Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.775
Cevap
320
Favori
803.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sözleşme uzatma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmem önümüzdeki yaz bitiyor ama şimdiden içime dert oldu, Gece Kuşu nasıl biter ya? Daha önce 2 sene Gece Kuşu kullandım, sonra bi 2 sene daha uzattım. O kadar alıştım öyle bi düzen kurdum ki, 500 GB AKK verseler gene mutlu olmam. Neyse ki aylık gece kuşu paketleri varmış 10 TL'ye falan, mecburen mantıklı bi kampanya seçip + olarak aylık o paketlerden alıcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    bu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 5 Ekim 2016; 16:42:54 >
  • Benim de 2 ayım kaldı. O süre zarfında Btk nın kararını açıklamasını umuyorum.

• Arkadaşlar bu ayın 22'sinde taahhütüm bitrecekti. Fiber internet, Turkcell TV+ ve telefon paketi kullanıyordum. 50 MBPS hız 150GB kota ile 69TL. Yeni kota için görüştüğümde aynı şekilde devam ederim diye düşünüyordum ancak 150 yerine 100 GB kota ve 89 lira deyince istemediğimi, diğer servis sağlayıcılara bakacağımı söyleyerek reddettim. Ancak benim için sıkıntı olan durum; binada Ttnet'in fiberi yok, Kablo Net yok, tek seçenek Superonline. Web sitelerinden bununla ilgili bir de şikayet yazdım. bir kaç gün sonra tekrar aradılar. 175GB kota, 100 MBPS hız, TV9 ve telefon aynı şekilde 99 lira ve ilk 3 ay ücretsiz olarak teklif ettiler. Başka da seçeneğim olmadığından kabul ettim. Yeterli değil elbette ancak mecbur bırakılıyoruz.

BTK'nın kararından da bir şey çıkacağını sanmıyorum açıkçası. Vakti olan arkadaşların beklemesinde yarar var yine de. Ancak taahhütünüz bitiyorsa aradıklarında teklifleri işinize gelmiyorsa ilk seferde kabul etmeyin. Tehdit az da olsa işe yarıyor.

• Sözleşmem kasımda bitiyor. Bugün arandım teklifleri 50 gb akk 25 MEB'in hız 59,90 yerine 54,90. Kararsız kaldım. Benim şimdiki tarifem 10 gb akk 10gb tan sonra 3mbit hıza düşüyordu 39 tl ödüyordum. Benim için akk nin az olması önemli değil yeter ki sınırsız olsun hız düşebilir. 54,90 dan daha düşük fiyat bilen varsa yazarsa sevinirim yarın arayacak adamlar tekrar. İyice tekel oldular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline internetimi sonlandırıp (Fiber) Telefonu devam ettirebiliyor muyum ? (Fiber ses) Uydunete aktarımını yapacağımda
  • Bu btk kararını ne zaman açıklayacak

• Benim de cuma günü bitiyor taahhüdüm. Maalesef aynı şekilde bir paket yok paketlere hem zam yapmışlar hem de akk leri düşürmüşler. Mevcut paketim 50 mbit 150 gb akk bana aynı fiyattan 125 gb akk'yi tavsiye etmişlerdi ben de kabul etmemiştim. İnternet babamın üstüne ben kendi adıma alıp cep telefonuyla birlikte dört dörtlük paketlerine geçmeyi planlıyorum. Daha önce müşteri temsilcisi aradığında 175 gb akk için 10 TL fark vardı. Hattı adıma almak istediğimde ise cayma bedeli var diye kabul etmediler, saçmalık 5 gün için bekletiyorlar. Şöyle basitdurumlar için süreçlerini geliştirmeyen kurumsal! firmalara sinir oluyorum. Adamın 4 günü kalmış yapsana işini, şimdi Cuma gününü beklemem gerekiyor, ondan sonra da işlerim hallolana kadar bana kazık fiyatlardan fatura yansıtacaklar. Aklımdaki paket Turbo 4 gb(500 dk , 4 gb mobil net 1000 sms) 50 mbit 125 gb akk= 89 TL görünüyor, 10 TL farkla 175 gb akk verirlerse bu paketi alırım. Yoksa akksiz 25 mbit interneti de düşünüyorum. Bir de modem sorunu var şuan kullandığım modem 4 yıllık ve memnun değilim, özellikle teamspeak kullanırken bağlantı kopuyor sürekli, wow oynadığım için sürekli kullanıyorum bu da sinirimi bozuyor. Yeni pakete geçerken değiştirmelerini talep etmeyi düşünüyorum gerekirse arıza kaydı açtırırım artık bu modeme katlanamıyorum. Paramla alayım dedim modemler çok pahalı gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himone -- 11 Ekim 2016; 10:39:31 >

• Superonline da blöf olayları yokmu ttnet gibi.tok satıcımı bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Beni'de aradılar,69TL 25mb hız,100akk +Reeder tablet kapmanyası

Kabul etmek zorunda kaldım çünkü TTNE'i sevmiyorum,kablotv var ama güvenemedim,zaten başka alternatif de yok...
    Artık akksız gece alıp devam ederiz gibi yine...

