil kullanım olduğunuda söyledi mi ?
  • Çokta cazip değil fiber madem daha yüksek al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

adil kullanım olduğunuda söyledi mi ?

Onun hakkında bi şey söylemedi.
  • 10mbit sınırsız kullanıyorum hiç ama hiç sorun yaşamadım yaklaşık 7-8 ay oldu galiba. bazılarında kota varmış o kotayı geçince hızı düşüyomuymuş neymiş ben hiç yaşamadım onu. sürekli son hız kullandım. bir hafta önce bi yavaşladı ama 2 gün sürdü o da bazı siteler yavaştı face son hız giriyodu sorun bendemi superonlinedamı anlamadım.

sonuç olarak ben gayet memnunum. ama şikayet edenler duydum. bana denk gelmedi hiç o şikayetler.
  • Kaç kurtar kendini. Keşke bizde lojmanda otursakta superonline a geçebilsek
  • 2mb net yok superonline'da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.