Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.220
Cevap
253
Favori
674.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    1 hafta sonra SOL platin 25 paketimin taahhütü biteceği için bir kaç gündür internet aboneliklerini araştırıyorum. Bugün burada sürekli konuşulanların aksine bilgilere ulaştım.

    Öncelikle Superonline fiber altyapısı üzerinden internet almaya devam etmek istediğimden millenicom ve Vodafone seçeneklerim vardı. Millenicom'dan biraz araştırınca vazgeçtim. Hizmet konusunda sıkıntı yaşayacağıma kanaat ettim.

    Vodafone'a gelince ilk önce kapıda sticker ile numarasını bırakan bölgenin elemanını aradım, ben tatildeyim başka arkadaşı yönlendireyim hemen dedi. Daha sonra öğrendim ki sürekli yalan dolan ile satış yaptığından işten çıkarılmış.

    Sonra ki arayan kişi burada da sürekli bahsedilen 100 mbit / 200 gb AKK'li paketi hemen verelim, 1 Ocak'tan sonra full sınırısz hız düşmesiz bak keyfine, bak sonra çok pahalı olacak vs. satış konuşmasını yaptı. Tabii hemen alayım dedim. 3 ay cayma hakkıyla olan paketi istedim, o geçen aydı bitti dedi. Tüh neyse dedim tamam gelin. Bu arada vodafone merkezi aradım, pakedi sordum, hayır bitmedi devam ediyor 31 aralık'a kadar alabilirsiniz dedi. Peki 1 ocak'tan sonra bunlar hız kesilmeden full devam edecekmiş dedim. Öyle bir şey kesinlikle yok, ne alırsanız 10 gb ek kota tanımlanacak sonra dolunca yine hız kesilecek, örneğin 100 mbit için 24 mbit olacak şeklinde.

    Aboneliği yapmaya gelen ekibe sordukça her şey ortaya çıktı. 3 ay caymalı olan paketi yok diyorlar çünkü bayii parayı 3 ay sonra alıyormuş o paketi verdiğinde. İşlerine gelmiyor doğal olarak. Full kesintisiz gerçek sınırsız vaadini de direk geri aldı. Satış temsilcinizi uyarın yalan dolan müşterileri yanıltıyor dedim, kem küm geçiştirdi.

    Sonuç olarak müsteri çekip prim almak için her türlü yalan dolana başvuruyor satış elemanları, itibar etmeyin. Merkezi arayınca ortaya çıkıyor. Tabii ki keşke yanılan merkez olsa ben 50 mbit olanını 170 tl'ye sattıkları paketi 79'a 100 mbit olarak kullanmaya başlasam. Ama içten içe herkes bunun gerçek olamayacağının farkında herhalde :D

    Sonuçta ben 3 ay kendimi garantiye alarak, 200 gb dolana kadar yüksek hızda, ki çoğu ay geçmiyorum bu download'u, dolduğunda bile SOL un verdiği hıza sadece gerileyecek aynı paketi 10 lira daha ucuza almış olduğum için kar sayıyorum.




  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler..size önceki mesajlarda da bahsetmiştim..ev telefonu da lazım olacağı için ben alamayacağım kardeşim için araştırıyorum. cayma bedelsiz iptal vs..gibi şeyler sözleşmede yazacak değil mi?

    bir de sizin bilginiz olmayabilir ama yine de sormak istedim..şu an sol fiberdeyim. kendim için bahsettiğiniz tarifeyi alsam ev telefonunu da türk telekoma geçirsem.. bayilerin telefon kampanyası vardır belki.. en düşük telefon tarifesi ne kadardır bilginiz var mı bu konuda?
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    50mb iyiymiş.Benim sözleşme 2019 ağustosta bitiyor.Şu an geçmek istesem cayma bedelini Vodafone öder mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar superpnline bugün aradı ve teklif sundu.Teklifte 12 ay boyunca 24 mbit hız ocak ayına kadar 100gb akn sonrasında sınırsız,ilk 3 ay 100mbit hız =45 tl dediler.KAbul ettim.
  • 5i bir yerde taahhütüm doluyor. Geçen ay 100mbit 250gb kota tv+ aile =104 tl teklif etmişlerdi. Düşüneyim ertesi gün arayın dedim aramadılar hala. Bu teklif kabul edilir mi sizce? tv+ dan çok memnunum kapatmak da istemiyorum.
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    Bize 24 ay taahhüt 8 mbit hız 69.90 öneriyorlar, sizin ayrıcalığınız nedir ya da biz enayi miyiz superonline'nin gözünde :)
  • Şubat 2019 da 25mbit 50gb akk li paketimin süresi dolacak neye geçmeliyim ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı durumda idim 25 mbit 50 gb. akn li tarifem ve tv plus vardı..69.90 tl. ödüyorum .22 şubatta bitiyor sözleşmem,aradılar geçen hafta 24 mbit hız 2 sene taahüt le 74.90 a teklif etti,tabiki kabul etmedim.

