Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.937
Cevap
7
Favori
287.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superplay kotayı kullanmıyordu diye biliyorum.
    onu yine ayrı tutarlar
  • Superonline, bi almış olduğu limit kararı ile piyasa da asla tutunamaz ki karşısında dev bir tekel olan ttnet'i duruyor. ttnet de bulunan milyonlarca adsl abonesi de hiç bir çekiciliği kalmayan superonline firmasına adsl için geçiş yapmaz. Superonline'nın yaygınlaşmasını herkes isterken ki yaygınlaşsa; Türkiye'nin lider Internet Servis Sağlayıcısı olabilecek iken bu karar sonucu superonline kendini bitirdi. R.I.P.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: worms

    Superplay kotayı kullanmıyordu diye biliyorum.
    onu yine ayrı tutarlar

    kotayı kullanmasın 512kbps hızla ne verebilirsinki büyük ihtimal yapacakları şey süperplay abonesi olmayanlara uygulanmayacak bu uygulama ozamanda süperplay üyesi çok olsun diye böyle bir uygulama yapıyorlar pazarlama stratejisi yada altyapıları bu hızları kullanıcıları çoğaldıkça yetmemeye başladı
  • Bu yazıyı görünce büyük bir merakla fiber internete kavuşmayı bekleyen bir sitenin yöneticisi olarak ciddi anlamada hayal kırıklığına uğradım.Otuduğum yer olan İzmir Evka-5 de yaptığınız altyapı çalışmalarını büyük bir merak ile beklemiştim. Konu hakkında apartman sakinlerini bilgilendirip, ttnetin köhne yapısından kurtulacağımızı aynı fiyata 10 kat hız ile sınırsız internet kullanabileceğimizi söylemiştim. Bu kararınız ile hem beni yalancı çıkardınız hemde sektörde ttnetin ekmeğine yağ sürdünüz ben ve benim gibi düşünen birçok kişi artık fiber internetin bir çekiciliği kaldığını düşünmüyoruz. Adil kullanım olayını ttnet gibi limitli tarifelere yansıtmanız gerektiğini yada yeni tarifeler ile yeni sınırsız ve limitsiz seçenekler sunmanız gerektiğini düşünüyorum. Umarım önemseyip cevap verirsiniz.

    Arkadaşlar ben bu maili attım sizde durumdan mennuniyetsizliğini bildiren mailleri atın bence belki bir işe yarar yeter ki sesimiz duulsun
  • adam akıllı hizmet yok türkiyede elimizde patladı bu süperonlineda. 1mbit netle 250 gb yapıyodum 10 mbit kim bilir kaç yapmısımdır zaten 10mbit netle 50 gbtı 12-15 saat arasında indirirsin fiber kablo düşüyosun ışık hızı flan diyosun yaptığın işe bak.ttnet en güzeli diyen arkadaşlar ne içmiş onlarıda anlamıyorum 1mbit net net değildi zaten.
  • vay be

    ben 2MBit limitsiz ile bunların koymayı planladıkları limiti 3 günde geçiyorum.

    Şaka gibi hakkaten. Ülkede hiç bir şey istenildiği gibi olmuyor. Ne iğrenç bir yermiş arkadaş.
  • Arkadaşlar bu konuda şikayet mailleri ile uyaralım firmayı hatalarından dönsünler herkes konu ile ilgili mail atsın. Ekşide de konu dile getirilmiş ve tepkiler veriliyor lütfen biz de tepkimizi gösterelim.
  • lütfen sessiz kalmayalım arkadaşlar bu konuya mennuniyetsizliğinizi bildiren maiileri atalım bende attım bu kadar kolay olmasın bu işler kafalarına göre herşeyi yapıyorlar bize
  • yakında kaldırırlar. çok büyük oranda müşteri kaybederler. zira fiber internet alanlar dl yapan insanlar. bu adamlar ayda 500gb dl yapıyor en az. büyük oranda müşteri kaybedecekler...
  • adil kullanım cok büyük saçmalık indirmedikten sonra ha sayfalar 1mbit açılmış ha 100mbit ne anladım bu işten bencede tepki mesajlarını atalım arkadaşlar
  • İlk zamanlardaki performansının olmamasından milletin suyunu çıkardığı belliydi ama sonuçta bu şekilde tepeden inme olması saçma. Var olan sözleşmeli aboneler sözleşme sonuna kadar aynı şartta devam eder, sonrasına bakılır.
  • 2 aydır fiber kullanıyorum, çok da indirmesem olur ama eski abonelere de uygularlarsa hemen iptal ederim.
  • Arkadaşlar,

    Müşteri hizmetleri ile konuştum, mevcut aboneler de bundan etkileniyor. Ben 50GB indirmiyorum ama Superonline'a geçiş amacım ve memnuniyetim TTNet gibi sacma uygulamalarla kota, hız limitleme gibi sacmaliklari olmaması idi, şimdi farkları kalmıyor.
    Bu konuyla ilgili lütfen hizmet@superonline.net adresine şikayetlerinizi bildirin, tepkisiz kalmayalım,
    Ayrıca bu hizmeti kullanan hepimiz sitelerde oturuyoruz, böyle topluca reaksiyon göstermek daha rahat yeter ki yönetiminizi haberdar edin, duyuru vs asılsın. Hakkımız yenmesin.

    İyi akşamlar.
  • çok saçma bir kural müşteri kaçar bu kurallardan
  • quote:

    2 aydır fiber kullanıyorum, çok da indirmesem olur ama eski abonelere de uygularlarsa hemen iptal ederim.


    Kapatmak yerine tüketici mahkemesine gidilmeli. Sonuçta iptal ederseniz sizden kurulum ücretini vs.. istiyecekler.
  • Eski yeni gözetmeden yaptım oldu diye uygulama yapıyorlar. Tepkilerimizi verelim olmadı forumda bir yerde tepki konusu açalım.
  • 20MBit fiber internet ile,

    100GB Download!
    50GB Upload!

    Kendin bilirsin Superonline.
    Gör bak ben de şu imzamdaki Superonline logosunu nasıl TTNET logosu yapıyorum.
  • adanaya geldı dıye sevınıyorduk.hızmet verılecek gunu iple cekerken bu ne sacmalıktır ya.nerden cıkardınız superonlıne.umarım en kısa surede yaptıkları yanlışı anlarlarda bu kuralı iptal ederler.
  • terbiyesizlikten başka birşey degil. 3 ayda ağız değiştirdiler helal olsun.
  • 1 seneden beri kullandığım fiber interneti iptal ettirmeme sebep olacaklar maalesef. benim bağlantı 1 mbps zaten aman aman bi hız düşüşü yaşamam, 10 mbps kadar etkilemez beni ama yapılan çok ayıp gerçekten. hizmet@superonline.net adresine tepki mailimi gönderdim, dikkate almazlarsa masrafı neyse ödeyip iptal ettireceğim. ttnet en azından yapacağı çakallıkları baştan söylüyordu, bunlar sonradan çıkarıyor piyasaya..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.