Hocam yenisin ücret ödemeden çık ilk 14 gün koşulsuz çıkabiliyorsun kablo tv ye geç dedikleri hızı alırsın kopma felan olmaz onlarda tamamen kendi altyapısı.

Gece kuşu kablonette 00-09 arası üstelik akk geçsen bile etkilenmiyor Superonline'da 00-06 arası akk geçersen 3 mbps'e düşüyor insanlarla alay ediyorlar resmen.
  • Arkadaşlar istanbul'da superonline bayii'sinde Satış Danışmanıyım taahütü biten evine internet bağlatmak ısteyen bana ulaşsıın yardımcı oluruuum
  • Superonline Fiber 25/75 taahhutum bitti ve bugun iptal ettiriyorum. Hem Akkleri dusurmusler hem fiyatlari arttirmislar eski tarifelere gore. Turknete geciyorum 50/150 olarak.

• Fiber Kampanya alan var mı?

Dört Dörtlük Paketler Fiber Kampanyası
    www.superonline.net
    Dört Dörtlük Paketler Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar/dort-dortluk-paketler/dort-dortluk-paketler-fiber-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 13 Ekim 2016; 10:00:37 >

• Taahhütüm bitmek üzere. Superonline müşteri şikayetleri bölümünden aldığım cevap.

"Amacımız beklentilerinizi hızlı, tutarlı ve güven vererek karşılamaktır. Kampanyaların özelliği ( AKK, Hız sunusu, vb … ) süreç birimi tarafından belirlenmektedir. Mevcut güncel kampanyalarıwww.superonline.net sitemizden görebilirsiniz. Adil kota kullanımı artırımı konusunda yardımcı olamadığım için üzgünüm. Görüşünüzü ve düşüncenizi talep olarak alıyorum. Gelen taleplerle birlikte ilerleyen zamanda aksiyon alınacaktır. Farklı bir konuda desteğime ihtiyacınız olması durumunda memnuniyetle yardımcı olmak için buradayım.

İyi günler dilerim."

• ZippoTurkey kullanıcısına yanıt
    Ne demek bana ulaşsın. Bu konudaki herkes aynı durumda. Varsa bir teklifin yaz herkes görsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkel -- 13 Ekim 2016; 13:14:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim Taahhüdüm 21 Kasım da Bitiyor Müşteri Hizmetlerini 1 Gün Boyunca 10 Dan Fazla Aradım Her seferinde 15 dakikadan fazla bekledim ama kimseyle görüşemedim anlayacağını süperonline iyice saçmalamaya başladı taahhüdüm bitince bende iptal ettireceğim alternetif adil kullanım kotasız hızlı inter net arıyorum
  • Evet superonline'ın ikna kampanyaları meselesi belli oldu. Taahhütüm biterken ve bittikten bir gün sonra aradığımda bile sitedeki kampanyalardan farklı kampanya söylemiyorlardı. Şikayet talebi açtığımda da üstteki arkadaşa benzer bir cevap verdiler. Bende tamam iptal edin dedim. Yaklaşık yarım saatlik bir arama sonunda (bilerek bekletiyorlar yada akşam 10da çağrı patlaması yaşanıyor) iptal isteğini gönderdim ve bugün modemi götürerek iptal edecektim. Öğle saatlerinde genel müdürlükten arandım ve iptal etmemek için ikna kampanyalarını sonunda sundular. 12 ay taahhüt 50Mbps 250GB Akk 67TL'ye kabul ettim. Türknet başvurumu iptal ediyorum şuan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Informed -- 14 Ekim 2016; 16:20:29 >
  • Taahhutu biten musteriler fiber kampanyalar 54TLden baslayan fiyatlarla 25mbps 35 GB 54Tl

• Fiber internet tahaütüm bitmek üzere ancak turkcell faturalı hattımın bitmesine daha çok var.Şu durumda bu dört dörtlük kampanyalara faturalı hat tahaütünü iptal edip geçiş yapabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.