    Bu arada vodafone tarifelerine baktım.2 gün önce son kez sol'a şans verip teklif istedim..Şaka gibi aynı teklifi verdiler,bende sırf tv plus için değiştirmeyecektim.Ama baktım vodafone 50 mbit. 50 akn 55 tl.Hemen aldım.Tv pluslarıda yerin dibine batsın.Hem 2 kat hızım olacak,hemde ayda 20 tl.bana kalacak,salakmıyım ben..Canları isterse..
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Siz odersiniz faturalarinizdan düşer hocam. Yani rücu edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 264burak

    Bize 24 ay taahhüt 8 mbit hız 69.90 öneriyorlar, sizin ayrıcalığınız nedir ya da biz enayi miyiz superonline'nin gözünde :)
    Aynı öneriyi 1 ay önce bana da getirdiler reddettim.Ben başka operatöre örneğin kablonete filan geçmeyi kafaya koymuştum.Cİddi teklif vermeleri için iptal dilekçesi göndermeniz gerekiyor.Ben gönderdikten sonra teklifler düzeldi.Ayrıca uzun süredir superonline kullanıyorum.Siz de göndeririseniz iyi teklifler geleceğini umuyorum..
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Hocam cayma durumu tabii sozlesmede yaziyor. Telefon numarasi gidebilir aylar once arkadasimin islemini sirf bu yuzden yapamadim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 31.12 superonline taahhütüm bitiyor, 50 mbit 100 gb akn li kullanıyorum sizin sunduğunuz fiyatlarla şimdiden uzatabiliyor muyum. ayrıca ben şu an dört dörtlük paketten kullanıyorum tv+ var onu iade etmek istiyorum nasıl oluyor süreç.
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Hocam tabii ki yararlanabilirsiniz ilk fatura kampanyamız da hala devam ediyor fiber internetinizi iptale çekince zaten TV plus da iptal oluyor ve 31 Aralık'ta biteceği için bir cayma bedeli ile de karşılaşmazsınız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz WhatsApp üzerinden hocam 05547228642

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ilk fırsatta vatsaptan ulaşacağım size, iyi forumlar.
  • Taahhüdü bitenler acele etmesin, 2019'un başında yeni tarifeler açıklanacaktır. Şu anki tarifelere güvenerek taahhüt vermeyin sakın
  • Arkadaşlar hesabım uygulamasından kalan haklarıma baktığım kısımda üst pakete geç kısmına tıklıyorum eklediğim resimdeki paketleri öneriyor; 100 Mbit - 125 Gb Akk lı tarifenin ücretinde bir hata yokmu sizce de :) 100 Mbit - 100 Gb Akk lı tarife 79 gösteriyor. Ben mi bir şeyi kaçırıyorum acaba.

    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 14 Aralık 2018; 11:15:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    Taahhüdü bitenler acele etmesin, 2019'un başında yeni tarifeler açıklanacaktır. Şu anki tarifelere güvenerek taahhüt vermeyin sakın
    Sol abonesiydim vodafon'a geçiyorum. 2 senedir 25 mb. hızı 69.90 a veren sol hızı 24 e indirip fiyatı 74.90 a çıkarttı ve ban edilen en son teklif bu..Başka sözleşmesi devam eden abonelere 60-65 tl teklif edilmiş. 1 ocaktan sonra 50 mb hızı 55 tl.den daha hesaplıbir tarife çıkaracağına inanıyormusun sol un?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekpe_babam

    Arkadaşlar hesabım uygulamasından kalan haklarıma baktığım kısımda üst pakete geç kısmına tıklıyorum eklediğim resimdeki paketleri öneriyor; 100 Mbit - 125 Gb Akk lı tarifenin ücretinde bir hata yokmu sizce de :) 100 Mbit - 100 Gb Akk lı tarife 79 gösteriyor. Ben mi bir şeyi kaçırıyorum acaba.

    bende de çıkıyor ama önemli olan geç dediğinde geçiyor mu? 24 ay yeni taahhütle alınacağını bilsem geçerdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • xweser X kullanıcısına yanıt
    O kısmına kadar bende geçmeye cesaret edemedim şimdilik hocam :) akşam evdeyken mh ni arayıp detay öğrenicem, dört dörtlük paket kullandığım için cep telefonu ve tv+ nasıl yaparım onu da çözmem lazım.

    Not: Sözleşme detaylarında da herhangi bir sıkımtı görünmüyor okuduğum kadarı ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 14 Aralık 2018; 11:22:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekpe_babam

    Arkadaşlar hesabım uygulamasından kalan haklarıma baktığım kısımda üst pakete geç kısmına tıklıyorum eklediğim resimdeki paketleri öneriyor; 100 Mbit - 125 Gb Akk lı tarifenin ücretinde bir hata yokmu sizce de :) 100 Mbit - 100 Gb Akk lı tarife 79 gösteriyor. Ben mi bir şeyi kaçırıyorum acaba.

    dikkat et suna

    akk kalkiyor kota degil:) eger akillilik edip hizi yuksek alip kotayi dusuk alirsan kota bittiginde internete giremiyorsun

    yani 50 mbps 100 gb kota ise gecme
    50 mbps 100 gb AKN ise gec onu iyice sor

    benimde 23 aralikta bitiyor cok az kaldi napcaz bilmiyorum:)

    25 mbps 75 gb 59 tl veriyorum suan hiz 16 ya dusuyordu biz memnunduk

    musterihizmetleri 24 mbps 100 gb 65 tl diyor zaten 1 ocaktan sonra kalkacak diyor 24 mbps aknsiz kotasiz a 65 tl verceksiniz diyor




  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.